Vianoce

  • Zakladateľ témy DeletedUser11071
  • Vytvorené

Ste za?


  • Celkový počet hlasujúcich
    25

DeletedUser6745

Hosť
M1No,

A prečo by to nemalo byť fér? Tu sa jedná o obyčajné veci, ktoré sa budú dať získať na Vianoce alebo aj kúpiť z trhu. Kto nechce nikto ho nenúti dávať do tejto tomboly peniaze a tieto veci, ak máš šťastie sa dajú získať aj zadarmo. Ale chápeš, že tie veci z predajných akcií sú exkluzívne a preto sa dajú získať len za nuggety?

Opakujem ešte raz, ja nie som žiadny sebec, ja sám toho hada nevlastním, ale nepríde mi zrovna fér aby som ho mal zadarmo, keď ostatní si zaň zaplatili.

Áno, som proti tomu aby sa dali kúpiť staršie sady, pretože ako som už spomínal, to, že sú tie predajné akcie časovo obmedzené má svoje opodstatnenie. Pri tvojom zmýšľaní ich vývojári môžu nechať nepretržite aby si ich mohol kúpiť každý keď na ne bude mať peniaze, keď bude mať čas byť na Weste aby ich náhodou nepremeškal a podobne...

Ja som o nich vedel aj predtým, ale nepovažoval som za potrebné to spomínať. Ale keď ti to urobí dobre tak toho hada získal napríklad hráč Reisende, MoRf4r a hráčka, ktorej had padol 2x sa volá YASMINE. Kľudne im napíš a opýtaj sa ich ak mi neveríš.

Povieš mi ako kazíme dobrodružstvá?
Nebol si náhodou ty 1 z tých, kto písal lady24 a aj mne, že pokiaľ si nebude dávať tombolové zbrane tak budeš hry sabotovať? Lebo ja si to pamätám takto. Jediné čo som ti nato napísal bolo, že v poriadku sabotuj, ale potom sa nečuduj, že ja s tebou budem hrávať s kameňom. Aké požičaj také vráť, nie? Poviem ti k tomu len toľko, že sabotovanie hier proti pravidlám je, ale to, kto si na seba dá akú zbraň nie je, je to len voľbou daného hráča akú zbraň si zvolí. P.S. Napriek tomu, že som ti to písal som ten kameň nikdy nedal, i keď ty si pár hier úmyselne pokazil, ale asi ti už došlo, že tým škodíš aj sebe, tak si to robiť prestal :)

Nie som si vedomý toho, že by som niekomu znechucoval hru a už vôbec nie toho, že kvôli hráčom ako som ja veľa ľudí končí. Vieš to aj niečím podložiť alebo je to z tvojej strany len obyčajné ohováranie?

Coreggon,

Ja neplačem ani sa nesťažujem. A áno, táto hra nie je fér, keďže sa jedná o hru Pay to win, ale o to práve ide nie? Ak si zaplatíš môžeš získať exkluzívne veci z predajných akcii, ktoré sú pochopiteľne lepšie ako tie klasické a ak si nezaplatíš síce ušetríš kopu peňazí, ale je potom logické, že budeš mať o niečo horšie veci.
 
Naposledy upravené moderátorom:
Je mi z teba smiesno tak teraz som ja dokonca sabotoval dobro :D Jaj boze ty si fakt cudny clovek .... Ja som vam len hovoril aby ste hrali normalne a ze budem rusit hry ked bude somnou hrat lady ... ked si lady dava vzdy tombolovky na kazde dobro kde niesi a zrazu ked prides da si odpadlikovu tak tym neskodi svojmu timu ? :D Hovorim je mi vas luto ! Uz nemam ktomu co dodat hovorim na kazdeho pride ...

