Pokec Rozlúčka

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Taktiež prajem veľa štastia a uspechov v živote a dakujem za unbany, ktore som si ani volakedy nezaslužil :DDa tak jak vravi vajco, mohol by si dojst volakedy aj na discord pokecat atd... a pravdu povediac neviem si predstavit kto by ta mohol nahradit, pravdupovediac neviem si predstavit ziadneho hraca, ktory to tu aktivne hra... uvidime:D
 

Deleted User - 409781

Hosť
Vďaka Linteo za tie roky čo si obetoval hráčom a tejto hre, bez teba a tvojej snahy by táto hra zakapala už dávno.
Nech sa ti darí v živote (aj v hrách), aby ťa stretávali len príjemné veci. :)

A prepáč ak som ti dvíhal tlak, robil nervy, alebo inak páchal zlobu a kopil zbytočnú robotu........ Teda.... ja tu vlastne ani nie som. :panko:
 
Linteo , vdaka za vsetko co si pre nas urobil , vybavil . Nech sa ti dari v osobnom zivote . Vsetko dobre prajem , drz sa Tony .
 
Dakujem za energiu ktoru si nam venoval, ci uz na ticketoch, fore, ale aj pri snahe spravit pre hracov nieco navyse vid. napriklad Awesomia.
Zelam Ti vela zdravia, stastia a spokojnosti, cokolvek sa chystas ine robit i v sukromi :)
 
Tony, mrzí ma, že odchádzaš, ale ako píšeš, niekedy treba niečo obetovať, aby bolo lepšie a život máme len jeden a nie je virtuálny.
Rád som ťa spoznal, si super človek s obrovským srdcom, dokázal si tolerovať hráčom aj veci, ktoré by nikde inde nepochodili, ďakujem za snahu a ochotu pri žiadostiach o dodatočné zakúpenie predmetov (aj keď nie vždy sa dalo vyhovieť). Za hodiny prekladov, informovaní nás o novinkách a tlmočení hráčskych požiadaviek.
Viem, že aj vzťahy medzi nami boli turbulentné, ale vždy si mal môj rešpekt. Ahoj a nech sa ti darí, možno sa niekedy naše cesty opäť stretnú v živote. :)

Apo
 
Naposledy upravené :
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore