Pokec Voľný pokec o Weste alebo len tak

Tak myslím, že úkolem každého CM je hlavně komunikovat, vnímat názory komunity a předávat je dál. To se samozřejmě budu snažit dělat, ale nikdy nezaručím, že přání komunity budou vždy vyslyšena na nejvyšších místech. Z toho co popisuješ nevím, zda přidání NPC duelantů je vlastně řešením, spíše dává smysl zredukovat počet serverů, eventuálně migrovat na .CZ nebo .NET. V případě Slovenska by asi lepší variantou byla česká verze.

Myslím, že každý má motivaci jinou. Někdo hraje kvůli přátelům, někdo z nostalgie a někdo proto, že ho ta hra zkrátka furt baví. Tuto otázku si musí tak každý položit sám sobě, já za vás mluvit nemohu.

Starý avatar jako odměna v soutěži je povolena, takže na to budeme myslet a do některé z budoucích soutěží ji zařadíme. Máš mé slovo!
Nas mimo migracie nezachrani uz asi nic. Si CM, pozri si ak budes mat cas jednotlivo svety ako to s nimi vyzera. NPC duelantov na mapu treba, po tom, co prisli napoje na reset duelovej motivacie, vela hracov tych prezivsich nevidia nikoho :D
Ale suhlasim, je to len naplast na velku ranu.

Mozno by nebolo zle poziadat o migracne cesty alebo nam aspon dat vediet, ake plany s nami su, nech mame aspon trochu v tom jasno. Toto je len smutna prazdna nadej, ze sa nieco zmeni. Slubovat nic nemusis, vieme politiku Inna, nemecky menezment je jediny svojeho druhu.

Zlucenie s cz by bolo zatial najidealnejsie. Stare svety na Arizonu, nove svety na Nashville. Nebude to druhe Colorado, ale boli by aspon plne male pevnosti, o kupilo by to rok - dva nez dojde na migraciu na net. Lebo tam, ci si to prizname, alebo nie, smeruje vacsina malych verzii, aj cz.

Snad migracia nenaskoci, ked uz bude neskoro. To budes presuvat uz len vlecku dobre kvalitneho kompostu z hnoja, ktory stal dlhe roky.

Kozmicz

Člen tímu
Daenerys, nedělám si iluze. Česko i Slovensko jsou malé země a v dnešní době, kdy existuje tisíce her, je těžké udržet hráčskou základnu tak velkou, jak tomu bylo třeba před 20 lety. Navíc v dnešní době na hráče skáče stovky reklam, takže ta šance, že hráč přejde hrát jinou hru je zkrátka velká. Svůj boom má The West již dávno za sebou a žádný Community Manager tuhle věc nezmění, ani pokud bude sebevíc proaktivní.

Nechci nikomu brát iluze a pevně věřím, že nikdo není tak naivní, že by si myslel, že s příchodem nového CM začne hra vzkvétat a budou se vracet stovky starých hráčů. To rozhodně nelze očekávat, nehledě na to, že kromě českého a slovenského The West mám na starosti i jiné herní projekty. Politika InnoGames je v tomto ohledu bohužel neúprosná a to je fakt, který musíme umět přijmout.

Jako, nechci nic zlehčovat, ale pojem "vlečka dobře kvalitního kompostu hnoje" mě pobavila. Nakonec to tady na Slovensku nebude tak zlé, ne? :D

Zdravím Kozmicz, apatických kolegov si nevšímajte, až tak zle tu nie je, ako to niektorí prezentujú.. Napriek tomu by nám rozhodne prospelo, keby nasledovný nový svet bol spojený CZ/SK, ale neviem či je niečo také vôbec možné. Ohľadom migrácie mám vždy jasné stanovisko - vybral si si svet, na ktorom chceš hrať, tak nevymýšľaj s prestupovaním inde. Nebolo by to spravodlivé hlavne kvôli tombolovým výhram, ktoré majú byť unikátne pre jedného hráča na každom svete, nie aby mal jeden svet hneď 5 takých hráčov.. Vždy je možnosť si založiť nový účet na požadovanom svete..

Zdravím Kozmicz, apatických kolegov si nevšímajte, až tak zle tu nie je, ako to niektorí prezentujú.. Napriek tomu by nám rozhodne prospelo, keby nasledovný nový svet bol spojený CZ/SK, ale neviem či je niečo také vôbec možné. Ohľadom migrácie mám vždy jasné stanovisko - vybral si si svet, na ktorom chceš hrať, tak nevymýšľaj s prestupovaním inde. Nebolo by to spravodlivé hlavne kvôli tombolovým výhram, ktoré majú byť unikátne pre jedného hráča na každom svete, nie aby mal jeden svet hneď 5 takých hráčov.. Vždy je možnosť si založiť nový účet na požadovanom svete..
Cize ak byvas v Kosiciach a rozhodnes sa prestahovat, nemozes, pretoze si si vybral Kosice hej? Tvoja logika je pekne biedna a zaostala. Nehovoriac o tom ako si sam protirecis s tym, co pises :D

Miko odvedla v Česku obrovský kus práce. Určitě není fér ji soudit jen podle toho, že tebe dle tvého názoru, neprávem zablokovala a nějaké podvodníky neodhalila. Myslím, že málokdo si dokáže představit, jak náročná je správa onlinové hry, zejména co se týče multiúčtů, skriptů apod a jak znám Miko (známe se i osobně), tak se vždy snažila hájit pravdu a jednat spravedlivě.
Este raz asi si to cele zle pochopil a zhodnotil. Tu nejde o to aky je moj nazor. Tu ide o to ze schvalila ban na ucet ktory nehral a nehybal sa. Cize je fakt a nie domnienka ze nemohol klikat autoklikerom. Ona videla video ako na cz klikam autoklikerom, ale pretoze je taka zakerna a pomstichtiva nakazala mi buchnut ban bez overenia na akom je to ucte. Hold snazis sa kryt kolegynu ale nevidim dovod preco. Ja mam aj dokazy tikety. Cize sa vobec nebojim tu to verejne pisat. Mikosabi mala byt davno odvolana za tazke zneuzivanie pravomoci. Cize aj ked ju znas osobne tak to neznamena ze klamem. Ja mam totiz tikety a dokazy. Ja poznam 20 rokov vasu byvalu suporterku Chick a nerobi ma to lepsim clovekom.

EDIT: ten tiket je ciste zlato a parodia :D. 3 krat zmenila uplne iny dovod za ban v jednom tikete, kedze aj jej bolo uz blbe dat mi ban za autokliker na postavu ktora uz nehrala :D a topka je ako zacala jacat ze jej mam vykat, hoci ja realne mozem mat 90 rokov.

Ja uprimne nevidim nic zlozite natom odhalit autokliker pokial klika 24 hodin bezchybne na sekundu presne na striebornych pracach s 3 roznymi obleceniami . A po par minutovom nastavani dalsich 24 hodin atd . Ved na de a net sa to uz banuje. Podla mna skor vy nemate nato nastroje a tym padom nechcete to robit rucne a riskovat. Problem je ze INNO aj nato kaslalo az dokym nezistili ze hraci zacali klikat peniaze a tym padom kaslu na tombolu.

Naposledy upravené :
Nie každý ma chuť a čas klikať 10 účtov ako niektorí iní ;-) …
Tiež by som bral presun aspoň na nejaký iný SK svet kde by sa aspoň bojovalo, prípadne aj ten cz alebo net server. Taktiež aby boli hráči aktívny a hra bola hrateľná a trh plný. Bohužiaľ na Juareze to je mŕtve už asi 3-4 roky a tam sa len prežíva. Po roku nehrania a dovolenkových režimov som sa vrátil ale nič sa tam nezmenilo. A prečo by som mal hrať na svete, kde je aktívnych možno tak 5 hráčov.

bude aj tento rok takato predajna akcia ako bola aj minuly rok?

Kozmicz

Člen tímu
bude aj tento rok takato predajna akcia ako bola aj minuly rok?

V tuto chvíli nemáme podobnou akci ještě potvrzenou, ale je velice pravděpodobné, že by se tomu tak mohlo stát během následujících dní. Předám info vývojářskému týmu, že o to máte zájem. Jsou nějaké konkrétní předměty, které bys tam chtěl najít? Napiš jejich jméno a ID a já je rád navrhnu do této akce, pokud se ji rozhodneme realizovat.

V tuto chvíli nemáme podobnou akci ještě potvrzenou, ale je velice pravděpodobné, že by se tomu tak mohlo stát během následujících dní. Předám info vývojářskému týmu, že o to máte zájem. Jsou nějaké konkrétní předměty, které bys tam chtěl najít? Napiš jejich jméno a ID a já je rád navrhnu do této akce, pokud se ji rozhodneme realizovat.

ved štandartne čo bolo v 2024+čo bolo v predajnych akciach 2025.. tak to byva, či?