PS: nie vam ale lady ... nepamatam ze by som ohladne toho pisal tebe ked to ty zanu nehras ... ked som jej to pisal v dobre tak sa ti vyzalovala a hned si mi pisal stym kamenom ak stym neprestanem :) :) takze takto to je :)
 
Naposledy upravené :

DeletedUser11349

Hosť
Ten kto používa nugety, má byť proste lepší, jednoduché ako facka.... ja som si mohol kúpiť veci bratov, chcel by som ich, ale nebol som ochotný za ne zaplatiť, takže ich nemám... ak niekto je ochotný do hry dávať peniaze a zaplatiť si za niečo naviac, mal by byť odmenený spôsobom takým, aby niečo naviac aj mal. Pokiaľ by bola možnosť dostať to zadarmo, táto možnosť by bola ako pľuvanec do tváre tomu, čo si to kúpi. Rozhodne som proti, aby veci z týchto nugetových predajných akcií boli pridané na vianoce do vakov.
 

DeletedUser6745

Hosť
M1No,

Aby sme hrali normálne? Myslím, že normálne hráme, nijako nesabotujeme ani nič podobné, takže ako si povedal ty tak ani ja k tomu nemám čo viac dodať.
Písal som síce ja tebe, ale iba ohľadom toho prečo to robíš? Až keď si mi začal hovoriť o tom ako budeš opúšťať hry a teda ich sabotovať až potom som ti povedal o tom kameni.

KriegSSoldier,

Povieš mi o čom hovoríš?
Rozbehla tam kde nemusela? No nie každý to vie hrať na 100% a taktiky v hre sú rôzne, takže neviem o čom točíš, keď sa "rozbehla tam kde nemusela" ako mi tu tvrdíš.
Odpojila sa? Hmm, počul si už niečo také, že niekedy sa stane taká vec ako je výpadok internetu?
Ty nezabúdaj nato, že od toho kto určuje porušovanie pravidiel tu nie si ty, ale Herná podpora tak ak máš pocit, že ich nejako porušujeme tak kontaktuj ich, dobre? :)

david302,

S tebou sa nedá iné ako súhlasiť :)
 

DeletedUser6745

Hosť
KriegSSoldier,

Nie, neviem o čom hovoríš. Chyby robí každý aj ja, aj ty, aj ona aj každý. Včera napríklad hrala so mnou a tiež urobila také chyby, že som skoro dostal infarkt.
To áno, ale asi si potom nepočul také, že existuje mobil a mobilné dáta, takže sa na West prihlásiť mohla. Samozrejme z mobilu sa tie dobrodružstvá hrajú sakra zle a dosť to tam aj seká, takže sa ani nečudujem, že sa nepripojila kým nešiel normálny net.

Neboj aj ja ich pravidelne kontaktujem čo sa týka tvojej osoby a porušovania pravidiel :)

Takže nápodobne aj ja tebe prajem úspešné porušovanie pravidiel hry :)
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10089

Hosť
Ľudia prestane to tu spamovať o tom čo sa deje na dobrodružstvách je to príspevok o úplne niečom inom.

A taktiež som proti pridaniu tých sád.. veď predsa majú byť exkluzívne. A ten had by mal byť odstránený.

peace
 

DeletedUser8760

Hosť
Jistěže zadarmo ne, jenže na férovost by INNO mělo dát možnost získat jmenovitě wrighty i dalším lidem, který dobro baví, protože těch "pár" jedinců alespoň na cz světech co lítá, tvoří takový nebalanc, že se prostě tomu nedá vyrovnat jinak jak také wrighty. Tím že nebyly ani možností opět zakoupit, zkrátka kazí v mém názoru dobrodružství mnohem více, a férová šance pro ty co by chtěli je fuč.
Protože nic nového v tomhle směru také nepřidali do shopa, wrighty nevrátili, takže si pár vyvolených dále doslova lítá na po dobru a maže všechno proti nim. Ale chápu že pro ně to musí být super-úžasné mít výhru za výhru, a nechtějí již dát šanci konkurenci. :)
 

DeletedUser10992

Hosť
Ryuk.. nekazí to hru :) kto to chcel tak kúpil hneď.. a kto sa spamätal o mesiac tak jeho smola.. INNO keby sa drží jedincov čo nemajú nejakú vec tak ma každý všetko.. a to by hra stratila význam.. bol wright.. počkaj aj rok a ak máš záujem a bude niečo na dobro tak kúp :) a keď nekúpiš tak o rok zasa môžeš na fórum písať ale zasa to bude nezmysel:p
 
Hore