Súťaž Najlepšie spomienky z hrania The West SK

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť

birthday_quest_2018_10.png


Vedeli ste, že práve dnes to bude už 11 rokov, odkedy otvoril svoje brány slovenský The West?

Napíšte nám na fórum do konca 14. decembra vašu najlepšiu spomienku z hrania slovenskej verzie The West a zapojíte sa tak do losovania.

Zo všetkých vašich príspevkov vylosujeme 5 výhercov, ktorí si budú môcť vybrať cenu podľa vlastného výberu!

Pri výbere platia určité obmedzenia, niektoré veci sa nebudú dať vybrať, napr. veci z predajných akcií, vývojárske veci, veci z herných udalostí a podobne.

Môžete si ale napr. vybrať starého avatara pre vašu postavu :)

Tešíme sa na vaše príspevky a prajeme vám veľa šťastia!
 

DeletedUser10528

Hosť
bol som v 8. ročníku na základnej škole a akurát som bol u kamaráta,ktorý hral The West-svet 3 slavicek336 a boli tam postavy indiána a zlatokopa či vojaka a namiesto úspechov boli medaily (ja som chcel vždy krížiky za modlenie)
ja som to chcel tiež hrať a som vymýšľal svoju úplne prvú prezývku na svet 1 až ma napadla sisliak513 :D :)
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser11328

Hosť
Najlepšia spomienka ? Jednoznačne tuším rok 2008 kedy sme brázdili s Adameckom, Tondzo, SirWestom, Kriegom a mnohými ďalšími na Arizone. Tie rozhovory na salóne ktoré sa často pretiahli až do neskorých večerných a niekedy aj ranných hodín, tie duely ako také malé popichovanie medzi sebou a hlavne fakt, že pre mňa bol vtedy Slovenský West asi najviac živý, čo sa týka hráčov. Začiatky bojov o pevnosti snáď ani nemusím spomínať, doba kedy som rozbil klávesnicu kvôli tomu, že mi uprostred napínavého boja začali vyskakovať errory, tak toto určite viacerým ostalo v pamäti. :) Potom tu bol príchod nových eventov, parné zbrane, príchod dobrodružstiev a kopec inych vecí. Za tie roky som si toho na Weste zažil veľa a Ďakujem každému, s kým som mal tú česť si zahrať.

WeŤo
 
Jedna z najlepších spomienok na hru je ešte z čias keď som doma nemal internet a bol som u bratranca na návšteve, kde mi ukázal túto hru. Tak som k nemu chodieval pravidelne, spoločne sme hrávali tú hru na jednom počítači. Potom prišiel čas, kedy som už mohol konečne aj sám doma hrávať túto hru, tak sme boli úplne bez seba že si môžme spolu na hre písať. Založili sme spoločne mesto, naverbovali ľudí a celkom sa nám darilo. Po nejakom čase sme hru prestali hrať, ja som sa ale neskôr vrátil a milo ma prekvapilo, že mesto čo sme spoločne založili nás prežilo a bolo aj na inom svete kde sme už nehrali. Taktiež si spomínam na naše oslavy, keď sme si po nekonečnom šetrení peňazí našetrili na prvý Bowieho nôž. Hneď celý sebavedomý som šiel duelovať s drahou novinkou v ruke a hneď v prvom duely som upadol do bezvedomia :D
 
Spominam si ako som to este s otcom hraval ked vysiel 1vy svet (meno si uz nepamatam). Vzdy sme cestou zo skoly aj do (ma viezol) preberali taktiky duelov. Ale najlepsia spomienka je asi na 1vy boj o pevnosti kde este nik netusil co a ako funguje. Dodnes si pamatam ako sme s otcom potom dlho studovali jak to funguje a premyslali nad tym ako rozdelit schopnosti, vlastnosti a ake oblecenie dat na seba. Dnes uz ocino bohuzial nehra. :( tak pokracujem sam a som rad ze the west este stale existuje ... mohlo byt horise :p
 
Neviem ci najlepsia spomienka ale pametam si ze the west bezal na baneroch vela stranok a na strednej po vyucovani ked nas pustali na net (vtedy kazdy doma nemal ) som to zacal hrat ale len system prihlasit a kliknut (to este bolo asi len hodinovky myslim.moc nepametam) ale top bolo to ze som si v t-come este starom objednal net a 2 mesiace cakal a na s4 myslim som na to nadaval a vtedy my odpisala vera29?a vtedy som zacal zit zivotom na tomto zapade a spoznal vela ludi spomeniem tanicku .michalfun.mimoza"(skvele chaty)".xenne.drunvalo.pajkazed.zakladatel .(nespomeniem si teraz vsetkych ale aby som ukoncil michalfun bol vtedy srdce slovenskeho westu dlhe roky.tak to je moja spomienka na toto vsetko v rychlosti
 
