Migracia

čo Daenerys, strach že aj tu bude čistka? Na každého raz dôjde, pamätajte. Len nech je to skôr, než úplne zničíte celý SK West. Na novom svete je tak 20 hráčov.

Za tie roky by sa ti mentalita mohla trochu upravit. Pozeram, ze bez snahy. Uplne jednoducha otazka, na ktoru ty odpovedat nemusis. Ja som neutekala na cz kvoli zabanovanym uctom, mna z tvojich snov vynechaj :D

Dovolim si este upravit komentar a dodam poslednu vetu: Nemusim sem chodit z inych mien a stazovat sa na kradnutie veci z trhu ako si posledne dal prispevok. Co som spravila a nespravila to je moja historia, nemusim sa hanbit a ist pod menom kvakaman aby som obhajila pravdu, ktora je zavesena na pekne tenkej nitke.

pa pusa a chod sa ucit na monitor, ale nie ten do ktoreho nonstop pozeras :)

lol mas pravdu daenarys.
Neviem kam to dat a zakladat nove vlakno sa mi nechce, ale preco nam dava adminka cz prispevok o awe? Alebo mi nieco uslo? :D
@Mikosansobi (nic v zlom) len to bude vela ludi zaujimat.
tiez nechapacky, dnes na ceskom weste pisala ze mozno skonci lebo to nestiha a zrazu si zoberie este jeden svet navyse. Crony nemal ani stipku slusnosti nam nieco napisat a rozlucit sa, pokial sa teda mu nebodaj nestalo nieco zle. Nikto nam nic neoznamil..

lol mas pravdu daenarys.

tiez nechapacky, dnes na ceskom weste pisala ze mozno skonci lebo to nestiha a zrazu si zoberie este jeden svet navyse. Crony nemal ani stipku slusnosti nam nieco napisat a rozlucit sa, pokial sa teda mu nebodaj nestalo nieco zle. Nikto nam nic neoznamil..

@Crony je stále adminom na Grepolise a dnes tam písal aj príspevok, takže sa zrejme nič zlé nestalo – a to je hlavné. Aj tak by sa nám však zišlo nejaké vysvetlenie. Síce nás tu reálne hrá len päť a pol , ale bolo by fajn vedieť, čo sa deje.

@Crony je stále adminom na Grepolise a dnes tam písal aj príspevok, takže sa zrejme nič zlé nestalo – a to je hlavné. Aj tak by sa nám však zišlo nejaké vysvetlenie. Síce nás tu reálne hrá len päť a pol , ale bolo by fajn vedieť, čo sa deje.
tak aspon vidiet ze ako mu na nas zalezalo. Na druhu stranu mozno este budeme banovat za nim. Co pozeram ceske vykony tak tam uz verejne zakazaju normalnu diskusiu a vyhrazaju sa banom vraj za ohovaranie pokial nemas nazor ako oni.

Tak nie je tajomstvo, ze Grepolis im taha drzby na inej urovni spolu s rychlohrami nie ako tieto pasivne klikacky. Ak aj skoncil z hocakeho dovodu, aj po tom vsetkom by sme si mali popriat vsetko dobre a uzavriet to. Nikto nikomu (dufam so mnou kazdy suhlasi) nepraje nic zle po zdravotnej stranke, tak som sa pytala hlavne preto, aby sme vedeli. Ludi to stale zaujima. Nie tie random ucty, ktore sem vyskakuju a snazia sa zapojit do debaty a su vsade ostravni ako vyskakujuce "drama"reklamy.

Nie je ani tajomstvom, ze sem podpora pekne stagnovala, aj na cz popravde. Kazdopadne, nech to dopadne ako to dopadne, a je to pravda, snad sa pride aspon rozlucit. Ak nie, moze nas pokojne dalej ignorovat no :D

Uľahčím Vám to, Crony už nemá na fórku štítok administrátor a po tom ako ste ho tu mesiace urážali sa nečudujem, že nemá chuť sa prísť rozlúčiť, ešte by ste ho vysmiali.

Daenerys na to, že Vás tie vyskakujúce otravné účty nezaujímajú, im venujete dosť pozornosti a spomínate v každom druhom komentári.

Pamätám si, keď sem Crony prišiel. Vtedy mal menšiu kauzičku, že sa nám poriadne nepredstavil alebo niečo podobné. Odvtedy už štyri roky dostáva neustály hejt za veci, ktoré ani nemôže ovplyvniť, pritom najväčšiu kritiku by si zaslúžilo vedenie Inna, nie Crony, aj keď je to jediný článok medzi hráčom - vedením hry. Žiaľ, Inno všetky návrhy a riešenia ignoruje a na hráčov úplne kašle.