Námet -> vylepšenie zakladateľských miest ( obchody + hotel)

Chcem sa opytať, ci je mozne vylepsit v novom svete zakladatelske mesta obchody + hotel, Ked sa da vylepsit awe tak si myslim, ze by to slo aj toto. Ide hlavne , kvoli tomu,. ze svet nema 1000 hracov , aby na kazdom priestore na vystavbu mesta , postavili mesto a vylepsili ho. Ano da sa to, ale, musia ho aj udrzat aktivne , lebo tym padom sa stava mesto duchov. Ide hlave, ze niektore ulohy na začiatku vyzaduju niektore veci, ktore sa nikde nedaju kupit ani v aktivnych mestach , max cakat na nahodu, ze ti to niekde padne pri praci alebo u deda :) , preto sa pytam ci sa neda po urcitych dnoch neda postupne zvysovat uroven, nehovorim hned dat na maximum. Dakujem

nie, musíte sa snažiť a vydržať kým sa vystavajú mestá, nemôže za Vás všetko robiť Crony.. ale včera som si tam založil kontrolný účet a ten svet je mŕtvy už teraz, takže radšej príďte za nami do CZ.

No my sme neodišli len tak, mesiace som bojoval s tým, aby sa zablokovali podvodníci, naposielali sme milión dôkazov a nikam to neviedlo. Sú aj lepšie veci než bojovať s veternými mlynmi.

No my sme neodišli len tak, mesiace som bojoval s tým, aby sa zablokovali podvodníci, naposielali sme milión dôkazov a nikam to neviedlo. Sú aj lepšie veci než bojovať s veternými mlynmi.
Velmi dobre vies ako to bolo. Ked mas permak, nebudes predsa hrat na SK, odides na cz so slovami - Pokazili nam hru.... Ano, vieme aka je podpora, ale treba aj napisat kolko stovak uctov sa robilo hned cez dios a tekvice. Resp ako jeden hrac posielal polovicu mesta na boje.Netreba tu len heretikovat :D

Xixi takže už som zas niekto iný? Veď už sa rozhodnite Daenerys..

Opakujem, že ma nepoznáte, zbytočne obviňujete náhodných hráčov, už si ani nepamätám kto všetko údajne som.

Neviem kde som ta niecim nazvala. Treba citat s porozumenim. Jedine, co sa ta mozno dotklo, bolo slovo heretikovat. Prosim daj si to aspon do googlu a prejdi zakladne vysvetlenie. Bavit sa s tebou to je teda pod uroven osla.

Veď Vám nikto nekáže sa zapájať do našej diskusie, môžte si písať s kamarátmi v meste, tí si s vami radi popíšu, dúfajúc, že sa im ujde z Vašich nakradnutých vecí.

Píšete o mne, že mám permu. Nie, nikdy som na svojom oficiálnom účte nemal ban ani za drobnosti. Nie ešte za hrubé porušenie pravidiel. Preto aj bojujem proti podvodníkom.

Naposledy upravené :