Predaj vylepšených predmetov

Chceli by ste mať možnosť predávať/kupovať vylepšené predmety na trhu?


  • Celkový počet hlasujúcich
    38
Ahojte,

Chcel by som navrhnúť aby bola do hry pridaná možnosť predať vylepšené predmety na trhu. Je to z môjho pohľadu dosť podstatné pretože hráč drží v inventári úplne zbytočne niečo čo ani nepoužíva a keď si vylepší napr. duelovú zbraň na úroveň 3 za 500k tak sa mu to určite neoplatí predať dedovi do shopu za 15k a tak by to mohol radšej predať resp. požičať cez trh iným hráčom. Kľudne napíšte svoj názor na tento návrh aj ostatní hráči budem len rád. :)
 

DeletedUser

Hosť
Súhlasím. Tiež som vylepšil pušku na úroveň 3 keď som bol nízky level a potom keď sa mi sprístupnili lepšie pušky tak som ju musel predať za pár $
 
Ja som to už písal vo svojom príspevku

-pridať možnosť zrušenie vylepšeného predmetu. Alebo ako by som to opísal. Proste "Zhoršovanie" daného predmetu. Mám na mysli že vylepšíte daný predmet napr. na stupeň 1 a po čase si to rozmyslíte alebo chcete predať danú vec a už ho nepotrebujete tak ho "zhoršíte" na stupeň 0 (pôvodný stupeň) a vrátia sa vám pôvodné 3 predmety na stupni 0. Samozrejme tiež za poplatky v podobe $ a nuggetov. A ako trest by to mohlo byť za väčšie poplatky. Niečo podobné funguje aj na Divokých kmeňoch keď staviate budovu a potomu ju môžete zbúrať.

Takto by sa dalo predávať všetko čo by bolo na základnej úrovni. Lebo už vidím ako by ľudia predražovali vylepšené veci. :)
 

Deleted User - 4

Hosť
Oba nápady, aj predaj vylepšených predmetov, aj zhoršovanie, už boli preposlané.
 

DeletedUser217

Hosť
Ahojte, nemáte informácie či bude niekedy umožnené vydraženie vylepšených predmetov na trhu ? Či na tom vývojári pracujú,alebo sa aspoň o tom uvažuje ?
 

DeletedUser217

Hosť
Aha...
prepáč za zdvojenú otázku,ale hľadať to v návrhoch mi ani vo sne nenapadlo.v 2015 som moc nehral, tak mi ten nápad nejak unikol.Vydraženie predmetu som bral ako samozrejmosť, ktorú zdržalo iba priradenie identifikačného kódu každej veci na danej úrovni vylepšenia a zmena cien na 3,6,9....násobok a hotovo.Ja viem,som naivný, za tých pár rôčkov som si už mohol zvyknúť.Keď teda vývojári zvažujú návrh, tak ešte pár rokov počkám.:piskamsi:
 

DeletedUser11645

Hosť
Tiež by som bol rád keby sa dali vydražiť :) je to dobrý nápad
 

Deleted User - 4

Hosť
Nápad je dobrý. Avšak vzhľadom k tomu, že ubehlo už toľko rokov od navrhnutia, tak nepredpokladám, že sa to niekedy objaví v hre. To už by dávno spravili, keby chceli.
 
Hore