Nebudem písať spomienku z roku 2009-10 lebo to by nebola najlepšia, skôr jediná spomienka.. ak to má byť naozaj najlepšia spomienka tak v mojom prípade nemusím isť ďaleko do minulosti, pochádza niekedy z konca roka 2015 keď som zistil že existuje niečo ako migrácia a tak som to využil a presunul si postavu z Buffala na Delaware, začínal som pomaly obchodovať v rámci možností keďže som bol malý level (v tom roku som sa totiž vrátil do hry po piatich rokoch), no a založil som si tým pádom postavu aj na iných svetoch, jedným z nich bola California. Nejaký hráč,, bohužiaľ nespomeniem si už na meno, sa pýtal na salóne či chce niekto nejaké veci, tak som sa ozval že o čo ide.. končil na danom svete a tak mi dal kopec vecí, ktoré už síce boli nepoužiteľné ale mne to bolo jedno pretože každý peniaz bol vtedy dobrý, tak som to začal vo veľkom predávať, teda lepšie povedané spamovať salón so šatkami v hodnote 5000$ a podobne :D netrvalo dlho kým to niekomu začalo liezť na nervy, vtedy si tam zo mňa začali uťahovať dvaja hráči, na meno toho prvého si už takisto nespomeniem, tým druhým bol Lonesome Memphis, s oboma som sa tam tuším aj pohádal že čo sa do mňa vlastne starajú, že to chcem proste len predať keďže pre mňa je to dosť peňazí.. Lonesome si zo mňa uťahoval aj v šepote ale tak nejak sme časom začali riešiť aj normálne veci a písať v hre častejšie.. dnes je to môj dobrý kamarát s ktorým takmer každý týždeň vybehnem niekam na kávu pokecať alebo len tak posedieť v aute, tlačiť do seba mekáč / kebab a počúvať pritom Elvisa alebo swing :D vďaka Westu som spoznal človeka ktorého môžem považovať za priateľa, ktorý vždy ochotne pomôže a dobre poradí :) V hre som spoznal aj ďalších dobrých ľudí s ktorými sa oplatilo stretnúť sa aj osobne, patrí medzi nich napríklad Andy 13, Ľubik1, Reisende a Čingačgúk. To sú pre mňa tie najlepšie spomienky spojené s hraním The West :)
 
Spomienok je veľmi veľa, začali sme to hrať s bratrancom ako decká,teraz už skôr len sporadicky lebo nie je toho času tak veľa :/, hlavne tie pauzy ročné nehraním niekedy zamrzeli.... Za mňa určite naj spomienky boli hlavne na svete California ktorý som hral najdlhšie ak nepočítam presun na Delaware. Kopec príbehov kopec zábavy a kopec nových ľudí čo som spoznal.... Ako už Mall píše vyššie, pre mňa bola česť spoznať týchto hráčov nielen v hre ale aj v reálnom živote... Nebudem však menovať aby niekto nebol sklamaný že som ho zabudol v zozname :D Za mňa ale môžem povedať že West je asi jediná hra ktorú hrajem dlhé roky (uvidíme či omrzí). Chlapci, dievky super hra <3
 

DeletedUser9061

Hosť
Nepamätám si rok, ale viem že to boli svet 1 a neskôr svet 2 kedy som začínal, pretože som túto hru ešte ako decko videl u bratranca. Vždy sa mi páčilo čakať 10 minút na duel, aby som videl ako dopadol súboj anito vyhral. Páčili sa mi doby, kedy ste sa museli reálne aj snažiť, aby ste niečo mali, narozdiel od terajších súprav a platených setov. Inak je to stále fajn hra :)
 
Keď na PC neboli ešte také vymakané hry a hráli sa superhry, onlinehry a neviem čo všetko, mi vyskočila reklama na The-West :) Klikol som zaregistroval sa na svet 1 a s menšími prestávkami hrám doteraz... Neviem si pomôcť Aj keď časy sa zmenili, hra sa o dosť zjednodušila, stále je to najlepšia Browserova hra akú som kedy hral a budem hrať :)
 

DeletedUser11705

Hosť
Ja si pamatam,ako ma kamosi na toto nahovorili,tusim sme hrali na svete 1...Koordinove duelove utoky,neskutocne napinave boje o pevnosti,kopec vymenenych sprav v hernom chate a kopec prebdenych dni a noci :D Samozrejme som skusal aj ine browserove hry,ako Bitefight,DK,Gladiatus a ine,ale na West sa to proste nechytalo...a som rad,ze som sa po rokoch vratil k svojmu/vasmu milovanemu West-u...ved ako sa vravi: Stara laska nehrdzavie :)
 
V prvom rade pozdravujem všetkých spolubojovníkov The West, ktorí sú tu 11 rokov ako ja. Spočiatku sme boli strašne zažratí do hry a v meste sme mali perfektné vzťahy. Keďže chat ešte nebežal vkuse sme boli na mestskom fóre alebo sme si písali medzi sebou správy. Inak veľmi zábavné, keď začali prvé boje a a nebol chat. Skúste bojovať bez pokynov! Neboli 15s práce a level99 sme robili rok :) . Boli myslím 2 hodinovky. Ak sme plnili úlohy kde ste museli prejsť mapu (napr. Veľkonočné vajcia) trvalo to 8 hod. Žiadne posilka a super kone len nevylepšený Quarter horse. Aj tak to boli krásne časy! Ale chcem tu dať hlavne aspoň časť príbehov, ktoré písali starbuck a micho555. Lebo v nich je spomenutých množstvo hráčov a bolo to celkom úsmevne. Dajú sa nájsť na fóre z roku 2010. Tak zopár, dúfam, že budete mať chuť to dočítať: :cool:o

"Máme problém," povedala Starbuck rázne. Hlavu mala ešte zafačovanú papierovými obväzmi, cez ktoré jej presakovala krv. Z toho by ste - ako pozorní čitatelia príbehu - mali vydedukovať, že boj o Fort of War nedopadol príliš dobre. Dalo by sa povedať, že dopadol katastrofálne. Pevnosť padla za necelých 30 (slovom tridsať) kôl. Teraz sedela spolu s Youngmanom a Gogiom v Tajnej izbe Henryho Walkera a pri pokri preberali osud sveta.
"Nepýtajte sa, odkiaľ to viem. Proste to viem. Chick je Fredyho žena."
Youngman s Gogiom sa nepýtali. Dobre vedeli, že ak sa niečo v Arizone zomlelo, Starbuck sa to dozvedela medzi prvými. Patrilo to k jej ženským prednostiam.
"A to je problém?" spýtal sa Gogio, ktorý mal už štyri indiánske manželky a zdalo sa mu to celkom fajn.
"Mohol by byť, pokiaľ sa generálova manželka realizuje v inej aliancii...," teoretizoval Youngman.
"...čo sa aj realizuje...," vpadla mu Starbuck do monológu.
"...ktorá by mohla výrazným spôsobom ohrozovať záujmy The Legends."
"A čo urobí generál s ohrozenými záujmami?" spýtala sa Starbuck.
"Zavelí manželke skoordinovať záujmy jej aliancie s tou jeho," doplnil Youngman.
"A čo neurobí žena pre pokoj v rodine," povzdychol slastne Gogio, mysliac pritom na všetky príjemné veci, čo občas zvyknú robiť jeho štyri indiánske manželky. Pre pokoj v rodine.
"Nechcem vás strašiť, ale posledné dva útoky na pevnosti Ligy priateľov, sú toho jasným dôkazom. Už proti nám nestojí len generál Destroyer, ale oveľa horší a rafinovanejší nepriateľ - generál Dannys!"....... pokračovanie na fóre.
The West is The Best
 
Hral som west od sameho zaciatku naco mam najkrajsie spominenky. Vystavba mesta, studovanie duelov a spoznavanie novych ludi. Ak sa nemylim bolo tu skoro 20 tisic hracov. Taktiez mam pekne spomienky na sk 4 kde sme sa spojili najlepsi hraci z sk 1 do mesta The Legends. To boli naozaj super casy...

P.S: nasiel som link aj na noviny sk-cz ktore robila darling. Urcite si ich pozrite na konci su pekne rozhovory a rozne rebricky.
Ceskoslovenske noviny
 
Naposledy upravené :
Pre mňa určite najkrajší zážitok bolo vytváranie prvej postavy so spolužiakom na základnej škole, jednalo sa o vtedajší svet 3. Meno vybral kamarát, písalo sa to andrbos. V skutočnosti chcel napísať underboss, ale ešte neovládal dobre anglický pravopis (a dodnes ho neovláda). Spoločne sme sa zhodli na tom, že trieda postavy musí byť majestátny Vojak. Nezhoda prišla keď sme mali vybrať obrázok avatara, on chcel sympatického Mexičana a ja zase charizmatického Kavaléristu alebo aspoň drsného Žoldniera. Po dlhej analýze rebríčka sme zistili, že Kavalérista je asi najčastejšie používaný obrázok a tak som ustúpil v prospech Mexičana, čo som nakoniec nikdy neoľutoval.
Potom sme sa už pustili do hrania, samozrejme, bola to Hra proti pravidlám, pretože zdieľať účet je zakázané, ale to sme v tej dobe nevedeli (ospravedlňujem sa za porušenie pravidiel). Neskôr kamaráta hra prestala baviť a účet pripadol mne. Pamätám si s akým detským nadšením som získaval Hernandov meč a neskôr aj Zlatú šabľu. Boli to dobré časy a našiel som aj mesto do ktorého ma prijali ako vlastného. Neskôr som prestal hrať, kvôli iným záujmom, ale teraz som späť a som rád, že hra ešte existuje a našiel som aj starých známych zo sveta 3 a 5.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore