Sever, juh a hnedovlasý muž

Súhlasíte s témou:


  • Celkový počet hlasujúcich
    20

DeletedUser

Hosť
Navrhujem, aby sa pridala zmenila úloha v sérii Sever, juh a hnedovlasý muž, s id: 1938, kde hráč musí poslať do bezvedomia 5 NPC, pretože na tejto úlohe už stojím asi pol roka(som dobrodruh) a neviem si s ňou rady. Preto by som chcel aby sa pridali nejaké rozličné možnosti pre všetky druhy postáv.
 

DeletedUser4172

Hosť
Vyzkoušej si změnit oblečení, zbraň... Jinak ti asi nepomůžu :D
 

DeletedUser

Hosť
to skúšam stále a nič. mohli by tam dať napr. pre dobrodruhov a pracovníkov iba víťazstvo s NPC
 
Problém je to hlavne pre tých, ktorých táto úloha zastihla na vysokom leveli. Ja som lvl 139 a práve som na tom zaseknutý, lebo len ťažko sa dá spôsobiť 2000 dmg v dueli, obzvlášť keď som dobrodruh. Aj keď väčšinu trafím a dávam dobré rany, tak sa dostanem tak na 1500 dmg a viac nie. A robiť kvôli jednej úlohe reskill na duelanta nehodlám.
 

DeletedUser

Hosť
lamin tak ti poviem je to skôr v prerozdelení schopností. ja som duelant a tiež som to nevedel dať kým so nespravill resskill na dmg . pamatám si že v nízkych leveloch 20-80 som dával vždy bezvedomie NPC , lenže teraz je to veľmi ťažké pri levely 130 + ked oni majú 2K + životov a zbraň sa vlastne ani od levelu 70 nezmenila (zlatý kolt)
 
O to ide, že tá úloha bola robená pre nižšie levely, lenže na starých hráčov očividne nemysleli. Bezvedomie sa dá normálne spôsobiť NPCčku len veľmi ťažko na vysokom leveli bez reskillu. Najhoršie je, že je to súčasť hlavného príbehu, takže teraz mám kvôli jednej úlohe zablokovaný celý zvyšok príbehu.
 

DeletedUser5117

Hosť
je to fakt problem.... mozem menit zbrane, mozem menit oblecenie, mozem menit taktiku..... este ani jedneho NPC som neposlal do bezvedomoa..... bolo by s tym asi treba nieco urobit, admine....
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser2929

Hosť
Čaute ľudkovia. Som level 135 a iba nedávno som prechádzal spomínanou úlohou. Tiež som dobrodruh a ešte zo starých čias mám v obchodovaní cez 460 bodov - takže duelant veľmi nie som :) A je pravda, že som na tejto úlohe zostal zaseknutý pár dní, no podarilo sa mi ju splniť. Zmeny oblečenia, vystriehnutie správnych nepriateľov, taktika, pred otvorením nových duelantov úplne vyzlečenie sa (počul som, že to pomáha),... dá sa to, len treba byť trpezlivý ;)
 

DeletedUser2852

Hosť
Musím súhlasiť. Tiež ostávam zaseknutá na úlohe, kde musím dať do bezvedomia NPC. Po niekoľkých pokusoch a zmien ma to prestane úplne baviť a len ma to vytočí. Nie som duelantka a nikdy som ani nebola, ani ma to nebaví, takže sa vôbec o duely nezaujímam a tiež by som privítala, keby pre iné typy postáv bola aj iná cesta pre splnenie...
 

Deleted User - 4

Hosť
Návrh prepošlem ďalej - z KO zmeniť na normálne víťazstvo.
 

DeletedUser9646

Hosť
Tak potom zmente aj toto


Nájdi pokerové karty (Ruka mŕtveho muža)
- Víťazstvo v dueli "jedným výstrelom": 0/1

Pre mňa ako obchodníka to je nereálne
 

DeletedUser9646

Hosť
ďakujem lebo pre mňa je to fakt nedosiahnuteľné :)
Samozrejme ak by sa nerátalo s podvodom čiže vopred dohodnúť ale ani to by nemuselo vísť
 
Hore