Povolené multiúčty, prečo???

Som za zákaz obchodovania alebo nie? A dôvod dopíšte poprosím v komentári.


  • Celkový počet hlasujúcich
    34
INNO keby prichádza o zisk (lebo to je jediné, čo ich zaujíma) by to zakázalo už dávno, to je jediná istota, ktorú máme v tejto hre :D

Ďalšia, podľa mňa najpodstatnejšia vec je aký dopad by mal tento zákaz na nové svety. Nebudeme si klamať že na nových svetoch je minimálne 80 percent účtov len na menenie na iné svety. Ak by to zakázali mnoho hráčov by nemalo žiadnu motiváciu sa na nové svety prihlásiť, hrať, zbierať surky alebo točiť tomboly, tým pádom aj aktívní hráči by sa k veciam dostávali omnoho horšie a logicky by ich to nebavilo a nehral by tie svety už nikto a až tu by INNO prišlo o zisk.
Samozrejme že prichádzáju o zisky. Pokiaľ hráč nahrabe cez obchodovanie veci z tomboly a preveksluje ich na ine svety, tak nemá za potrebu kupovať nugety.
Otázka je či Inno naozaj vie ako to fičí na Slovenskom weste, kde si priznajme to vo veľko obhajoval hlavne admin Linteo ( podla mna aby držal vyšsie počty ako spominas). To ale neznamena ze je to OK. Pokial je malo uctov spytam sa ironicky, preco nepovolime multiucty? Zvysia pocet hracov a maju ten isty vyznam ako obchodovaci ucet.
 
Naposledy upravené :
Samozrejme že prichádzáju o zisky. Pokiaľ hráč nahrabe cez obchodovanie tomboly a preveksluje ich tak nemá za potrebu kupovať nugety.
Otázka je či Inno naozaj vie ako to fičí na Slovenskom weste, kde si priznajme to vo veľko obhajoval hlavne admin Linteo ( podla mna aby držal vyšsie počty ako spominas). To ale neznamena ze je to OK. Pokial je malo uctov spytam sa ironicky, preco nepovolime multiucty? Zvysia pocet hracov a maju ten isty vyznam ako obchodovaci ucet.
Zorro nikoho nezaujimaš pochop to
 
Definíciu slova multiúčet si tu definoval pár krát. Ale si ju asi dostatočne nepochopil keďže tam jasne píše ´´ hráč vlastní na jednom svete viac ako jeden účet ´´. Takže to ak majú hráči účet s ktorým hrajú na Dela, Pase, Iowe, Texase a nwm kde všade ešte sa nemôže považovať za multiúčet keďže stále majú len jeden účet na jednom svete. V skratke nemôžeš prirovnávať slova ako ´´Multiúčet´´ a ´´Obchodný účet´´ keďže oba slová majú odlišný význam.

Samozrejme oficialne zatial nie no technicky sa oba ucty spravaju identicky. Ja nevravim aby boli obchodovacie ucty zrusene ale aby zrusili obchodovanie v pravidlach.

Ani v pravidlách The Westu nie je žiadna zmienka o obchodovaní/výmene medzi svetmi ak hráč ponúka veci za niečo na inom svete inému hráčovi. Teda aspoň som to do teraz nikde nevidel. Ale keby to tam bolo tak by sa za to banovalo. Minimálne na Dela kde bol jeden primitív čo nahlasoval aj to ak si hráč prdol na salóne a už bol report (skoro každý vie o kom píšem) takže on by sa o to postaral na dela keby to bolo v pravidlách zakázané.
Prave preto tato tema vznikla. Ja nepisem ze je to zakazane. Ja pisem aby to zakazali.


Ja to tak mením tiež a nevidím v tom nič zlé. Môj primárny svet je Delaware popri tom som hral predtým aj Californiu, El Paso, Iowu... Len svety vymreli tak už som tam nevidel zmysel hrania tak som to prestal na daných svetoch hrať. Automaticky som začal ponúkať veci/$ na tých svetoch a chcel som za to veci/$ na Delaware. Prečo by som sa mal len tak vzdať svojich itemov/$ na mŕtvych svetoch keď som si ich buď zakúpil z trhu alebo vynugetil z eventu? Úplný nezmysel to je že majú ostať itemy na svete kde končím. Podľa mňa je to takto stále lepšie ako keby som tam mal zrušiť postavu aj s $/vecmi, takto ich dostane hráč ktorý to tam ešte chce hrať a ja dostanem niečo na svete kde ostávam ja hrať.
Nicoho sa nevzdas, akurat budes mat zakazane nadalej obchodovat. A to ze vymrel svet ma uplne ine primarne dovody..

