Otázky pre InnoGames

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
Chcete dať nejakú otázku priamo InnoGames?

Nech sa páči, napíšte a ja ju prepošlem :)
 

DeletedUser10940

Hosť
či nechcú zaviesť tie veci zbytočne z obchodov dáko do denných zadaní alebo tak aby to bolo nejak využiteľné aspoň :D
 
Mna by zaujimalo ci sa tam planuje zmena Veteran shopu, popripade aspon odpadlikovho oblecenia... aby bol zas dovod hrat dobrodruzstva
 

DeletedUser11571

Hosť
Či plánujú zvýhodniť aj Deff hráčov (tanky) na Bojoch. Doteraz majú výhody iba Duelanti a Boje idú dole vodou... Ked dali dôstojnika unie do shopu, skončili boje po 25 kolach, ziadne úhyby, neda so to seriózne hrať...
 
Naposledy upravené moderátorom:
Ja by som bol za akcie ohľadom setov za nuggety. Ako bol teraz kuchár a pod. Poprípade sety dokupovať, vylepšovať a mohli by k tomu dat občas akciu na nugg, tie %. A spokojné by boli obe strany. Na nemeckom Weste, welt 1, bývajú často akcie na nugg.
 

DeletedUser11237

Hosť
Kedy aktualizujú a vyvážia bonusy pre postavy, aby bola hra hratelná ?

Prečo je veteránsky obchod znova o ničom?

Prečo sú sady z Union pacific shopu stále o ničom ?

Kedže súpravy dávajú oveľa viac schopností, prečo sa neaktualizujú aj posilnenia ktoré dávajú schopnosti napr Lekvár atd. ?

Na čo mám v remesle Poľný kuchár recept na Kaktusový džus ak nemá využitie ?

Prečo predmet Kukuričná guľka nebol tiež aktualizovaný, kde schopnosť vytrvalosť by mohla byť prehodená už na skrývanie ?... keďže to posilnenie sa používa na boje a po novom (už je tomu pár rokov) bola vytrvalosť vymenená skrývaním.
 

Deleted User - 4

Hosť
Všetky otázky boli preposlané (tak, ako ste ich napísali).
Ak mi na ne niekedy príde odpoveď, napíšem :)
 

DeletedUser10989

Hosť
Pár otázok, na ktoré úprimne ani nečakám odpoveď, ale možno ich bude vedieť zodpovedať niekto iný

Prečo na zmeny, ktoré navrhli hráči, a nemajú v pláne ich zaviesť, neodpovedajú z akého dôvodu boli tieto návrhy zamietnuté? (myslím, že o viacero podobných a zbytočných návrhov by museli v InnoGames čítať menej, ak by hráči vedeli z akého dôvodu bol ten predchádzajúci zamietnutý)

Z akého dôvodu zvýhodnili na bojoch až moc rolu dmgerov, pričom rola tankov sa doteraz nejak výrazne nezmenila?(full vodcovstvo dmger má neskutočne zvýšený dmg, pričom úhyby, HP, ani odolnosť tankov sa priveľmi nezmenila, skôr len ostatné tanky triafajú za menej, prípadne menej často....ale možno sa Livingstone ukáže ako príjemná zmena pre tankov)

Ako sa rozhodli v prípade oznámených diskusií o zmenách bonusov postáv, ktoré boli oznámené v decembrovej epizóde InnogamesTV z roku 2017? (zamietnuté pravdepodobne, ale dosť by ma zaujímalo, prečo je dobrodruh asi najviac znevýhodnená trieda skoro vo všetkých aspektoch hry, minimálne v tých multiplayerových je jednoznačne celkovo najviac znevýhodnená trieda, a neplánuje sa s tým nič robiť? ani pridanie varovania pre nových hráčov, že postava dobrodruha nemá žiadnu výhodu v dueloch ani na bojoch-darmo zapne po 2 ranách bonus neviditeľnosti, keď prvé zásahy dostane cez 1k, v prípade kritického zásahu aj viac pomaly 3k, a po 2-3 kolách sa môže stiahnuť aby neupadol do bezvedomia- ale hej, aj tak vydrží viac kôl ako bežný vojak, alebo pracovník na hrote- toto ale nový hráč nevie)



Poznámka pre Lintea: to v zátvorkách nemusíš posielať, to som si len zanadával, čo ma priviedlo k tým otázkam :D
 

Deleted User - 4

Hosť
Na odpovede si budete musieť ešte trochu počkať, práve je čas dovoleniek :sombrero:
 

DeletedUser11064

Hosť
zdravim ako to je z upd za chvilku uz dosiahnem 3000 upd kde sa i budu ukladat potom bolo by fajn do shopu zaviest obalku z 1000 upd ktoru si tam hrac zakupi za upd z uctu a tak si bude dalej setrit a prehadzovat vo forme obalok dalo by sa to alebo nedavat limit pre upd abo ho navysit
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore