Povolené multiúčty, prečo???

Som za zákaz obchodovania alebo nie? A dôvod dopíšte poprosím v komentári.


  • Celkový počet hlasujúcich
    34
Povolené multiúčty, prečo???Tento názov témy dávam zámerne a vysvetlím prečo som ju práve takto nazval. Dnes večer mi kamarát popísal veci ktoré sa diali na svete Juarez. Ako napríklad hráč redyW podvádzal PUSHINGOM + viacerí. Celú debatu zakončil otázkou: "Prečo si ja mám platiť hru 500 eur keď mladí vysokoškoláci získaju podobné veci ak nie viac podvodmi. A tu som sa zamyslel presne nad vecou ktorá mňa dlhý čas trápi, pár krát som ju dokonca navrhol ale minulý admin ju bohužial vždy rýchlo zavrhol.

Téma je: Obchodovanie medzi svetmi. Veselo sa tu obchoduje medzi svetmi už dlhé roky. Zhrňme si ako to napríklad funguje:

Hráč xy na svete Delaware, Houston a Iowa si založí učty na ktorých hrá za účelom klikania rôznych surovín, dolárikov, prípadne počas tomboly získava rôzne herné sety. Následne získané veci sa snaží pomeniť na inom "hlavnom" hernom svete v rôznych pomeroch. Takto si môže v pohode posilňovať hlavnú postavu ďalšími napríklad 4 účtami. Všetko legálne.

Ok. teraz sa pozrieme na tématiku multiúčtu. Multiúčtom sa nazýva to ak jeden hráč vlastní na jednom svete viac ako jeden účet alebo ak sa stará o iné účty pomocov prihlásenia prostredníctvom hesla pôvodného majiteľa. Toto sa robí hlavne za účelom obohatenia hernej postavy.

Teraz si porovnáme hlavný logický rozdiel účinku multiúčtov a účtov na obchodovanie:+ prídáme príklad poctivo hrajúceho prémium/neprémium hráča.


Multiúčet: máš jednu hlavnú postavu ktorú dopuješ napríklad 2 multiúčtami za účelom obohatenia, poskytnutia skúseností, peňazí, predmetov.
Obchod účet: máš jednu hlavnú postavu ktorú dopuješ napríklad 2 obchodnými účtami z rôznych svetov za účelom obohatenia, peňazí, predmetov...


Podľa logickej vety sú obe účty identické ale paradoxne za prvý dostanete tvrdý ban ale za druhý ste vychvalovaný ako výborný obchodník!!!Prečo nie su obe zakázané????

Ďalši faktor je prémium. Pokiaľ hráč obchoduje alebo multiači, je vysoká prevdebodobnosť že dokáže lepšie konkurovať plne platiacim hráčom s jediným účtom a dokonca nie je nútený sponzorovať hru. Toto su obrovské straty pre INNO a hlavne prečo by mal hráč s nuggetmi byť znevýhodnený voči hráčom ktorí dopujú svoj účet inými účtami???!!!


Argument hráčov že každý hráč má možnosť na obchodovanie je NU-LI-TNÝ, vzhľadom na charakteristiku multiúčtu -Multiúčtom sa nazýva to ak jeden hráč vlastní na jednom svete viac ako jeden účet alebo ak sa stará o iné účty pomocov prihlásenia prostredníctvom hesla pôvodného majiteľa. Toto sa robí hlavne za účelom obohatenia hernej postavy.

Apropo na svete by si malo hrať jedine s jediným účtom bez vplyvu iného účtu a bodka.

Zrušme obchodovanie medzi svetmi a začnime viac podporovať hru a hrať férovo. je odkaz mojej témy.


Načrtol som túto tématiku na vznik kvalitnej debaty. Poprosím predtým ako budete regovať si poriadne premyslite konktrétnu tématiku a váš postoj. Vyvarujte sa spamu a hejtu. Ďakujem. (je práve NFL draft, preto nespím)
 
Súhlasím so Zorrom. Presne to napísal ako to myslím aj ja. Ak máte čas hrať x svetov tak nie je problém kúpiť si prémium na jednom svete.
 
Definíciu slova multiúčet si tu definoval pár krát. Ale si ju asi dostatočne nepochopil keďže tam jasne píše ´´ hráč vlastní na jednom svete viac ako jeden účet ´´. Takže to ak majú hráči účet s ktorým hrajú na Dela, Pase, Iowe, Texase a nwm kde všade ešte sa nemôže považovať za multiúčet keďže stále majú len jeden účet na jednom svete. V skratke nemôžeš prirovnávať slova ako ´´Multiúčet´´ a ´´Obchodný účet´´ keďže oba slová majú odlišný význam.

Ani v pravidlách The Westu nie je žiadna zmienka o obchodovaní/výmene medzi svetmi ak hráč ponúka veci za niečo na inom svete inému hráčovi. Teda aspoň som to do teraz nikde nevidel. Ale keby to tam bolo tak by sa za to banovalo. Minimálne na Dela kde bol jeden primitív čo nahlasoval aj to ak si hráč prdol na salóne a už bol report (skoro každý vie o kom píšem) takže on by sa o to postaral na dela keby to bolo v pravidlách zakázané.

Ja to tak mením tiež a nevidím v tom nič zlé. Môj primárny svet je Delaware popri tom som hral predtým aj Californiu, El Paso, Iowu... Len svety vymreli tak už som tam nevidel zmysel hrania tak som to prestal na daných svetoch hrať. Automaticky som začal ponúkať veci/$ na tých svetoch a chcel som za to veci/$ na Delaware. Prečo by som sa mal len tak vzdať svojich itemov/$ na mŕtvych svetoch keď som si ich buď zakúpil z trhu alebo vynugetil z eventu? Úplný nezmysel to je že majú ostať itemy na svete kde končím. Podľa mňa je to takto stále lepšie ako keby som tam mal zrušiť postavu aj s $/vecmi, takto ich dostane hráč ktorý to tam ešte chce hrať a ja dostanem niečo na svete kde ostávam ja hrať.

A že je INNO v strate? Ako môže byť INNO v tomto v strate? Veď tombolové sety sa neopakujú, nedávajú ich do SHOPU za NUGG/€ a väčšinou sa menia len veci/$/produkty. Produkty na tom INNO nezarába lebo každý si zadá hodinu práce a má produkt ako ho kupovať za NUGG takže nezmysel, $ na tomto INNO taktiež nezarába lebo $ sa za NUGG nedajú kúpiť takže nezmysel, veci/itemy na tomto jedinom INNO vie zarobiť ale aj to len počas tomboly keď sú dané sety v ponuke, tombola skončí a INNO tu druhý krát ten istý set z danej tomboly nedá takže aj toto je z mojej strany nezmysel. Čiže z môjho pohľadu na tvoj výrok o tom že INNO má kvôli tomu ´´obrovské straty´´ je neopodstatnení a nezmyselný.

V rýchlosti ešte k prémiovým funkciám. Z každého eventu ti padnú desiatky medailí na bonus postavy/energie/príjmu/rýchlosti/ automatizácie. Takže tam INNO nie je v žiadnej strate. Ja sám mám cez 100 medailí z každého a to som si už dal cez medaile toľko dní prémia že mám na rok pokoj.

Ja tiež sem tam zanugetím niečo, nie vo veľkom ale zanugetím a mením medzi svetmi takže z tohto pohľadu to neberiem tak že hráči ktorý menia medzi svetmi majú naviac ako nuget hráči.

Toľko z mojej strany k tejto téme, je to môj názor. Ak má niekto iný názor ja mu to neberiem takže neberte ani mne môj názor. :)

A predsa ešte jednu vec musím vytknúť a to možnosti výberu hlasovania. Ako keď chceš robiť nejakú anketu tak tam daj normálne možnosti hlasovania ktorý by mali hráči na výber.

A nie to čo si ty tam dal že :
  • Áno.
  • Nie, lebo Zorro.
  • Nie, lebo som lenivý ísť si zarobiť nugety
  • Nie, lebo rád hrám nefér.
  • Nie, lebo neviem premýšlať.
  • Nie, logický dôvod udám do komentára.
  • Neviem sa rozhodnúť.
Toto majú byť možnosti hlasovania? Nie, lebo Zorro? Ako prepáč ale úplne nezmyselne položené možnosti hlasovania. Ja som nevedel či hlasovať alebo smiať sa z týchto možnosti. Ale jedno som tam našiel a to tento ´´Nie, logický dôvod udám do komentára.´´ 2 možnosti zo 7 sú schopné odhlasovania zbytok je na výsmech.

Prajem príjemný zvyšok dňa,
s pozdravom LukeSvK0.
 
