Zbytečné zvyšování cen bojů o pevnost

Podaktorí včera provokovali na salóne čím porušili pravidlá mieru. Síce sme to riešiť nechceli ale prišla ruka zákona :D
 
Nebol som včera online, a nikto od nás určite nie, všetci o tom vedeli.... a snažili sa, podľa mňa Esper o tom nevedel, Ayral to urobil za jeho chrbtom.
 

DeletedUser7444

Hosť
Ak ste nám vedeli tak pekne diplomaticky predložiť podmienky dohody, mohli ste aj teraz po týchto "blbých rečiach" napísať, a dať vedieť, že niekto (podľa vás) to porušil.

Ale takto mi to príde že ste presne na toto iba vyčkávali, kým niekto od nás spraví prešľap a potom hneď bác, kopneme si bojík či dve, aby sme dokázali akí ste mačovia. :)

Ako píše Blacky - z našej strany rozhodne snaha bola. Nie každému sa to síce úplne páčilo, ale brali sme to tak, že skúsime a uvidíme.. niektorí z nás tomu dokonca verili natoľko, že vás pred ostatnými obhajovali. :) Lenže nás v ali je takmer dvesto, vás ledva dvadsať.. my nikdy neustrážime všetkých (a ani sa o to nebudeme snažiť, nie sme v škôlke).. a tým pádom ak by naša dohoda vyzerala tak, že by ste stále iba čakali na hoc čo i len drobný prešľap a hneď to využili, tak tu sa niet o čom baviť - je jasné, že ste to navrhli len preto, aby ste vy boli na koni.. vôbec nie kvôli vráteniu hry do normálu. :)
 
Z našej strany bola snaha tak isto, my sa s vami vôbec nemusíme baviť, vyšli sme vám v ústrety a myslím že sme za to tak veľa nechceli. Nemáme záujem sa s vami hádať a preto to bola aj jedna z podmienok, ak majú ale podaktorí potrebu stále provokovať tak nám to nedávajte za vinu.
 
Hore