Zmena postavy

Idem napísať už dávno známu a prejednávanú tému, ale z iného hľadiska pohľadu...
Zmena postavy by mala byť umožnená hráčom , ktorí majú starší účet ako 5 rokov, je to podľa mňa jedna z najspravodlivejších možností, ktorú by INNO games mohlo pripustiť. Nebudem a ani nechcem riešiť bonusy ani nič, ale možnosť zmeniť si postavu pre hráča, ktorý hraje túto hru už hodne dlhú dobu. A to dobu, v ktorej ešte neboli sady a veci v hre, ktoré vyústili k totálnej nestabilite niektorých postáv.
Ak tu budú príspevky, že človek si mal vybrať postavu, ktorú chce hrať hneď na začiatku, tak je tu protiodpoveď pre týchto masjtrov, a to - Kto mal vedieť roky do zadu, že tu prídu sady, veci, zbrane, ktoré ako som spomínal vyššie vyústili k nestabilite niektorých postáv a ich totálnom znevýhodnením v hre.
Buď by to mala byť možnosť 1x free, ale nemám problém zaplatiť za takúto zmenu čiže - "Zlaté Nugety".
Taktiež by som chcel podotknúť, že hráči nemajú možnosť mať starých avatarov ak majú "Novšie účty". Čož je ďalšia diskutabilná vec pretože to nebola "Vec", ktorá sa dala získať z úlohy alebo inej hernej aktivity či činnosti, ale bola poskytovaná úplne bezplatne poskytovateľom hry.
 
Naposledy upravené :
Potion na zmenu postavy - cena 1500-2000 nuggetov - dá sa použiť raz za 90/120 dní ...toto by som prijal

a to isté asi aj s remeslom by sa dalo - za menej nuggetov cca. 600-1000 ale to uz len aby sa vytriaslo zopár eur navyše z hráčov
 
remeslo je zbytočné meniť, k čo mu to bude? keby si zakaždym šiel od nuly, aspon ja si tak myslím, to je úplne zvytočné riešiť, remeslo je v pohode si myslím... tá postava je ale dobrý nápad len zas otázka koľko dobrodruhov by behalo po svetoch? :D taktiež duelant je useless totalne, aspoň čo sa týka toho, prečo bol vytvorený ako trieda.. momenátlne to je tak, že vojak je naj na duely, duelant na boje :) ono by bolo celkovo najlepšie tie triedy nejak prekopať :) teda myslím si, že
remake postáv > swapovanie postáv
len teraz sa naskytuje otázka, či vôbec inno niečo , čo sa týka tohoto... ďalšia vec či by boli ochotní to vôbec prerobiť alebo ísť cestou zarábania na hráčoch :)
 
noo, možno do toho treba dať kvapku náhody :D raz mesačne prebehne reštart systému a random systém náhodne pridelí účet niekoho iného s jeho postavou, bodmi, inventárom ...atď, inému hráčovi :ocikru:
 
noo, možno do toho treba dať kvapku náhody :D raz mesačne prebehne reštart systému a random systém náhodne pridelí účet niekoho iného s jeho postavou, bodmi, inventárom ...atď, inému hráčovi :ocikru:

to by potom inno moc nezarobilo :) nikto si nič za reálne peniaze nekúpi keď vie, že najneskôr o mesiac by o to prišiel :D
 
Ahoj

Nápad se mi moc líbí, protože hodně hráčů chce jednou za čas změnu. Zároveň je tady riziko, že update znevýhodní hráče, kteří si svou postavu/řemeslo vybral pro nějakej účel.

Pro
- změna herního stylu
- alternativa pro nevyhovující update

Proti
- výběr postavy a řemesla by ztratilo na vážnosti
- riziko vysoce nevyrovnaného počtu postav/řemesla

Pár verzí jak by to mohlo být
1. Výměna postavy/řemesla jen při update postavy/řemesla - zdarma/UPD/nugety
2. V intervalech 1x ročně počas nějakého eventu, napr. narozky - nugety
3. V intervalech 1x - 4x ročně systémem náhodně generovaná postava a řemeslo
4. Neomezeně v obchode za UPD/nugety

Osobně se mi nejvíc líbí verze 3, ale to asi neprojde. Každopádně s verzi 1 si myslím bude souhlasit velká část komunity TW. Verze 4 je jen do počtu, v TW by se měly zachovat následky za špatné rozhodnutí, i když už ne navždy.
 
alebo nech pridaju znevyhodnenim postavam bonusy ktory, priklad za 50 nugetov si aktivujes na 14 alebo 30 dni nieco podobne ako automatizacia alebo bonus pre postavu napriklad na boje ze aj dobrodruh moze davat kritik
 
Hore