The Slovakians

DeletedUser5708

Hosť
1giafx


Si hráč na Texase, či uz začínajúci alebo pokročilý?
Hľadáš mesto, alebo ťa to v tom tvojom nudí?
Hľadáš dobrý kolektív?
Potom tu je niečo pre teba!


Či už si schopný Pracovník, statočný Vojak, nebojácny Duelant alebo bohatý Dobrodruh, miesta v meste The Slovakians je dosť pre každého!

Mesto The Slovakians vyhlasuje veľký nábor! Čo to pre vás znamená?

Ak si Pracovník, máš jedinečnú možnosť otestovať svoje schopnosti, a ešte za to získať odmenu! Nuž, áno! Mesto The Slovakians ti zaplatí peniaze na veci na stavanie, poprípade časť reskillu, a to najlepšie ešte len príde. 1000 dolárov za jednu dvojhodinovú prácu na budove Kostol. Nemusíš platiť do kasy.
Ak si Vojak, máš jedinečnú možnosť otestovať si svoje bojové schopnosti v bojoch na strane aliancie Peržania. Ak si vojak, ale nemáš reskill na "tank", tak to nieje žiadny problém. Stačí napísať na Aliančné fórum, poprosiť o finančnú výpomoc, pripojiť zopár posledných oznámení z bojov a šup, peniaze na reskill sú v hrsti. Podmienkou je však jednorázové zaplatenie poplatku 5000 dolárov, ktoré ďalej poputujú na rozvoj mesta.
Ak si Duelant tak neváhaj, a pripoj sa k duelovej elite našej aliancie. Aliancia dokonca ponúka možnosť duelovať svojich hráčov, ktorý vo svojom profile majú, že im nevadia duely medzi alianciou. Ako aj u vojaka, nutný je poplatok 5000 dolárov, ktorý poputuje narozvoj mesta.
Si Dobrodruh? Aliancia Peržania ti taktiež ponúka možnosť reskillu na tank. Ak ťa však boje nebavia, a radšej by si zbieral predmety, produkty a tak, aliančné esá v dueloch ťa rady ochránia! Ako aj u Duelanta a Vojaka, nutný je poplatok 5000 dolárov.

(Poplatky sa dajú obísť po dohode so zakladateľmi)

Nehrám Texas, čo mám robiť?
Jednoduché! Proste sa zaregistruj na Texas, a mesto The Slovakians ti vypomôže s ťažkými začiatkami.

Ak ťa tento inzerát zaujal, neváhaj napísať priamo hre jedmému z nižšie vedených hráčov

Hlavný zakladateľ: Slovakia25
Zástupca zakladateľa: Laudis
Radca: BolerianGX

Pamätajte, všetci ste vítaní!​
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser1863

Hosť
Pochybuješ o mojom umení náboru ? :-D Viac než tri krát som budoval The Slovakians na svete 2, 3 a na Texase z úplnej nuly ! Bol som v ňom sám a urobil som z neho mesto s 50 aktívnymi obyvateľmi ;-) Takže ma nepoučuj o umení náboru :) Viem ako na to :) Ale nemám už nato toľko času, preto propagujeme aj cez fórum atď.

P.S. Nemáme červených :)

:pánko
 
Hore