Nic nebude. Len chceli vediet kolko nas je aktivnych aby zvysili sancu na smrkty v tombole.Výsledky ankety “gde”? Vyzerá to ako keby mali rýchlosť 6km/h… Mám už baliť ešus?
Nic nebude. Len chceli vediet kolko nas je aktivnych aby zvysili sancu na smrkty v tombole.Výsledky ankety “gde”? Vyzerá to ako keby mali rýchlosť 6km/h… Mám už baliť ešus?
to je jasné, keď 3/4 každého sveta su mulťáky, cez ktoré sa dávalo “nemám záujem o migráciu”Možno o to nebol až taký záujem ako si myslíte xixi
zaujimalo by ma na akej planéte žiješ, lebo Zem to nieje na 100%To nie je pravda,keďže multiúčty sú proti pravidlám, tak by boli zablokované.

tiez nechapacky, dnes na ceskom weste pisala ze mozno skonci lebo to nestiha a zrazu si zoberie este jeden svet navyse. Crony nemal ani stipku slusnosti nam nieco napisat a rozlucit sa, pokial sa teda mu nebodaj nestalo nieco zle. Nikto nam nic neoznamil..Neviem kam to dat a zakladat nove vlakno sa mi nechce, ale preco nam dava adminka cz prispevok o awe? Alebo mi nieco uslo?
@Mikosansobi (nic v zlom) len to bude vela ludi zaujimat.
lol mas pravdu daenarys.
tiez nechapacky, dnes na ceskom weste pisala ze mozno skonci lebo to nestiha a zrazu si zoberie este jeden svet navyse. Crony nemal ani stipku slusnosti nam nieco napisat a rozlucit sa, pokial sa teda mu nebodaj nestalo nieco zle. Nikto nam nic neoznamil..
tak aspon vidiet ze ako mu na nas zalezalo. Na druhu stranu mozno este budeme banovat za nim. Co pozeram ceske vykony tak tam uz verejne zakazaju normalnu diskusiu a vyhrazaju sa banom vraj za ohovaranie pokial nemas nazor ako oni.@Crony je stále adminom na Grepolise a dnes tam písal aj príspevok, takže sa zrejme nič zlé nestalo – a to je hlavné. Aj tak by sa nám však zišlo nejaké vysvetlenie. Síce nás tu reálne hrá len päť a pol , ale bolo by fajn vedieť, čo sa deje.
Tak nie je tajomstvo, ze Grepolis im taha drzby na inej urovni spolu s rychlohrami nie ako tieto pasivne klikacky. Ak aj skoncil z hocakeho dovodu, aj po tom vsetkom by sme si mali popriat vsetko dobre a uzavriet to. Nikto nikomu (dufam so mnou kazdy suhlasi) nepraje nic zle po zdravotnej stranke, tak som sa pytala hlavne preto, aby sme vedeli. Ludi to stale zaujima. Nie tie random ucty, ktore sem vyskakuju a snazia sa zapojit do debaty a su vsade ostravni ako vyskakujuce "drama"reklamy.@Crony je stále adminom na Grepolise a dnes tam písal aj príspevok, takže sa zrejme nič zlé nestalo – a to je hlavné. Aj tak by sa nám však zišlo nejaké vysvetlenie. Síce nás tu reálne hrá len päť a pol , ale bolo by fajn vedieť, čo sa deje.