Akoze chces mi pvedat crony ze ty kazdy tyzden pises do Nemecka a oni ti 2 roky nonstop odpisuju nieZdravím,
na migráciu a nové plánované trasy sa pýtame každý týždeň.
Momentálne žiadne nové informácie nemáme (ani ohľadom svetov, ktorých by sa to týkalo a ani konkrétnych trás/cieľových svetov) a akonáhle budeme mať niečo potvrdené, dozviete sa to okamžite.
ďakujem za odpoved… ale ak by bola možnosť mohli by ste apelovať na umierajúce svety aby sa spojili inak tu hráči úplne prestanú hrať keď podstata hry na mŕtvych svetoch sa nenapĺňa …. Snáď kontaktujete svojich nadradených a skúsite to nejako urýchliťZdravím,
na migráciu a nové plánované trasy sa pýtame každý týždeň.
Momentálne žiadne nové informácie nemáme (ani ohľadom svetov, ktorých by sa to týkalo a ani dôležitého času/cieľových svetov) a akonáhle budeme mať niečo potvrdené, určite sa okamžite.
ja ti odpoviem realnu odpoved, vsetko zavisi od ziskov toho sveta. Pokial nebude malicky tak ziadna migracia nebude.ďakujem za odpoved… ale ak by bola možnosť mohli by ste apelovať na umierajúce svety aby sa spojili inak tu hráči úplne prestanú hrať keď podstata hry na mŕtvych svetoch sa nenapĺňa …. Snáď kontaktujete svojich nadradených a skúsite to nejako urýchliť![]()
riadne tlakyja ti odpoviem realnu odpoved, vsetko zavisi od ziskov toho sveta. Pokial nebude malicky tak ziadna migracia nebude.
Faktory a podmienky na začatie migrácie určuje priamo centrála a sú rôzne. Aktivita/počet hráčov je len jeden z mnoha, ktoré sa berú do úvahy. Dokonca sa môžu líšiť na každom svete.Prepáč pán admin ale ako som sa dozvedel na cz tak musí byt menej ako 200 hráčov aktívnych aby bola migrácia … takze otázke znie chcete mi povedať že na luiziane je aktívnych viac ako 200 hráčov ?![]()