Nové úspechy a tituly

Zdravím, už skôr som rozmýšľal že napíšem tento návrh ale až teraz som sa prinútil konečne, možno sa už o tom debatovalo, možno nie, neviem.. ide o to že časy sa zmenili a hra je iná než pred pár rokmi, je viac peňazí, viac vecí, silnejších vecí, silnejšie zbrane atď atď.. preto ma napadlo že by sa už mohli aj úspechy a tituly posunúť niekam vyššie, pred 7 rokmi bola frajerina mať titul Milionár, hral som v tej dobe pár mesiacov a bol to môj nesplnený sen, dnes je situácia taká, že keď začnem hrať v polke tomboly, po tombole predám veci a mám ten titul 3x, proste stratil hodnotu, to už je dnes nič.. možno na nových svetoch prvý mesiac - dva to hodnotu má, potom už je to takisto nič.. podľa mňa by to už chcelo posunúť sa ďalej, dať titul / úspech kľudne za 50m alebo 100m nech človek ktorý ho bude mať, nech vie že ho okrem neho nemá XY hráčov čo na sebe majú clintove pončo.. ďalej by to chcelo nový úspech napríklad za KO v dueloch, starší hráči čo hrajú dlhé roky majú 3-4k výhier ale len 200-300 KO, dôvod tu už spomínal tuším Rick v niektorej téme, kedysi boli slabšie zbrane, 1500 dmg v dueli to bolo jak dnes 4-5k, pričom HP boli vtedy rovnaké ako dnes, sila zbraní a súprav šla hore ale HP ostali rovnaké, preto dnes nie je problém dať 150 KO kľudne za 2 týždne ak je dosť hráčov, kedysi Anjel smrti niečo znamenal, dnes je to nič.. je viac takých úspechov ktoré by bolo dobré posunúť vyššie, ja som spomenul tieto 2 pretože mi asi najviac udreli do očí, ak má niekto ďalšie návrhy a nápady na ďalšie úspechy tak ich sem napíšte :) mohlo by to podľa mňa možno trošičku zlepšiť hru v tom zmysle, že hráči čo to už dávno majú splnené, už neduelujú.. majú 2-3k výhier, 200-300 KO a to im stačí, ak by prišiel nový úspech za 1000 KO alebo 10k duelov, možno by to zopár hráčov motivovalo oprášiť staré buildy a trochu si zas zaduelovať :) pretože duely sú na bode mrazu, úplná bieda.. toto by ich podľa mňa mohlo trochu oživiť.. vyjadrite prosím svoje názory, nápady, návrhy na ďalšie nové úspechy atď :)

Mallory
 
Naposledy upravené :

DeletedUser10801

Hosť
Súhlasim s Malborkym.Väčšia motivácia hrať hru naďalej aj pre skúsenejších hráčov. Neni o čom.

PS: nech žiju vychodňari

PS2 : ešte by som dodal...snáď vývojari budu niečo robiť s nesplnenymi uspechmi ( udalosti celeho sveta ) ...nie každemu to splnilo a tym pádom to ničí skore ...ked uz sme pri tých uspechoch....
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10992

Hosť
Možno by pomohlo aj keby šlo viac hráčov duelovať. Keby sa posunula hranica možných duelov aby nepísalo "Hráč ma vysokú duelovú úroveň". nižšie by som to asi nedával kvôli malým levelom aby to bolo fér tak by som posunul len tu hornú hranicu.
 
Myslené to je dobre ale nefungovalo by to, ak by mňa s 300 duelovkou mohol vyzvať niekto kto má 150 duelovku a ja jeho nie, tak by som sa na to asi rovno vieš čo :D ale nechcem tu príliš rozbiehať debatu o samotných dueloch, na to tu boli už 2 témy a nič sa nevyriešilo, mne ide skôr o tie úspechy.
 
Ak by Inno niečo také plánovalo, zas by sa mohla spraviť súťaž aby hráči navrhli a hlasovali za nové názvy titulov :)
 
Ja som za... Je to dobrý nápad, tie úspechy aj tituly.

Ja by som napríklad privítal aj viac nových úloh aby sa človek trochu aj na tých úlohách potrápil... Ale zase nie také úlohy čo spravíš sériu za 30min dáš tam 200 produktov a dostaneš 500XP a 1k $ to človek nemá ani chuť robiť a radšej to nechá tak... Takéto série z môjho pohľadu nemajú význam.

Nebolo by zlé ani nejaký príbeh dať, ktorý sa bude skladať z 11 sérií a z každej série bude ako odmena nejaký predmet napr. do nového setu ktorý sa bude dať len z toho príbehu poskladať. (pribudli by nové úspechy aj tituly k tomu príbehu)

Ďalej by som privítal aj nejaké nové predmety + svietivky aby sa zberatelia zase prebrali a mali čo robiť... Aj keď to by asi prišlo až keby sa zvyšoval max LvL...

Ešte aj remeslo by sa mohlo posunúť ďalej. Väčšina alebo veľa ľudí má remeslo na 700 a teda nemá tam čo robiť už. Áno zopár hráčov vyrába nejaké predmety ale je toho málo čo by malo význam vyrábať. Podľa mňa by nebolo zlé dvihnúť remeselné body na 1000 alebo aj 1500 bodov a pridať 10-20 receptov na výrobu zaujímavých predmetov.
 
Naposledy upravené :

Deleted User - 4

Hosť
Poteším vás, jeden pekne rozpísaný návrh na pridanie nových titulov už v inno je, tak možno z toho niečo na budúci rok bude :)
 
Hore