A že je INNO v strate? Ako môže byť INNO v tomto v strate? Veď tombolové sety sa neopakujú, nedávajú ich do SHOPU za NUGG/€ a väčšinou sa menia len veci/$/produkty. Produkty na tom INNO nezarába lebo každý si zadá hodinu práce a má produkt ako ho kupovať za NUGG takže nezmysel, $ na tomto INNO taktiež nezarába lebo $ sa za NUGG nedajú kúpiť takže nezmysel, veci/itemy na tomto jedinom INNO vie zarobiť ale aj to len počas tomboly keď sú dané sety v ponuke, tombola skončí a INNO tu druhý krát ten istý set z danej tomboly nedá takže aj toto je z mojej strany nezmysel. Čiže z môjho pohľadu na tvoj výrok o tom že INNO má kvôli tomu ´´obrovské straty´´ je neopodstatnení a nezmyselný.
Treba na nato pozriet z vyssieho nadhladu. Cize takto: na obchodovacom ucte mozes okrem ineho zbierat vajicka a ziskavat tombolove veci. Ak tvrdis ze sa menia hlavne produkty / peniaze tak jednoducho vymenim ziskane tombolove veci za peniaze a tie vymenim na iny svet. Cize si len podvrdil co som pisal inou formou. A ze nie su straty? No samozrejme ze suNaco si kupovat tombolove tocenie za 800 nugat ked mozem na dalsich 4 uctoch vytocit dalsie tocenia za 48 k zdarma a obchodovanim ich presunut. Je rozdiel tocit na jednom ucte 4 krat za 48 k a 20 krat na 5 uctoch...
V rýchlosti ešte k prémiovým funkciám. Z každého eventu ti padnú desiatky medailí na bonus postavy/energie/príjmu/rýchlosti/ automatizácie. Takže tam INNO nie je v žiadnej strate. Ja sám mám cez 100 medailí z každého a to som si už dal cez medaile toľko dní prémia že mám na rok pokoj.
Vies ako sa vravi? Hodis 2 polena a zoberies jedno. To je len marketing hry. Presne ako ked v obchode kupujes veci za zlavu a myslis si ze si zarobil. Nie oni zarobili na tebe. presne tak ako ked davaju bonus na premium.

Ja tiež sem tam zanímuget niečo, nie vo veľkom ale zanugetím a mením medzi svetmi takže z tohto pohľadu to neberiem tak že hráči ktorý menia medzi svetmi majú naviac ako nuget hráči.
No ja poznam par ktori nenugetia a maju viac ako som mal ja na ucte kde som minul 100 k nugiet. To ze to tak neberies neznamena ze to tak nie je..

Toľko z mojej strany k tejto téme, je to môj názor. Ak má niekto iný názor ja mu to neberiem takže neberte ani mne môj názor. :)

A predsa ešte jednu vec musím vytknúť a to možnosti výberu hlasovania. Ako keď chceš robiť nejakú anketu tak tam daj normálne možnosti hlasovania ktorý by mali hráči na výber.

A nie to čo si ty tam dal že :
  • Áno.
  • Nie, lebo Zorro.
  • Nie, lebo som lenivý ísť si zarobiť nugety
  • Nie, lebo rád hrám nefér.
  • Nie, lebo neviem premýšlať.
  • Nie, logický dôvod udám do komentára.
  • Neviem sa rozhodnúť.
Toto majú byť možnosti hlasovania? Nie, lebo Zorro? Ako prepáč ale úplne nezmyselne položené možnosti hlasovania. Ja som nevedel či hlasovať alebo smiať sa z týchto možnosti. Ale jedno som tam našiel a to tento ´´Nie, logický dôvod udám do komentára.´´ 2 možnosti zo 7 sú schopné odhlasovania zbytok je na výsmech.
To bola trosku ironia na zaver a trosku humoru. Netreba vzdy brat tak vazne

Prajem príjemný zvyšok dňa,
s pozdravom LukeSvK0.
Ahoj.Dakujem kazdopadne za slusny nazor a ze si stravil cas nad mojim navrhom. Kludne sa zapoj dalej do diskusie nadalaj ak mas potrebu a chut..
 
Ako už napísal Luke bolo to sem a bolo to zamietnuté. K tebe Wonder hrám na dela, hou, icku a jcku... Už som sem nalial niekoľko stotisíc nuggov ako i ty a vôbec mi to nevadí, že sa to takto mení. A to sem netrávim 24/7 .. Keď na niektorom svete mám niečo čo mi treba na druhom svete jasne, že si to vymením. A takí ktorí to zneužívajú tak je to len ich šikovnosť príklad je Miron. Tak isto to môžete robiť aj vy :) a to sem nemusíte byť 24/7.
Teba respektujem v jednej veci, ze ty si zrovna hrac ktory moze hadam najviac nadavat na obchodovanie a nerobis to . Lenze zajo pozri sa nato tak, ze tebe co das do hra napriklad 1 000 eur dokaze konkurovat hrac ktory prakticky neplati. Ano zatial je to sikovnost hraca a preto navrhujem zrusenie obchodovania aby sa v tom nepokracovalo.
 
Proti pravidlům není mnoho věcí, jak jsme poznali. To ale nemění nic na tom, že účty na světe A a B nejsou jeden a ten samej účet, i když se stejným používatelským jménem. Nové hráče co to nikdy nehráli, velmi rychle odradí nemožnost dosažení konkurenceschopných výsledků, ať se snaží sebevíc. Když hráč svůj účet dotuje penězi z jiného světa mimo herních funkcí, získává nad ostatníma výhodu. Kdyby to bylo povolené, tržní systém by byl vývojářským týmem určitě propojen napříč všemi světy. Když to řeknu ve zkratce, zaregistroval jsi se na A, hraj na A.

§8) Nákup, predaj účtu alebo herných aktivít
Nie je dovolené kupovať, predávať, vymieňať, alebo darovať účty, či ich časti, mimo herných funkcií.
 
Nové hráče co to nikdy nehráli, velmi rychle odradí nemožnost dosažení konkurenceschopných výsledků, ať se snaží sebevíc. Když hráč svůj účet dotuje penězi z jiného světa mimo herních funkcí - práve možnosť výmeny skôr motivuje nových hráčov hrať a stať sa konkurencie schopnejších

Nemyslím si že nejaka iná jazyková verzia sa sťažuje práve na toto a chce zrušiť niečo čo pomáha a udržuje pri hraní aj hráčov čo nemajú záujem sem posielať peniaze. Už sa opakujem ale ak by prišlo k zákazu ovplyvní to záujem hráčov hrať nové svety a tým by to ovplyvnilo aj hráčov čo chcú nugetiť nové svety.
 
Ok prave teraz ma napadol dalsi argument.:pifpaf: Stale vela hracov sa zasekla natom ze je to povolene,...je to povolene a hraci len vyuzivaju system.... OK, ale to boli aj priatelske duely!!!! A viete kto to ako prvy zmenil??? Linteo tyzden po nasich staznostiach tu na fore ked sa isty hrac expil bez zbrani s kamosom na sk 1. Keby sedim na zadku a poviem si ze len vyuziva system tak je mozne ze teraz nikto nestaviate kostoly, neexpite ale zadavate kazdu hodinu navzajom dohodnuty duel.:napusti:
 
Samozrejme oficialne zatial nie no technicky sa oba ucty spravaju identicky. Ja nevravim aby boli obchodovacie ucty zrusene ale aby zrusili obchodovanie v pravidlach.
Identicky? Ani zďaleka. Predsa ak máš 2 účty na jednom svete (multiúčet) tak si prehodíš s jedného účtu na druhý. No ak máš jeden účet na viacerých svetoch a ideš meniť veci/$/produkty cez svety tak jednak máš ty motiváciu byť tam na tom svete aby si si zamenil a jednak hráči ktorý tam ostávajú majú stále možnosť zakúpiť nejaké tie predmety. Zakázaním obchodovania medzi svetmi dosiahneš maximálne to čo bolo napísané hore. Hráči tzv. meniči to tam zrušia a na nových svetoch bude po 10-50 aktívnych hráčov čo si myslím že pre INNO nie je ziskový svet takže by sa to len zatváralo rýchlejšie ako sa to zatvára teraz.

Nicoho sa nevzdas, akurat budes mat zakazane nadalej obchodovat. A to ze vymrel svet ma uplne ine primarne dovody..
Áno má to úplne iné dôvody ale znova zakázaním obchodovania medzi svetmi budú vymierať nové svety ešte rýchlejšie lebo hráči nebudú mať také možnosti nákupu na trhu ako majú teraz. Keďže tzv. meniči tam ani nepôjdu, veď načo.

Vies ako sa vravi? Hodis 2 polena a zoberies jedno. To je len marketing hry. Presne ako ked v obchode kupujes veci za zlavu a myslis si ze si zarobil. Nie oni zarobili na tebe. presne tak ako ked davaju bonus na premium.
Týmto neviem čo si chcel povedať, ale ja som narážal nato že medaila ti padne vždy len z free točenia, a za tombolu vieš urobiť toľko free točení že máš dostatok medailí. Ako vravím mne sa ich nahromadilo toľko že neviem čo s nimi a to nie som jediný na weste.

No ja poznam par ktori nenugetia a maju viac ako som mal ja na ucte kde som minul 100 k nugiet. To ze to tak neberies neznamena ze to tak nie je..
Hráč môže mať minutých aj 1M nuggetov ale to mu nezaručí že bude mať stále viac ako ten čo nenugetí. Stačí ak daný hráč nevie s rozumom míňať nuggety (napr. točí v tombole 800NUGG točenia). V tomto prípade môže dotyčný minúť aj státisíce nuggiet a nemá z toho nič.
 
