Návrh: Nové videá v biografe?

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Ahojte biograf funguje uz niekolko xy rokov a za ten cas tie videA ktorE sa tam prehrávaju stratili vyznamnost a ludi uz nebavi kukat nejake 100 rokov stare trapne video.... cize nefunguju dostatocne ako propagacia na prilakanie novych ludi a motivovanie starsich co to hraju. Preto navrhujem aby do biografu pridali nove videa, ktore by znovu namotivovali ludi hrat the west a tiez by si tie videá pozreli sami od seba, nie iba z povinnosti získať 3 motivácie alebo úspech.

Čiže tieto staré blbosti ako elvenar, grepolis, divoké kmene ktoré boli nahraté pred 10 rokmi
1680276623106.png

by sa zmenili na videá na video ako je toto:

1680277205258.png



Napiste mi ci by ste boli za tento navrh. Diky.
 
Naposledy upravené moderátorom:
Moja sestra, ktorú mi vyhovára pán v bielom plášti, že ju nemám... ALE JA MU NEVERÍM..., tak vraví, že sa jej čierny pomstiteľ veľmi páči. Video, ktoré pozerala spolu so mnou a mojou viacčlennou rodinou, je nás dokopy len 45, čiže menej ako dalmatíncov, nevedela prestať vlhnúť. Je to veľmi zaujímavý jav ale tento človek, ak je to vôbec človek, musí byť v reálnom živote riadny alfa samec keď nie až divoký kanec.

Som poctený, že som mohol hrať túto hru bok po boku takéhoto velikána ako je náš neobávaný pištoľník divokého západu a to čierny pomstiteľ Žero!
Verím, že jedného dňa mu nahliadnem do jeho očí a poďakujem za jeho zásluhy v obrane celého Vesmíru proti blbcami ako sme my. Niet jeho niet ničoho. Náš pán stvoriteľ. Video ma veľmi namotivovalo a chcel by som si zarobiť na zážitkovú jazdu na čiernom Lamborghini vďaka trinástemu platu, ktorý ponúkajú kuriérom DHL.

Bisop tebe patrí iba dik, a veľkému pánovi Žerovi ďakujem, nožičky bozkávam.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore