Pokec Októberfest 2019 - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Deleted User - 4

Hosť
362518octoberfest2.png


Miesto pre diskusiu o hernej udalosti Októberfest 2019, vaše názory, postrehy a podobne.
 
veľmi zaujímavé, že v poslednej kategórii je zase nápoj nového začiatku, keď na bete nie je, skôr by to dávalo zmysel naopak, ale čo už, inno očividne nezaujímajú hráči
 

DeletedUser10989

Hosť
Veľmi zaujímavé, že na bete ten nápoj stojí 10upd a na bežných serveroch 1000upd.
Pokiaľ ho niekde mali odstrániť, tak beta je to najrozumnejšie kde mohli začať. A keď už tak kašlú na hráčov, je zvláštne, že to túto tombolu odstránili(netuším či tam dakedy ten nápoj vôbec zvykol byť v tombole).
Ak ešte stále nechápeš prečo ten nápoj v poslednej kategórii máme, stačí si pozrieť niektorú staršiu tému, kde sa to spomínalo. Alebo mi kľudne napíš, skúsim ti to potom vysvetliť, aby si chápal.
 
A ty si nejako nepochopil, že narážam na to, že minulú tombolu tam ten nápoj bol a teraz tam nie je, ale na normálnych serveroch tam ostal, hlavne, že ani nevieš, či tam ten nápoj bol a furt sa hráš na múdreho, ale väčšina ľudí by uvítali keby tam ten nápoj nie je :)
 

DeletedUser10989

Hosť
Ešte raz si prečítaj prvé 3 vety, čo som písal vyššie. To či si všímam takéto drobnosti, je nepodstatné.
Nie aby si bol rád, že ho odstránili tam, a možno ďalšie tomboly ho odstránia aj na všetkých serveroch(predsa len, spravili to na bete, možno niečo skúšajú a sledujú). Lepšie je napísať, že kašlú na hráčov.
Ak by tak kašlali na hráčov, asi by ten nápoj nechali aj na bete.

A jedna rada, ak chceš čo najrýchlejšie, aby ten nápoj odstránili, zavolaj sem kamarátov, nech sa k tomu vyjadria. Doteraz sa k tomu vyjadrilo len zopár ľudí, a nebolo cítiť tú väčšinu.
 

DeletedUser10989

Hosť
Ale aby tu bolo niečo k setom.

Nepozdáva sa mi Horalov set, je určený na duely do obrany a dáva aj HP.... ďaľší set, ktorý priamo zvýhodňuje vojakov, a teraz o dosť viacej ako Laughlin, robí vojaka takmer nezabiteľného v dueloch. Ale na druhej strane je to dobrá odpoveď na zvýšený dmg. Asi zas bude aspoň o trocha ťažšie spraviť úspech Anjel smrti.
 

DeletedUser6745

Hosť
Bežné - "Strieborný pripináčik pre šťastie" 150 pracovných bodov a 50% vylepšené šťastie je pri dnešných súpravách úplne zanedbateľný bonus a predmet považujem za zbytočný.
Nezvyčajné - Akosi som nepochopil logike prečo sú v rámci 1 kategórie 2 obálky s rozdielnym počtom UPD. "Nápoj s veľkým obsahom múdrosti" osobne ho nepotrebujem a presadzujem myšlienku, že v hernej udalosti by mali byť len veci z herných udalostí. Na druhej strane ale chápem, že nie každý je level 150 a toto je jedna z mála príležitostí ako tento nápoj získať, takže by tam teoreticky mohol ostať.
Vzácne - "Truhlica s korisťou" - v tej truhlici nie je absolútne nič využiteľné na dnešné West pomery a navyše každý kto po tej truhlici túži si môže zahrať dobrodružstvo a má šancu, že mu padne respektíve si ju môže kúpiť za veteránske body počas celého roka, takže sa pýtam čo tento predmet robí v kategórii za 9 000 praclíkov / 150 nuggetov?
Veľmi vzácne - "Nápoj nového začiatku" osobne mi tento predmet nevadí, ale napriek tomu som proti jeho pridávaniu do herných udalostí a to z toho dôvodu, že je voľne prístupný v UP shope po celý rok a navyše tieto nápoje v kuse dávate aj do tých "novodobých klikačiek", ktoré ste vymysleli a organizujete ich tak 5x ročne a tam si ho hráči môžu vyklikať a dokonca zadarmo (respektíve za cenu času klikania).