Naposledy upravené :
Veľmi sa mi páči možnosť ''Nie, lebo rád hrám nefér'' tak som ju označil.. do frasa, keď tak čítam ako strašne nefér sú tie výmeny, až som dostal chuť si zas prihodiť nejakú tu stovečku do banki
 
No nič podľa týchto komentárov, od dnes prestávam dotovať túto hru a idem porobiť účty na inych svetoch , tzv. "tombolové účty" a ja hlupák som sem už nalial tolko že som to už prestal rátať :) ... Toto by sa malo fakt riešiť .. V pravidlách westu je "fair play" ale toto není podla mna vôbec, že ludia ktorí sú radi , že majú čas na jeden účet a podporujú túto hru finančnými čiastkami sú znevýhodnení bandou školákov, ktorá sedí na zadočku doma 24/7 a kliká iné svety , aby sa obohatil na svojich "main" účtoch. A hovorte si čo chcete ale v tomto má Zorro pravdu, je to mulťačenie len inak povedané ale efekt je ten istý len vy si to neuvedomujete, tí ktorí toto robíte a teraz keď sa táto téma otvorila tak sa trasiete, že by sa mohlo proti Vám zasiahnuť a robíte , že to není to isté vôbec. Vy doslova ojeklamávate systém a oberáte INNO o peniaze :)
 
Táto téma tu už raz bola, neviem od ktorého hráča ale bola. Bolo to ´´zamietnuté´´ ak to mám takto nazvať pretože to nie je v rozpore s pravidlami :)
 
Ja tiež nugetím a nevidím v tom žiaden problém, nemám pocit žeby hráči ktorý takto menia ma nejako ovplyvňovali alebo predbiehali to už vôbec nie. A ako som už vyššie spomenul, INNO nijako neprichádza o zisk. Keby tomu tak bolo tak už to INNO dávno zakáže a bolo by to proti pravidlám :) Ale keďže neprichádzajú o žiaden zisk nevidia dôvod to zakázať. Môj pohľad na vec v tomto či príde INNO o zisk či nie.
 
Ako už napísal Luke bolo to sem a bolo to zamietnuté. K tebe Wonder hrám na dela, hou, icku a jcku... Už som sem nalial niekoľko stotisíc nuggov ako i ty a vôbec mi to nevadí, že sa to takto mení. A to sem netrávim 24/7 .. Keď na niektorom svete mám niečo čo mi treba na druhom svete jasne, že si to vymením. A takí ktorí to zneužívajú tak je to len ich šikovnosť príklad je Miron. Tak isto to môžete robiť aj vy :) a to sem nemusíte byť 24/7.
 
Luke to napísal v prvom príspevku pekne, pokiaľ mám na jednom svete len jeden účet nieje to multiúčet, tiež primárne hrám Dela, keď treba zanugetiť zanugetím a ostatné svety sem tam poklikám a čo sa podarí vymením, tiež som kedysi nevedel že sa to dá.
INNO keby prichádza o zisk (lebo to je jediné, čo ich zaujíma) by to zakázalo už dávno, to je jediná istota, ktorú máme v tejto hre :D

Ďalšia, podľa mňa najpodstatnejšia vec je aký dopad by mal tento zákaz na nové svety. Nebudeme si klamať že na nových svetoch je minimálne 80 percent účtov len na menenie na iné svety. Ak by to zakázali mnoho hráčov by nemalo žiadnu motiváciu sa na nové svety prihlásiť, hrať, zbierať surky alebo točiť tomboly, tým pádom aj aktívní hráči by sa k veciam dostávali omnoho horšie a logicky by ich to nebavilo a nehral by tie svety už nikto a až tu by INNO prišlo o zisk.
 
reee niekto robi niečo čo nie je zakazane ale nie je to podla mna fAiR pLay ree
nikto vam nebrani založit si učet na druhom svete a raz za den tam zadat suroviny a vymeniť nato tu fakt nepotrebujem sediet 24/7 aby som také niečo dokázal. Zacitujem moj životný vzor:
[17:02] Mallory: zmjer sa s tim, to je divoki zapat
 
no nič tak poďme spoločne všetci prepierať doláriky a vecičky :)
To nieje o prepieraní, keby to aj zakážu najviac by to ovplyvnilo nové svety nie už existujúce dlhšie. Na starých svetoch majú ľudia remesla porobené, dolárov tiež dostatok a viac menej len menením škrečkujú viac dolárov a suriek. Doplatia nato len nové svety ako som písal vyššie v príspevku, staré účty nič nestratia, nech to aj kľudne zakážu :) Hra stagnuje dlhodobo vo fáze, že maximálne pridávajú nové sety. Ak na novom svete bude o 80 percent menej hráčov, tak tie veci ľudia získajú oveľa ťažšie. A potom aj potenciálny hráč si povie že to nejde hrať lebo sa nedá nič kúpiť a je to mŕtve. Ti hráči čo menia prispievajú na trh surkami a vecami z tombol a aj tým udržujú svet ako tak živý.
Mohlo by sa ľahko stať, že na takej malej jazykovej verzii ako sme my by po tomto zákaze hralo nový svet len pár desiatok ľudí. A myslím si že každý koho ako tak ešte táto hra baví by chcel aby bolo hráčov aspoň tak ako teraz a aby hráčov neubúdalo.
 
Hore