IFBC 2024 - Bojový turnaj

Ahojte ľudkovia,

Možno ste si všimli, že tento rok sa má konať IFBC 2024 v bojoch o pevnosti. Preto by som chcel založiť mix CZ/SK hráčov.

Bude sa bojovať o malé pevnosti, bez súprav a bez vylepšovaní. Dĺžka turnaju bude 1 až 2,5 mesiaca. :)
Tímy budú rozdelené na 2 konferencie, a konferencie do 2 divízii. Bojuje sa s každým tímom v divízií útok/obrana, následne sa postupuje do ďalšej fázy.

Veľkosť tímu: 50-60 hráčov
Neaktívni hráči budú môcť byť nahradení.
1 oficiálny líder - komunikuje s organizátormi, počet veliteľov je neobmedzený.

Kompletné informácie tu: https://forum.events.the-west.net/index.php?threads/provide-your-feedback-for-ifbc-4.52475/

Ak máte záujem sa zúčastniť stačí napísať tu (poprosím aj svet kde vás nájdem aby som vás vedel skontaktovať)
 
Naposledy upravené :
Hráči kt. sa mi ozvali, že sa majú záujem zúčastniť.

Velitel: frg
  1. Screman - Texas
  2. Darksajd - Nashville
  3. kimon234 - Nashville
  4. May I - Nashville
  5. cayenne - Nashville
  6. Exekutor - Delaware
  7. Marco - Delaware
  8. Ikit - Nashville
  9. Sachrajcuk - Nashville
  10. denisfl - Texas
  11. Rhuark - Nashville
  12. Hasky - Nashville
  13. Marschall - Nashville
  14. prido - Nashville
  15. sheriff1 - Nashville
  16. Fintana - Montana
  17. Pixik48 - Texas
  18. Nikki - Texas
  19. axák - Texas
  20. Lady24 - Delaware
  21. Waet - Delaware
  22. Jura - Houston
  23. Wildm4n - Louisiana
  24. Syleion - Louisiana
  25. Sentiment - Louisiana
  26. janicek - Louisiana
  27. Kaly215 - Louisiana
  28. Domino36 - Kentucky
  29. Dominik64 - Louisiana
  30. Veracruss - Louisiana
  31. astrofredka - Montana
  32. wnderer - Montana
  33. remington - Montana
  34. mrlight - Montana
  35. Peter Chrabry - Texas
  36. Rifleman - Texas
  37. hlva - Montana
  38. Walkyr - Kentucky
  39. ru82 - Delaware
  40. Ffitor - Louisiana
  41. 3S1x - Delaware
  42. TrimPeach - Montana
  43. Nesquik1 - Montana
  44. miro207 - Delaware
  45. martin97271 - Montana
  46. Absinthe - Nashville
  47. Oggi - Nashville
  48. mrakodrap - Nashville
  49. orech - Nashville
  50. Lubčo - Delaware
  51. Gunslinger - Lummi
  52. frg
  53. Mr.Duel
  54. thuruka - Kentucky
  55. letsrock
Ak som na niekoho zabudol kričte!
 
Naposledy upravené :
Tréningový svet

Štart:
2024-03-25 medzi 12:00 a 16:00 CEST
Ak nemáte účet, budete sa môcť zaregistrovať po otvorení servera!
Koniec: 2024-04-08 15:00 CEST

Registrácia: https://www.events.the-west.net/#

Chcel by som vás poprosiť, aby ste zvolili rovnaké/podobné meno aké používate aj na klasickom weste. Taktiež vás chcem požiadať aby ste počkali s voľbou triedy postavy velitelia vám povedia akú triedu si zvoliť. :)

Server IFBC 4 Practice je dočasný!

Každé nastavenie je rovnaké ako na serveri IFBC 4, s výnimkou toho, že začínate na úrovni 1 a musíte dokončiť tutoriál. Získate vysoký bonus XP, vďaka ktorému dosiahnete 150. úroveň rýchlo. (cca 80 prác)
 
IFBC 4 https://forum.events.the-west.net/index.php?threads/international-fort-battle-championship-4.52476/

Štart: 2024-04-15 medzi 12:00 a 16:00 SELČ /Pár dní pred začiatkom sa vám všetkým ozvem na vašom svete./
Koniec: Odhadovaná dĺžka trvania 1 - 2,5 mesiaca, v závislosti od umiestnenia

Viac jazyčné nastavenia:
Všetky jazyky podporované v rozhraní hry

Bojuje sa o malé pevnosti 46 vs 42 poprípade 50 vs 44 (záleží koľko hráčov sa prihlási na event)

Ak chcete pomôcť s organizáciou ozvite sa mi. :)
 
Cvičný svet je live :)

Prosím napíšte mi telegram nech vás môžem začať pozývať do mesta.

Môže sa stať že ak sa neprihlásite na tento svet vaše miesto prenecháme niekomu inému!!!!
 
@Crony

No ja som sa prihlasil na cz. Najskor mi Screman vysvetlil ze nie som na zozname :D a ked som povedal ok, dopis ma tam tak zacal na mna diskriminacne utocit ze ci bude trolit a neviem co. Ako ostal som uplne sokovany co si to dovoluje kedze nemoze brat svoje usudky ako dokaz. Ja som si prisiel slusne zahrat a on na mna utoci.Ved to mozem ja povedat na hocikoho ze bude trolit a nezoberiem ho. Postup vodcu s iq nad 1 je ze zoberiem kazdeho a uvidim ako sa sprava. Som zvedavy ci tento rasistia co sa zrazu zacal hrat na pana sveta daval podobne otazky kazdemu hracovi. A za dalsie je potom otazka, preco su v zozname ludia ktori regulerne podvadzaju s dobym. Dakujem za objasnenie.


P.S: v podstate ani uz nechcem byt na turnaji so zakernym clovekom ako je screman, uplne mi znechutil hru. len dufam ze ze tieto svinstva ho dobehne karma. A dobehne:) pekny den
 
Naposledy upravené :
Prosim ta prestan robit mudreho, zoznam je len orientacny, je jedno ci hra 45 alebo 46 hracov. je to testovaci svet a vzdy sa to da zmenit. Chces mi povedat ze sa prihlasia urcite vsetci ludia co su na zozname, co ak nie, potom je miesto navyse podla tvojej logiky? cele je to o tom ze kadrujes ludi a ty rozhodujes kto je tebe ako sympaticky. V podstate si kvalitny kus rasistu. Ja hram west vzdy podla pravidiel a nikdy som nekazil spolocne akcie, Naopak ty si ten koho by sme mali vylucit.

a poprosim kto bude velitel? lebo si pisal ze ten bude o mne rozhodovat? ja chcem napriklad aby aj rozhodoval o tebe, co si mysli ze ma v time cloveka co kadruje ludi. Podla mna by sme mali prave teba vylucit. Aplikujem tvoje spravanie. Dakujem.
 
nikto ťa nikde nechce tak zalez zoro a padaj duelovať npc na juarez kde hraš ako jediny a neotravuj tu hračov ostatnych

dakujem pekny večer ti prajem
tu si krasne ukazal svoju inteligenciu, Inak ked sme pritom teba vyhodili uplne z kazdeho mesta na juareze, ked uz pises o tom kto koho chcel a chce :)

@Crony len dodam ze nabuduce treba zvazit vyber naborara. Pretoze naborar ma byt nestranny clovek a nie nejaky zakomplexovany podpriemerny hrac, ktory nikdy nic v hre nedosiahol a potom ako mu stupla slava do hlavy zacne kadrovat. Je smutne ze hraci ktori podporuju hru tisicmi eurami maju zakaz hrat tento event, lebo on sa zacne hrat na velkeho moralistu, pritom na druhej strane zoberie do mesta kamaratov, hracov ako napriklad Rhuark, ktory ma permu na ceskom weste za multiucty, alebo x hracov ktori podvadzaju s dobbym scriptom. Takto by som som mohol pokracovat, ale nebudem tu teraz pisat aby hracov vylucili.. Urcite sa zas vyronia hejteri bez inteligencie, ale podla statov som v top 30 najlepsich tankov na svete a prvy na slovensku . Zalozil som prvu pevnost, postavil prve mesto a odvelil prvy boj... Vsetko sa da dohladat, nie je to chvalenie ale fakt. A potom pride hlboko podpriemerny hrac ktory hra slovensky west aj vdaka mojej velkej financnej podpore a so spravanim dietata zacne kadrovat. Nevadi, ja si zoberiem pukance a budem sledovat ako mu do konca turnaja budu stacit vsetci hraci, kedze mne klamal ze uz nerobia nabor. A budem vas informovat o jeho vitazstvach alebo skor prehrach. Aby to nakoniec neskoncilo vdaka nemu velkym fiaskom a hanbou.
 

Crony

Člen tímu
Tak sa upokojíme takto pri utorku poprosím...
Vzájomné sympatie si prejavujte v DM alebo na inom mieste.

Vôbec nerozumiem čo presne mám zvážiť. Ja som nikoho na nič nevyberal. Nikto ma o nič nežiadal a ani som nič neschvaľoval či naopak schvaľoval.

Je to aktivita hráča, ktorý sa na to podujal, rovnako ako ste to mohli spraviť vy, Zorro, či ktorýkoľvek iný hráč.

Takže, ak máte nejaký problém sa dostať do týmu (alebo nechcete ísť do týmu, do ktorého ste sa prihlásil, ak som to správne pochopil), tak si to skúste s hráčom vydiskutovať napriamo, ideálne asi nie sťažovaním sa na fóre s následným komentovaním kvalít všetkých naokolo.

Prajem krásny deň.
 