Truhlice naprieč všetkými kategóriami - "Nezvyčajná Októberfestová truhlica", "Vzácna Októberfestová truhlica", "Veľmi vzácna Októberfestová truhlica" veci, ktoré v sebe ukrývajú sú určené len na zberateľské účely. Ich využitie v praxi je takmer nulové z dôvodu veľkej rýchlosti výmeny súprav a preto sú ich staré bonusy nekonkurencie schopné. Preto je na zváženie či by mali byť v hernej udalosti (podľa mňa nie).

"Drevená truhlica", "Truhlica obitá železom", "Oceľou okovaná truhlica" prečo? Prečo ich tam stále dávate? Oceňujem, že ste konečne vyhodili Prémiovú a Lesklú prémiovú truhlicu, ale nemyslíte, že je na čase vyhodiť aj tieto? Ukrývajú v sebe veci čisto pre zberateľské účely, ktoré sa navyše dajú nájsť aj pri práci. Nehovoriac o argumente, že sú voľne prístupné v UP shope počas celého roka rovnako ako "Truhlica s korisťou".

"Debna šťastia" - mali by ste ju premenovať na "Debna nešťastia", pretože asi tak sa cíti hráč, ktorému padne. No oceňujem, že ste ju zaradili len do kategórie "Bežné" takže to nepovažujem za tragédiu. Ale naozaj zvážte jej premenovanie :DDDo

"Neuveriteľná truhlica" osobne by som tento predmet tiež vyradil, ale zas chápem, že mnohí hráči sú radi ak dostanú Truhlicu energiu, Balíček prvej pomoci a 12-ročnú Whiskey v rámci 1 truhlice, takže je to na zvážanie.

V podobnom duchu ako teraz som sa vyjadril aj k hernej udalosti Deň nezávislosti. Ak to takto bude pokračovať asi budem tie príspevky len kopírovať.
 

DeletedUser6745

Hosť
Táto téma má slúžiť na akúsi spätnú väzbu pre vývojárov. Ak sa Ti zdá nastavenie hernej udalosti v poriadku tak ako je tak je to fajn, máš nato právo a vyjadril si svoj názor. Rovnako ale mám právo ja (tak ako mnoho ďalších) vyjadriť svoj nesúhlas s nastavením a s tým čo by som zmenil. Čo sa mi ale nepáči je "zbytočné rozoberanie kde ktoré veci patria a že to funguje stovky rokov" ako som povedal je to spätná väzba tak to radšej nechaj na vývojárov. Je na nich či sa budú držať už zaužívaného systému, návrhu niektorého z hráčov alebo vymyslia niečo úplne nové.
 

DeletedUser7159

Hosť
Čo sa mi ale nepáči je "zbytočné rozoberanie kde ktoré veci patria a že to funguje stovky rokov" ako som povedal je to spätná väzba tak to radšej nechaj na vývojárov. Je na nich či sa budú držať už zaužívaného systému, návrhu niektorého z hráčov alebo vymyslia niečo úplne nové.

Veď práve, nechávam to na vývojárov, kde píšem, že nie? Však môžete diskutovať, ale je veľkou chybou zamieňať si princíp tomboly s nejakým princípom vyrovnaných výhier, pretože to v (tomto) princípe ani nemá byť férovo rozdelené, a preto úvahy a racionalizácie o tom, ako je to nanič či "proti hráčovi" nastavené a ako by to podľa vás malo byť rozdelené sú podľa mňa bezpredmetné, pretože vychádzate z iného princípu.. chápem, že niekoho nasrdí, keď si z tomboly vytiahne tú najmenej hodnotnú vec, to sú však veci, ktoré sa v tombole stávajú.

Som presvedčený, že mnohí by uvítali, keby boli v poslednej kategórie iba truhlice s novými súpravami, ale pokiaľ nejde iba k zbierku tak vedzte, že by to nebolo o nič lepšie, keby teraz každý pobehuje v nových rovno aj vylepšených súpravách.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser6745

Hosť
"Však môžete diskutovať" - "je zbytočné rozoberať, čo kde patrí a čo nie" Na jednej strane je zbytočné to rozoberať a teda diskutovať a na druhej máme diskutovať :DDDo
úvahy a racionalizácie o tom, ako je to nanič či "proti hráčovi" nastavené a ako by to podľa vás malo byť rozdelené sú podľa mňa bezpredmetné

Tvoj názor si vážim, no zastávam taký, že je potrebné o tom diskutovať, pretože je tak šanca aspoň 1%, že sa niečo zmení.
 

DeletedUser7159

Hosť
Prosím ťa, prečítaj si ešte raz popis k tejto téme, lebo podľa mňa sa diskusia o hernej udalosti neredukuje len na plytké omieľanie o tom, ako je to zle porozhadzované. Už niekoľkokrát sa snažím vysvetliť, že v tombole to tak býva, sú ceny lepšie a horšie, žiadané a nežiadané, hodnotné a nehodnotné. Pokiaľ sa vám nepáči systém tomboly tak nech sa páči, diskutujte, protestujte, len nerozumiem, ako sa môže niekto sťažovať, že ceny sú nerovno rozdelené alebo že herná udalosť je zase nastavená proti hráčom.
 

DeletedUser6745

Hosť
Táto téma má slúžiť ako akási spätná väzba od hráčov pre vývojárov a presne tak som to poňal, keďže som vyjadril svoj názor.

"Už niekoľkokrát sa snažím vysvetliť" - ty tu nie si od toho aby si niekomu niečo vysvetľoval. Vyjadril si svoj názor, že sa Ti páči nastavenie hernej udalosti tak ako je a to je v poriadku. Určite tvoj názor Linteo prepošle ďalej tak ako prepošle aj ten môj s návrhmi na úpravu. Ak je tu niekto kto má právo niečo vysvetľovať prečo je to tak nastavené sú to jedine vývojári, určite nie hráči, my môžeme podávať len návrhy na úpravy.

Sťažujem sa preto, lebo podľa môjho názoru naozaj sú ceny nerovnomerne rozdelené. Samozrejme ty to môžeš vidieť inak, máš nato plné právo. Vývojári sa už sami rozhodnú či budú niečo meniť alebo nie.

P.S. Viac na Teba nebudem reagovať, pretože spätná väzba na hernú udalosť sa zmenila na číročistý spam o tom či sa má alebo nemá diskutovať, či veci majú alebo nemajú byť férovo rozdelené a podobné nezmysly.
 

DeletedUser7159

Hosť
Sťažujem sa preto, lebo podľa môjho názoru naozaj sú ceny nerovnomerne rozdelené. Samozrejme ty to môžeš vidieť inak, máš nato plné právo. Vývojári sa už sami rozhodnú či budú niečo meniť alebo nie.

No budem rád, keď už naozaj nebudeš reagovať, lebo neviem, či to z tvojej strany mám brať ako trolling alebo toto myslíš vážne.

Áno ceny sú nerovnomerne rozdelené, veď to až bije do očí, no a? Veď hovorím to isté, ale nevidím na tom nič zlé, aspoň tie veci nie je také jednoduché získať ako keby si ich niekto hneď kúpil ako trebárs dôstojníka. Hra je robená na princíp tomboly, lístok stojí 48k praclíkov/800 nuggetov a môžeš získať čosi čo za to nestálo alebo aj jackpot - truhlicu s oblečením.

A že tu nie som od toho aby som niečo vysvetľoval? To myslíš vážne? V úplne prvom príspevku som len v krátkosti poukázal na to, že herná udalosť je spravená na spôsob lotérie lucky draw, asi v každej kategórii máš lepšie a horšie veci (inakšie robia to tak niekoľko rokov, asi nie náhodou), avšak pri prvých dvoch kategóriách to väčšinou odignorujete, lebo "lístok do tomboly stojí zanedbateľne málo" a pri poslednej je to sklamanie, ktoré zachádza až do pocitu krivdy z okradnutia.
 

Deleted User - 4

Hosť
Ďakujem zatiaľ za vašu spätnú väzbu, to čo má zmysel aj prepošlem ďalej. Akákoľvek spätná väzba od ktoréhokoľvek hráča tejto hry je vždy vítaná (samozrejme okrem zrejmého trolovania), lebo aj vďaka nej sa môžu uskutočniť prípadné zmeny v budúcich herných udalostiach, alebo v hre. Aj týchto pár príspevkov, už len v porovnaní s minulými rokmi, kedy bola od vás k väčšine herných udalostí spätná väzba nulová, je fajn a ja budem len rád, ak sa tu vašich príspevkov (pozitívnych alebo negatívnych), ktoré okomentujú Októberfest, či ďalšie herné udalosti, ktoré pre vás chystáme, objaví čo najviac.
 
Hore