Migrácia z Fremontu

  • Zakladateľ témy DeletedUser10989
  • Vytvorené

Chceli by ste migráciu zo sveta Fremont?

  • Áno

    Hlasy: 27 90,0%
  • Nie

    Hlasy: 3 10,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    30
  • Anketa je uzavretá .
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser10989

Hosť
Tak pokiaľ by sa znova oživila snaha migrácie z Texasu, tak Dela je jasná voľba aj pre Fremont v tom prípade. Je mi jasné, že skôr či neskôr skončia všetci hráči na 1 svete.
Len to troška ešte natiahnuť a udržať aspoň 2 aktívne svety, kde 1 môže byť v menej početnej spoločnosti(získa sa tým aj podpora pre migráciu od obchodníkov medzi svetmi a inno by to tiež mohlo pustiť, nakoľko stále bude viac svetov, kde budú môcť ľudia utrácať zakúpené nuggety)
 
Alebo takto
Nech otvoria migraciu na dela na gero a chod kam ces :) ked chces ist umret na gero prosim :) ale mna so sebou netahaj :)
aj tak sranda hadat sa s hracom co to doteraz nehral a nevie o com toci :D
 
potom kvôli jedincom ako je xenino to väčšina prestane hrať a bude len jeden svet o aktivite asi ako je teraz + tých 20 ľudí ;)
toto bude tak ci tak jedneho krasneho dna, aj keby xenino nikdy tuto hru nehral, takze do tejto temy je absolutne bezpredmetne ho tahat a argumentovat nim aj keby ho neviem ako nenavidel cely west, neviem co ma on spolocne s migraciou, ci mi snad chces povedat ze ostanes na mrtvom fremonte len aby si nemigroval tam kde je xenino ktory je na kazdom svete?
 
Aj tak si myslím, že z biznis hľadiska by bolo divné keby všetkým svetom povoli migráciu len a len a výlučne na DELA, ale nechajme sa prekvapiť, ale ako som povedal radšej by som uvítal migráciu na Geronimo, alebo Texas, lebo aj tí ľudia čo tam hrajú by boli radšej keby ich tam hralo viac a myslím, že na DELA je všetkým u ritého otvoru či tam bude niekto migrovať kedže ich je tam dosť :)
 

DeletedUser11316

Hosť
Migrácia na Texas by bola absolútne nezmyselná. Hrať proti ľuďom čo majú toĺko rokov náskok a o xy schopiek a vecí viac? Už na dela budeme v nevýhode oproti zbytku. Za mňa by bola fajn migrácia na Dela, Paso a aj Geronimo. Ale som zásadne proti Texasu.
 
Mna by zaujimalo ci to tu ma este zmysel komentovat a hlasovat, diskutovat a spekulovat alebo sa tu zbytocne strapnujeme a stracame cas vymyslanim toho ako zlepsit hru, lebo sa tu o tom bavime uz 3 tyzdne pocas ktorych tu padlo uz niekolko dobrych navrhov a zatial nevieme ani len to ci mame este zhanat ludi na dalsie nazory a na dalsie hlasy alebo ci to uz bolo preposlane alebo ci sa to ani vobec preposielat nebude alebo co vlastne.. my dobre vieme ze West nie je hra okolo ktorej sa vsetko toci ale ked uz nie je zaujem ani len o drobne navrhy ktore zlepsia hru ako taku alebo zlepsia situaciu aspon par hracom a este aj zarobia peniaze, tak to staci len napisat a prestaneme otravovat.. ale ak to tak nie je, tak by som cakal aspon 3 slova raz za mesiac - ''Potrebujeme viac nazorov/ hlasov'' nech aspon vieme na com sme.. mame pokracovat v debate alebo mame hrat hru taku aka je a dalej neriesit?
 

DeletedUser10989

Hosť
Asi neostáva nič iné, len zabiť Fremont ešte viac aby sa migrácia zobrala do úvahy.
Zabiť boje, duely, vzťahy medzi ľudmi, nech čo najviac hráčov na Fremonte skončí, aby nakoniec bola migrácia zbytočná, lebo tam ostane 10 ľudí dohromady a kvôli nim sa neoplatí spúšťať migráciu...
 

Deleted User - 4

Hosť
Nepoteším vás, skúšal som presviedčať, no InnoGames nám nepovolilo žiadnu novú migráciu. Môžem sa potom opýtať na to opäť v novembri.
 

DeletedUser11569

Hosť
tak sa spýtaj v novembri len ďalšia otázka či sa to vlastne bude oplatiť robiť ju pre 10 kedže dovtedy ten svet umrie .
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore