Zdieľanie osobných údajov a iných informácii v hernom chate

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Wonder ďalší do partičky ementálovýych jedincov pochop to že keby ty a tebe podobný sa nesnažili v tej hre len škodiť hráčom nezmyslami osočovaním a neviem ešte čím tak by sa nijaké podobné veci nestali a ak myslíš aj tie jarove videá na yt tak ako sorry ale neviem načo ich tam trepal aspoň vidíme že prečo robí všetky tie veci na weste.

ako ja urazam hracov? a osocujem? Si si dobre uletel.... maximalne si robim srandu z tych veci co riesia ohladom westu, resp. z hracov, ktori si mylia realitu s hrou alebo inak vymenili realny zivot za tuto hru a tryhardia to jak keby bola tretia svetova vojna
 

Crony

Člen tímu
Pravidlá hry, a tým pádom aj kódex slušného správania v komunikácii s ostatnými hráčmi všetci dobre poznáte.
Ak náhodou nie → link

Rovnako predpokladám, že aj mechanizmus nahlasovania príspevkov či správ je vám známy. Každé nahlásenie preverujeme rovnako, a ak porušuje dané pravidlá, upozorňujeme dotknuté účty, resp. podnikáme represívnejšie kroky v rámci hry. Samozrejme, každý hráč môže využiť všetky svoje práva a kontaktovať príslušné inštitúcie, ktoré uzná za potrebné a my v prípade, že budeme kontaktovaní poskytneme maximálnu súčinnosť.

Nebudeme tolerovať akékoľvek porušenie pravidiel, a aj keď som chcel nechať priestor na vaše príspevky, opäť sa to zvrhlo vo vzájomné slovné útoky.
Ďakujem za pochopenie.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore