Pokec Ešte raz k migrácii

Za mna, boje naj a preto som vlastne sem napisal. Uz davno davam prednost multiplayer pred single. aj na konzole. ked to hrate single, sam na seba, duely, tak vas max niekdo pisomne upozorni, som v ali, nedueluj. Ale co ked nemate koho duelovat okrem 10 hracov dokola. Bavi vas tak singleplayer. Mna nie. Preto som sa pytal na zmenu, chcem bojovat, kupovat si top sety za nugg a podobne. Kazda zabava nieco stoji. Bavte sa hrou a dajte aj nam (mne) moznost sa nou bavit. Nie chodit na svet, kde nepisu na salone nic, len ked je konflikt a vyrobit, ak nemate kamosa, vam nevyrobi nikto nic.
 
Naposledy upravené :

DeletedUser10989

Hosť
Zdravím vás,hráči Westu.

...takže....napíšem to len raz a dúfam,že aj za všetkých hráčov tejto hry,ktorí zdieľajú rovnaký názor a s ním aj rovnáké problémy...
...KONEČNE SA UVEDOMTE A POCHOPTE,ŽE TÁTO HRA NIE JE LEN O BOJOCH O PEVNOSŤ!!!!!! ..... TO PRE VÁS,KTORÍ SI TO MYSLÍTE SÚ VŠETKY TIETO PROBLÉMY SO SVETMI,MIGRÁCIAMI .... HRÁM WEST UŽ 9 ROKOV A SLEDUJEM AKO MIZNÚ HERNÉ SVETY,LEBO KEĎ NIE JE BOJ KAŽDÝ DEŇ,TAK JE TU PODĽA VÁS NUDA A TREBA ISŤ TAM KDE TO AKOŽE ŽIJE....A SŤAHUJETE SA AKO KOBYLKY,ČO VYŽERÚ POLE,KDE ZOSTANE IBA SPÚŠŤ A POTOM IDÚ ĎALEJ,ABY VYŽRALI ĎALšIE... A ČO OSTATNÍ HRÁČI,ČO HRAJU ROKY NA SVETE A MUSIA RUŠIŤ ÚĆTY S ROZSAHLÝMI USPECHMI,UKONČENÝMI ÚLOHAMI A VEĽKÝMI ZBIERKAMI VECÍ.... NA TÝCH Z VYSOKA KAŠLETE....HLAVNE ,ŽE JE BOJ!!!!! ....


Koľko svetov doteraz skončilo(zrušili sa úplne)? tie čo mali ešte číslo v názve + arizona, buffalo, california.
Ak sa nemýlim tak zo všetkých svetov bola povolená migrácia na iné svety, a niekoľko krát oznamované, že tie svety budú končiť, že sa môžeš presunúť na iný svet, ak nechceš prísť o postavu, na ktorej si toľké roky pracoval.

Najbližšie má k úplnému koncu momentálne Fremont a El Paso, odkiaľ je dovolená migrácia na Delaware a Geronimo, čiže spôsob ako zachovať účet existuje.
A predstav si, že ľudia, čo chcú migrovať, zrušia vedľajšie postavy na svetoch kam sa chcú presunúť s hlavnou postavou.

Každý si v tejto hre nájde niečo, čo ho baví. V momente ako ho to prestane baviť(slabé/žiadne boje, žiadny duelový oponent, všetky úlohy/úspechy/zbierky hotové, alebo nie je spôsob ako ich splniť-nikto nič nepredáva, nikto nič nevyrobí), tak buď si nájde niečo iné, skončí, alebo začne prosiť za migráciu.
Aj v záujme Inna je, aby hráči neskončili úplne, lebo im generujú zisky. Preto aj povolujú migrácie(aj kvôli tomu, že máme ochotného Lintea. Týmto by som mu chcel poďakovať za presviedčanie, a obetovaný čas pri vybavovaní migrácií).


A len tak mimochodom, ukončovanie svetov Arizona, Buffalo a California, bolo oznámené 14. marca 2018, s tým, že sa tieto svety uzatvárali (neskôr na žiadosť hráčov, aby stihli presunúť postavy) 7. mája. Nehovoriac o tom, že migrácia z týchto svetov bola povolená nejaký ten rok predtým. Čiže podľa môjho názoru bolo času viac než dosť na záchranu postáv na týchto svetoch.

Nakoniec, vždy išlo iba o uchovanie postáv, nie o uchovanie svetu(ktorých máme podľa môjho názoru stále viac než dosť)
 

DeletedUser11173

Hosť
Jak tak na to pozerám, pomaly by trebalo rozmýšľať nad zapnutím presunu z Geronima, lebo tak to je mrtvejšie ako na Fremonte a Pase.
 

Deleted User - 4

Hosť
Zdravím chcel by som sa opýtať na migraciu z Geronima na Houston... kedže oba svety sú dosť malo aktívne tak by sme boli vďačny tieto svety spojiť .

Aj keď ja by som vám rád vyhovel, stále platí tá istá odpoveď, ktorú som vám už dávnejšie napísal, o migrácii si už rozhoduje iba Inno, ako to uznajú za vhodné. Nie je nič, čo by ste mohli napísať, čo by to mohlo nejako urýchliť. Z Geronima migrácia raz bude, ale pochybujem, že smerom na Houston, skôr to bude do Delaware.
 
Aj keď ja by som vám rád vyhovel, stále platí tá istá odpoveď, ktorú som vám už dávnejšie napísal, o migrácii si už rozhoduje iba Inno, ako to uznajú za vhodné. Nie je nič, čo by ste mohli napísať, čo by to mohlo nejako urýchliť. Z Geronima migrácia raz bude, ale pochybujem, že smerom na Houston, skôr to bude do Delaware.

to by malo aký význam však na dela kto mohol migrovať tak už migroval so staršou postavou skôr by som uvítal aby dali niekedy v budúcnosti aspoň na výber buď dela alebo houston
 

DeletedUser11681

Hosť
…ale pochybujem, že smerom na Houston, skôr to bude do Delaware. na smetisko dejín…
 
Hore