Salón na pokec

Deleted User - 4

Hosť
Konečne mám troška času odpovedať, tak ideme na to :)

dobre vediet ze bude aj v juli aj v auguste speed svet :happy1:

mozno nastavit aj +1000% penazi z prace kedze aj ostatne bonusy maju +1000% (samozrejme okrem duelovej a prac. motivacie)

Áno, rád by som to zopakoval aj v auguste, prípadne, ak bude záujem aj v ďalších mesiacoch. Záleží od vašej aktivity a reakcií!

Taký bonus sa môže nastaviť, uvidíme na vaše názory po skončení tohto speed kola.


Strašně nějak kritizujem, zvlášť ne na Westu, který má z onlinovek co jsem hrál asi nejlepší support tým, ale:

1) Dáme vědět, až budeme něco vědět my. A zpráva 16 hodin dopředu.
2) Ty ceny. Co speedy Gonzales, nějaký titul? V porovnání s cenami v soutěžích je to dost tragické, takže prvořadě zábavná záležitost. Nevím, no. Radši bych svět jen s jedním cílem.
3) Speed, na začátku prázdnin? Hmmm...

V prvom rade ďakujem za pochvalu, to ma teší :)
Pokojne kritizuj, ja sa neurazím, divil by som sa, ak by mi na prvý krát všetko vyšlo.

1. Uznávam, nabudúce sa skúsim polepšiť a oznámiť to oveľa skôr.
2. Tie ceny sú také, aké dovolilo InnoGames. Môže sa to niekomu zdať ako málo, ale treba si uvedomiť, že len v tomto speed kole sa rozdá cez 8500 nuggetov, čo je celková cena v hodnote cca 130 €. A to by som, ak to dovolia, ešte chcel pridať ďalšie kategórie. Vzhľadom k tomu, že nepredpokladám, že si na speed serveri niekto bude kupovať a míňať tam nuggety v nejakom veľkom množstve, plus náklady na prevádzku, je to pre nás určite stratová záležitosť. Samozrejme, prijímam aj návrhy na to, aké ceny by mali byť. Pokojne píšte hráči (poprosím však veľmi konkrétne, tj. aké ceny do akej kategórie) a ja to na konci prepošlem do Inno.

Áno, je to však teda hlavne o zábave, ja si myslím, že tie odmeny sú skôr len taký bonus k tomu, že niekto môže povedať, vyhral som júlový speed - počas júla som nazbieral najviac bodov úspechov alebo bol som naj duelant a podobne.

3. Tak kedy? V strede prázdnin? Na konci? Nedalo sa to už odkladať, napr. zajtra začne Deň nezávislosti, takže nie je lepšieho času, ako teraz :)

Taka mensia otazka co je s tou supravou gonzalesa ... naposledy sa dala 1 vec vyhrat v speede... a teraz pozeram ze uz sa neda dalsi kusok ziskat.. bude hu mozne niekde ziskat ?

Súprava gonzalesa nie je dokončená a bohvie, či vôbec niekedy bude. Získať sa momentálne nedá. Inak platí viď. vyššie o odmenách.

Jen poznámka- EXPy ze stavění kostela a spol nejsou zvýšené záměrně?

Sú nejaké veci, pri ktorých nemôžme upraviť nastavenia, napr. to, čo si napísal, prípadne aj čas výstavby atď. Osobne by som napr. chcel vypnúť aj tutoriál, aby sa nemuseli zakaždým robiť tie počiatočné úlohy, ale nemám takú možnosť.
 

DeletedUser9478

Hosť
3. Kdykoliv, jen ne o prázdninách. To chci dělat něco normálního, ne West.
2. Tak co třeba titul? Pro každého z vítězů. Plus, dal bych následující- řekněme týden po konci soutěží nastane zůčtování- omezení ochrany v hotelech a dobíjení hp, kdo upadne do bezvědomý, už se neprobere- kdo vydrží poslední, vyhrál.
 

Deleted User - 4

Hosť
2. Tak co třeba titul? Pro každého z vítězů. Plus, dal bych následující- řekněme týden po konci soutěží nastane zůčtování- omezení ochrany v hotelech a dobíjení hp, kdo upadne do bezvědomý, už se neprobere- kdo vydrží poslední, vyhrál.

Možnosť získať exkluzívny titul "Neriadená strela" bola pridaná do ešte jednej kategórie.

To zúčtovanie znie zaujímavo, skús to prípadne trochu viac rozpísať. Môžeš si na to založiť aj zvlášť tému, nech sa tam vyjadria aj iní hráči.
 

DeletedUser11083

Hosť
Linteo

Ako to funguje s ochranou po kome z duela? Lebo po kome ochranu nedostanem tak neviem ci to tak ma byt alebo je to bug.
 

DeletedUser11065

Hosť
preco nejde ochrana pred duelmi ? , ved ked je človek v meste sa to neda hrat, stavbar nema šancu stavat ,ked kazdú hodinu dostane aj 3x komu, mali ste teda urobit iba dueloví speed svet , prosím upravte to
 

DeletedUser11065

Hosť
pred chvilou to moj kamarat dobre vystihol, ked chce byt hrac v meste tak to uz je iba o zabíjaní ? , nechapem ako ste takto mohli pokazit hru.
 

Deleted User - 4

Hosť
Jedná sa najskôr o nejaké chýbajúce nastavenie zo strany InnoGames. Pokúsim sa o tom zistiť viac.
 

DeletedUser10852

Hosť
Moj nazor ze tie vyherne kategorie su trocha nezmyselne... a vela ludi nema sancu ich vyhrat... konkretne sa jedna o najviac dolarov a najviac pomarancou... aked to budu zbierat viaceri pre par ludi tak s a v tom neda zvytazit... cize dobuducna by nebolo zle dat kategorie kde sa musia jednotlivci ukazat... resp. sam pre seba zbierat a nie kupovat s trhu...
 
Hore