Tak naco davas do hry oznamenie o turnaji na ktory sa nemozme zucastnit?Snad mi nejdes tvrdit ze musim byt naborar aby som si zahral. Preco by som nemohol komentovat kvality scremana ked on komentuje moje pri mojom vybere?Zaujimava logika a zaujatost. Zas si netrafil crony...... A nepis nezmysly o ukludneni. Uz si taky mudry ze rovno vies urcit tlak hraca? Ja som velmi kludny, a to aj napriek tomu ze si neurobil slubeny event z minuleho roka a nedavas nacas oznamenia. Ani raz som zaporne nikdy nekomentoval ze prakticky uplne kazdy hrac tu pocas tvojho posobenia pise ako su s tebou nespokojni a ako slabo si robis pracu. A tiez sa trosku zamysli ako so mnou komunikujes, ja som tvoj zakaznik a tym aj pan. Ja platim tvoju vyplatu a to napriek tomu ze sa tu hlboko podvadza a ty to nevies odhalit. Tak ma tu prestan ociernovat a venuj sa o to viac svojej praci.

Neprajem pekny den ( si trapny s tymto neuprimnym zaverom, najskor ma zakerne ociernis ako tu vraj na kazdeho kydam a hodnotim kvality a potom prajes pekny den)

EDIT: zaujimave ze nenavistny prispevok od bratislavskeho zraloka uz nekomentujes...
 
Naposledy upravené :

Crony

Člen tímu
Tak ja sa ospravedlňujem, že som vám a všetkým zaželal pekný deň.
Myslel som to naozaj úprimne.
A výzva na upokojenie bola všeobecná, nemierená na jednotlivca, a už vôbec netuším o akom očierňovaní píšete, ale tak okay.

A k téme, zahrať si môžete aj bez týmu. Stačí napísať na podporu event servera, a podľa možností a kapacít budete do čo najvhodnejšieho týmu (podľa svojich zadaných priorít) pridelený po ukončení registračného procesu.

A teda, ak smiem, produktívny utorok všetkým.
 
Pisem o tom ako mi vycitas ze vraj hodnotim inych kvality a vraj si stazujem, pritom to presne zacal robit Screman. Pritom ja som len slusne a pravdivo opisal situaciu,

Tak je to dufam pre teba poucenie ako sa spravat k zakaznikovi.

Tento tvoj posledny prispevok - ano tak si predstavujem kvalitny nezaujaty a utocny prispevok,


Nove informacie o turnaji:


Kedze hrac @Screman zakazal prijat uz dalsich hracov, Vam oznamujem informacie priamo od admina hry ze mozte napísať na podporu event servera, a podľa možností a kapacít budete do čo najvhodnejšieho týmu (podľa svojich zadaných priorít) pridelený po ukončení registračného procesu.
 
Naposledy upravené :
Aktuálne nás je 42 v meste + X pozvánok, ľudia skontrolujte si tie oznámenia poriadne!! Inak budete nahradený, český tím nám poskytol ich prebytočných hráčov.

Žiaden zákaz náboru nových hráčov sa nekoná, neverte hráčovi, ktorý hovorí pravdu len vtedy, keď sa pomýli, ďakujem. V prípade záujmu kontaktujte mňa alebo frg. :)
 
Aktuálne nás je 42 v meste + X pozvánok, ľudia skontrolujte si tie oznámenia poriadne!! Inak budete nahradený, český tím nám poskytol ich prebytočných hráčov.

Žiaden zákaz náboru nových hráčov sa nekoná, neverte hráčovi, ktorý hovorí pravdu len vtedy, keď sa pomýli, ďakujem. V prípade záujmu kontaktujte mňa alebo frg. :)
Takze kto nahodou nevie, tak tymto utoci na mna hrac Screman rano o tretej, iba zato ze sa snazi zachranit svoju cest ale to uz bohuzial nejde. Hrac Screman totiz s dalsimi starostami selektuju hracov, ktorych nevyberu a potom im klamu ze nemaju miesto. Vela hracov z timu tu pustilo na mna schvalne hejt ale uvedomte ze bojujem aj za vas. Ved uznajte si, ze pri podobnej akcii sa maju vyberat hlavne dobri a poctivi hraci a nie hraci ktori podvadzaju a nonstop hrubo urazaju inych hracov ako napriklad starostovia slovenskeho vyberu. Dopadlo to presne ako som vravel a Scremanove mesto nam ustedrilo obrovsku hanbu. Prakticky polka mesta dostala bany na zakazane scripty :censored: . Problem je ze uz nikto nechce ist k nim to timu potom ako som to zverejnil ako sa spravaju k slusnym hracom a ake praktiky praktikuju v meste.

ban 4.png

Tu pridavam nazor kvalitneho ceskeho hraca:

ban5.pngban 6.png

Preto nezabudajte ze nemusite si ist k nim ale mozte poziadat support o pridelenie do slusneho timu ako mi doporucil crony..


Tu som urobil screen prvych hracov v meste na ukazku:
ban1.pngban 2.pngban 3.png
 
Naposledy upravené :
Hore