Identicky? Ani zďaleka. Predsa ak máš 2 účty na jednom svete (multiúčet) tak si prehodíš s jedného účtu na druhý. No ak máš jeden účet na viacerých svetoch a ideš meniť veci/$/produkty cez svety tak jednak máš ty motiváciu byť tam na tom svete aby si si zamenil a jednak hráči ktorý tam ostávajú majú stále možnosť zakúpiť nejaké tie predmety. Zakázaním obchodovania medzi svetmi dosiahneš maximálne to čo bolo napísané hore. Hráči tzv. meniči to tam zrušia a na nových svetoch bude po 10-50 aktívnych hráčov čo si myslím že pre INNO nie je ziskový svet takže by sa to len zatváralo rýchlejšie ako sa to zatvára teraz.
Pokial nechapes a nevidis jasnu suvislost medzi muliuctom a obchod uctom, tak je zbytocne ti to dalej vysvetlovat, pravdepodobne to nepochopis(nic v zlom). Ale podme dalej... Naco su innu obchodovaci hraci ???ktori predovsetkym maju ucty za ucelom obohatenia a "klamania systemu" Na nic....


Áno má to úplne iné dôvody ale znova zakázaním obchodovania medzi svetmi budú vymierať nové svety ešte rýchlejšie lebo hráči nebudú mať také možnosti nákupu na trhu ako majú teraz. Keďže tzv. meniči tam ani nepôjdu, veď načo.
Ved nech nechodi. V tom pripade naopak preco nepovolia multiucty? Aspon bude viac hracov na danom svete? ten isty nelogicky argument... To aby hralo viac hracov suvisi hlavne s uplne inymi vecami. Tuto hru hralo 20 k aktivnych hracov ked nebolo obchodovanie.
 
Čo je logické a čo nie by sme tu mohli diskutovať do rána, každý má iný pohľad na logickú odpoveď a nelogickú. Mne stačí za na delaware dostávam spätnú väzbu a súhlasia so mnou.

Uvidíme ako sa vyjadrí nový moderátor a hlavne ako sa k tomu vyjadrí INNO ak to moderátor posunie vyššie, ale podľa mňa ako naposledy, návrh bude zamietnutý. Ale to už nechajme na nich.
 
Nečítam to, bol by som tu týždeň , prečítal som zorrov návrh a dostal som sa k Luke komentáru a plne ho podporujem. Ja nugetim všade primerane (automatizácia stačí ), nie viac ako treba, nepotrebujem sa pretekať .. a potom aj tak všetko mením na Dela takže ja mám zisk a aj inno má zisk :) .
 
Píšeš tu Zorrko o tom že je to nefér pre tých čo nugetia a že nemajú čas tu sedieť 24/7 aby si mohli klikať účty na 3 svetoch a potom to meniť ale zaujímavé je že máš čas každý jeden deň riešiť totálne kraviny radšej ten čas investuj do toho aby si si pomenil veci :p a neviem sa ani vyjadriť k tým možnostiam hlasovania to už hovorí za všetko.

Ešte že vravíš že je to to isté ako keď máš mulťak ale vezmi si že s mulťákom si nazbieraš čo chceš vyklikáš zadarmo tombolu aby si mal viac veci a potom si to len prehodíš na hlavný účet ale ak hráš na inom svete a chceš to pomeniť musíš niekoho nájsť a pomeniť to s tým že ty na tom svete prídeš o tie veci ale získaš ich na druhom a tým pádom si neni len ty obohatený ale aj ten dotyčný hráč s ktorým si to menil takže ja fakt neviem čo teba štve :D ale ja viem že to robíš len napriek aby si ostatným znepríjemnil hru.
 
Naposledy upravené :
Ja by som teda položil otázku, prečo teda ak tu viacerí obhajujete toto "tradovanie" není povolené obchodovať naprieč svetmi, tak ako sa hrajú napríklad dobrodružstvá?
 

Prílohy

  • dino.jpg
    dino.jpg
    50 KB · Zobrazenia: 4
Ja by som teda položil otázku, prečo teda ak tu viacerí obhajujete toto "tradovanie" není povolené obchodovať naprieč svetmi, tak ako sa hrajú napríklad dobrodružstvá?

Presne tak.. veľmi dobrá otázka.. tento argument úplne zmenil môj pohľad na vec, takže som za, aby sa zrušil a zakázal tento cirkus s výmenami medzi svetmi a aby sa už nerobilo zle lenivým nugeťakom... dosť bolo špekulantov! :nahnevany:
 
Hore