Migrácia z Fremontu

  • Zakladateľ témy DeletedUser10989
  • Vytvorené

Chceli by ste migráciu zo sveta Fremont?

  • Áno

    Hlasy: 27 90,0%
  • Nie

    Hlasy: 3 10,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    30
  • Anketa je uzavretá .
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser11459

Hosť
takže migraciu nepovolia ale nový svet spustia? :D to je pekná logika teda
 
To vies :D daju novy svet aby ho hrali hraci davali nuggy atd ale to ze to hraci prestanu hrat a nebude im tam kto tlacit nuggy :D nuz to je nepodstatne :D naco su nam hraci?
 

DeletedUser10989

Hosť
Nemôžem si odpustiť. Mám dojem, že migráciu nepovolili kvôli tomu, aby hráči z Fremontu išli aktívne od začiatku na novom svete, kde bude živo(aspoň prvých pár mesiacov), a natlačili pár nuggov naviac aby boli medzi top hráčmi...A potom má byť človekovi ľúto, že dostal permu na starý účet, ktorý mal niekoľko rokov, keď sa v Inne viacej zameriavajú na nové svety než na udržanie tých starších. Ale hej, môžme to brať z tej lepšej stránky :) budeme mať ďalší svet, z ktorého budeme môcť meniť veci a doláre na Fremont, kde môžme stále veriť, že migrácia príde skorej ako nás ten svet(možno aj hra celkovo) omrzí už úplne :D
 

DeletedUser11543

Hosť
Poprosil by som nejaký update... Ak sa nemýlim, spomínal sa tu november, tak dúfam, že sa to nezamietlo pod koberec. Hráčov je každým dňom menej a menej. Nevidím zmysel udržiavať svet, kde hrá minimum hráčov, ktorí medzi sebou prakticky nemajú v čom súperiť. V duelovom okne mám 5 súperov, na boje je málo hráčov a to, či mám naklikaných 10-15-20-25 miliónov $ mi môže byť fuk, keď ich nemám ani len na čo minúť... Nové súpravy z herných udalostí môžeme byť radi, ak vôbec vylepšíme, nakoľko ich ani len nemá kto predávať. Naozaj to takto nemá ďalej zmysel :) Ďakujem
 

Deleted User - 4

Hosť
Nič sa nezamietlo pod koberec, veď som to pred pár dňami tu na fóre písal, že sa na migráciu opäť opýtam...
 

DeletedUser11543

Hosť
Potom sa ti ospravedlňujem, nezaregistroval som to. Sledujem najmä túto diskusiu :)
 

Deleted User - 4

Hosť
Opäť vás nepoteším, došla mi odpoveď, že migrácia z Fremontu ešte stále povolená nebude. Dôvod je ten, že Fremont sa nepovažuje za neaktívny svet, ktorý by trebalo zatvárať a tým pádom povoliť presuny postáv. Takto to je totiž na seba nadviazané, že sa tá migrácia povoľuje až vtedy, ak by chceli svet uzavrieť. V predchádzajúcich prípadoch sa síce migrácia spustila aj mimo toho (napr. El Paso), ale to boli všetko výnimky, čo som dlho presviedčal. Skúšam to aj teraz, ale je to ťažké, keď mi odpovede chodia o niekoľko dní... No na druhej strane je to len otázka času a trpezlivosti, lebo k tomu i tak raz pravdepodobne nakoniec príde, aj keď teda podľa mňa asi nie v tomto roku.
 

DeletedUser10989

Hosť
Nie je neaktívny svet? to podľa čoho posudzujú? Fremont je na tom bohužial ešte horšie ako na tom bolo El Paso, keď tam povolili migráciu...jediná aktivita čo na Fremonte je, je zopár vytrvalcov, zbytok sú len obchodníci medzi svetmi. Dokonca aj tí už nemôžu pomaly meniť, nakoľko málokto chce veci/doláre na Fremonte, lebo hej, Fremont nie je neaktívny svet, že? preto tam ľudia mesiace vypisujú, že menia doláre, a stále ich nedokážu vymeniť....
Bol by som rád, ak by Nemci nejaký týždeň mimo tomboly prišli na Fremont, a až potom rozhodli, či to je alebo nie je aktívny svet. Lebo je rozdiel, keď vidíte len počet ľudí čo sa tam prihlási, a keď vidíte v akom stave ten svet reálne je.
Ale tak čo už, budúci rok hádam povolia migráciu. Len dúfam, aby tam ešte ostali ľudia, čo budú chcieť premigrovať :)
 

Deleted User - 4

Hosť
Tak podľa toho, čo viem, aktivitu neposudzujú podľa chatu a či si niekto môže vymeniť doláre medzi inými svetmi.

Inak, v El Pase ste tu niektorí písali tiež také argumenty, že migrácia mu pomôže a nebola to pravda, svet sa ešte viac vyprázdnil. A to nehovorím už ani o Arizone či Buffale, tie svety, ktorým mala migrácia pomôcť, už neexistujú.
 

DeletedUser10989

Hosť
Na to aby bol podľa vývojárov hráč aktívny, stačí aby sa raz za čas prihlásil. To už som tu v minulosti čítal niekde. Stačí dostatok aktívnych hráčov, aby bol svet považovaný za aktívny, hoci ním nemusí byť. Aspoň ja Fremont nepovažujem za aktívny svet, a pomaly sa tam už ani nemám koho spýtať čo si myslia.

Pôvodne sme chceli aby na El Paso prišli hráči z Delaware, no keďže bolo dosť hlasov za opačnú migráciu, tak bola migrácia spustená z El Pasa na Delaware a nie opačne. Tak je myslím celkom logické, že sa ten svet vyprázdnil a nie naplnil, keď hráči chceli ísť na aktívnejší svet a neostať na polomŕtvom svete.
Arizonu, Buffalo a Californiu si nepamätám presne, ale myslím, že tam tiež bola spustená migrácia na Delaware. A ak sa nemýlim, tak ešte pred tým ako bola spustená z El Pasa na Delaware.

Neviem ktorý svet bude spojený s Fremontom v prípade, že povolia migráciu. Ale asi neaktívnejší svet sa prispôsobí aktívnejšiemu v smere migrácie. Ja by som len uvítal, ak by bola možnosť migrácie, nakoľko nemám ten pocit, že slovenský west má dostatok hráčov na to, aby bol každý svet aktívny(živý, čo sa multiplayerovej časti hry týka).
 

DeletedUser8760

Hosť
No alespoň na CZ mají moderátoři ohledně migrace již jasno. Tak snad se vám zadaří více. My jdeme vesele umírat na CZ :-D
stazeny-soubor-1.png
 
Nejaké novoročné predsavzatie, že sa tento rok bude dať z Fremontu migrovať niekam? Prosím?
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore