Staronové sety!

Zdravím, taká otázočka alebo skôr návrh, nech si to každý nazve ako chce :) Keď som sa pred nedávnom rozhodoval čo chcem robiť, respektívé čím sa chcem uberať a načo si urobiť reskil, tak prvé čo ma napadlo bolo si vypísať všetky sady, ktoré sú dostupné, aké Bonusy dávajú a čo sa dá z akej na maximum vyťažiť, a načo som prišiel :)

Niektoré sady si myslím, že sú dosť šikovne navrhnuté aj na takú 150lvl postavu, len majú maličký zádrhel :) sú určené na presný LvL a to väčšinou na 50. Nebolo by možné tieto staré sady kúsok zatraktívniť a predobiť na perLvL to znamená, že budú ako nové od LvL1 - 150, a bude tam urobený prepočet.

Napríklad mňe sa veľmí páči táto šikovná sada Schultz, ibaže už som LvL90 a dokázal by som ju prekonať aj vecami z obchodu :(

Tiež je podľa mňa velmi zaujímavá sada Munnyho, myslím hlavne, že pre ten sektorový bonus, lepší som napríklad pre Dualentov nenanšiel, ale zase na vyšiie levely je už je smutná :(. Myslel som to tak že v tom sektore by bol hráč z týmto bonusom, a dával by ho najme duelantom.

Ide o skvelé sady aj z pekným dizjanom a zaujímavými vlastnosťami, len už sa pratkticky vytratil ich zmysel a sú nahrádzané novými, čo sa asi nepáči nikomu, že je tu 100 sad, ktoré sa horko ťažko zbierajú, a keď už ju vyzbieraš zistíš za 2-3 mesiace ju môžeš akurát predať, myslím že kúsok nefér.

Neviem ako iný ale jskôr ako grafiku si potrím na hrateľnosť a vyšpičkovanosť hry, a určite (teda môj názor) je, že keby aj stáre sety boli použitelné tak ako nové, boli by aj spestrené viac dueli či boje. Veď už by to nebolo o bojoch postavím sa sem a kafrem nato, ale o spolupráci, čo si ja osobne myslím, že to má byť pointa a podsta bojov o pevnosť :)

Tiež by bolo fajn, keby existoval obchod na všetky sady za nugety/UPC a dali by sa získať, ako Weekly Daily, jeden kus za týždeň ale, hráč by musel každý ďen splniť nejakú podmienenú úlohu, po splnení 5 za 7dní by si mohol ten kus do 24hodín kúpit:) to by ma celkom aj bavilo, a podobne :) ďakujem, za každú reakciu.
 

DeletedUser

Hosť
Schultz bol svojho času topka, vtedy dosť odporakov nariekalo

A ten obchod je fajn nápad..
 

DeletedUser7318

Hosť
tie sady by ozaj bolo dobré získať, hlavne tie ktoré sa dajú pri akciách získávať napr. za srdiečka .... nepodarí sa vždy nazbierať potrebné množstvo a tak neni šanca to nikde zohnať
 
Hore