Pokec Diskusia o nadchádzajúcich updatoch

DeletedUser

Hosť
Napíšem si svoj názor na to, čo sa momentálne deje :D ...neviem načo je nový svet, keď na Texase hrá ledva aktívne 80 ľudí... :D a za ďalšie na to, že dávajú veci do shopu len pre nuggeťákov sme si zvykli, ale mohli by niekedy dať niečo aj za UPD :) či už nevedia, čo od rozkoše? :o
 

DeletedUser6745

Hosť
Zdravím,

Už čoskoro: Predajná akcia“

„Od 11. do 13. mája budú v obchode Union Pacific dostupné nové predmety.
Téma: Americký futbal.“

Neviete o aké predmety a s akými bonusmi sa bude jednať?
 
Xenino asi takto by to malo byt

https://forum.beta.the-west.net/index.php?threads/murican-footbal.3119/#post-33600

je to za nugety a zas mi to nepride az take nieco uzasne. ked uz minut nugety tak za nieco poriadne. naposledy co za nieco stalo boli lietadlo a bicykel wrightovcov. Ak chcu zarobit nejake peniaze tak by sa mali sustredit na ozaj premakane veci s bonusmi lebo za vec s beznymi atributmi ktorych je uz na weste plno asi nikto peniaze davat nebude. jedine zberatelia
 

DeletedUser6745

Hosť
Vďaka za link Roy.

To, že je to za nuggety mi nevadí, len ako hovoríš nie je to také úžasné. Mám taký pocit, že jediné čo tu stálo za nuggety bolo to lietadlo s bicyklom, potom tie zbrane hazardného hráča (keby radšej chceli obnoviť túto akciu) alebo potom ten had, ktorý bol ale limitovaný a aj dosť drahý.
 

DeletedUser11351

Hosť
Mám otázku ohľadom tých nových zbierok a predmetov. Je písané, že to padá na určitých prácach, no tie predmety padajú ľuďom pri rôznych prácach a preto ma zaujíma či je pevne stanovené na akých prácach je možné tieto predmety nájsť a či je to len jedna práca pre jednu vec alebo je možné nájsť jednu vec na rôznych prácach, alebo či to padá náhodne.
 

DeletedUser11237

Hosť
dobrý deň, kedy budú opravené súravy garreta a cooka ? nefungujú na nich dmg bonusy
 

DeletedUser6745

Hosť
Neviem či striedanie ťahov bolo najšťastnejším riešením, ale s tým už asi nič nespravíme. Žiaľ ale po dnešnom update sú dobrodružstvá totálne neprehľadné. Človek sa zahĺbi do hry a úplne stratí pojem o tom kto má prvý ťah a potom neviem či mám najprv strielať alebo sa najprv pohnúť a potom strielať. Ak už INNO spravilo takúto zásadnú zmenu bolo by fajn keby spravili aj ukazovateľ, ktorý bude ukazovať či je na rade červený alebo modrý team, pretože inak je to nehrateľné.
 
To dobro je v poriadku, červený nemajú navrch. Ukazovateľ je samotné kolo, časom si každý zvykne a bude vedieť rátať, otázka času :ahaok:
 

DeletedUser6745

Hosť
Časom si každý zvykne? Super tak 50-100 hier prehrám alebo značne skomplikujem len preto, lebo nie som zvyknutý a nemám šajnu kto sa kedy hýbe. Myslím, že naprogramovať nejaký ukazovateľ by mala byť pre vývojárov hračka a človek by si aspoň nemusel zvykať...
 
V návrhu som písal, že by nebolo zlé aby boli prvé ťahy náhodné v každom kole, čo by malo za následok ne predvídateľnosť hry a zábavu v tom ako to skončí. Urobili zmenu iba v striedaní ťahov čo je predvídateľné a ukazovateľ tam je. A čo sa stane keď prehráš 50 - 100 hier, nedostaneš diplom? o_O
 

DeletedUser6745

Hosť
Ukazovateľ tam je? Hmm asi som ho prehliadol, kde to ukazuje?

Dobrodružstvá hrám preto, lebo ma to baví a cieľom každej jednej hry je vyhrať (alebo sa o výhru aspoň pokúsiť), ale keď človek nevie či má prvý ťah alebo nie tak to ovplyvní rozhodnutia v hre a môže to teda ovplyvniť aj to či vyhráš alebo prehráš.

Čo sa stane keď prehrám 50-100 hier (zbytočne) ? Neviem, možno tam len zbytočne zabijem čas - takáto možnosť ťa ale predpokladám vôbec nenapadla :)

Práve ma to napadlo, že kolá sa budú deliť na párne a nepárne a podľa toho budú aj ťahy jedného alebo druhého teamu... Každopádne väčšine hráčov to aj tak nedôjde, preto by bolo lepšie predsa spraviť ten ukazovateľ.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser11262

Hosť
Americký futbal je v dobrej kombinácii takmer neporaziteľný v duely proti "odporákom". To aby som mal 1000 strielanie a zároveň ostatné duelové body rovnaké ako v doolinovi (vylepšenom na 2) je podľa mňa dosť dobré :) takže zbytočné by som to nenazval, akurát to treba brať z iného uhla pohľadu.
 
Hore