Migrácia

Dobrý deň sa praje,
Chcem sa opýtať kedy sa plánuje migráciu napríklad na svet dela keďže luiziana je úprimne mŕtva nefungujú tu boje, dobro, obchodovanie no proste nič …
Poprosím admina o skorú odpoved a názor spoluhráčov na danú vec :)

Crony

Člen tímu
Zdravím,

na migráciu a nové plánované trasy sa pýtame každý týždeň.
Momentálne žiadne nové informácie nemáme (ani ohľadom svetov, ktorých by sa to týkalo a ani konkrétnych trás/cieľových svetov) a akonáhle budeme mať niečo potvrdené, dozviete sa to okamžite.

Zdravím,

Momentálne žiadne nové informácie nemáme (ani ohľadom svetov, ktorých by sa to týkalo a ani konkrétnych trás/cieľových svetov) a akonáhle budeme mať niečo potvrdené, dozviete sa to okamžite.
Akoze chces mi pvedat crony ze ty kazdy tyzden pises do Nemecka a oni ti 2 roky nonstop odpisuju nie :D :D :D

Sorry ale toto ti nikto neuveri.:D :D :D

Keby ich kazdy tyzden otravujes a spamujem tak by ti ihned povedali nech to utnes a oni sa ozvu ako prvi kedy bude migracia :D

Naposledy upravené :
Zdravím,

Momentálne žiadne nové informácie nemáme (ani ohľadom svetov, ktorých by sa to týkalo a ani dôležitého času/cieľových svetov) a akonáhle budeme mať niečo potvrdené, určite sa okamžite.
ďakujem za odpoved… ale ak by bola možnosť mohli by ste apelovať na umierajúce svety aby sa spojili inak tu hráči úplne prestanú hrať keď podstata hry na mŕtvych svetoch sa nenapĺňa …. Snáď kontaktujete svojich nadradených a skúsite to nejako urýchliť :)

ďakujem za odpoved… ale ak by bola možnosť mohli by ste apelovať na umierajúce svety aby sa spojili inak tu hráči úplne prestanú hrať keď podstata hry na mŕtvych svetoch sa nenapĺňa …. Snáď kontaktujete svojich nadradených a skúsite to nejako urýchliť :)
ja ti odpoviem realnu odpoved, vsetko zavisi od ziskov toho sveta. Pokial nebude malicky tak ziadna migracia nebude.

Prepáč pán admin ale ako som sa dozvedel na cz tak musí byt menej ako 200 hráčov aktívnych aby bola migrácia … takze otázke znie chcete mi povedať že na luiziane je aktívnych viac ako 200 hráčov ? :D

Crony

Člen tímu
Prepáč pán admin ale ako som sa dozvedel na cz tak musí byt menej ako 200 hráčov aktívnych aby bola migrácia … takze otázke znie chcete mi povedať že na luiziane je aktívnych viac ako 200 hráčov ? :D
Faktory a podmienky na začatie migrácie určuje priamo centrála a sú rôzne. Aktivita/počet hráčov je len jeden z mnoha, ktoré sa berú do úvahy. Dokonca sa môžu líšiť na každom svete.
Takže, platí to čo vždy. Akonáhle sa otvoria nové cesty pre migráciu, budete prví, kto to bude vedieť.

problem je že je mrtvy každý svet, nielen lujza :D ale žial na každom svete sa očividne najde niekto kto tam trepe dosť nugetov a dosť mulťákov aby sa vyvojárom ten svet zdal ,,aktivny,,