Koleso šťastia

  • Zakladateľ témy DeletedUser9383
  • Vytvorené

Pači sa vám tento nápad


  • Celkový počet hlasujúcich
    26

DeletedUser

Hosť
s tym innom mas ppravdu tu nemozem odporovat :xmas1


a aby sa im to nezdalo stratove, lebo kazdy den je mozno vela, prozmyslaj nad casovym intervalom napr:

-len v nedelu
-len po splneni tyzdenneho ciela
-na zaciatku kazdeho mesiaca
-po dokonceni serie uloh
- etc

tym padom by to naozaj nebolo tak casto... :)
 

DeletedUser

Hosť
Keď tak nad tým rozmýšľam je to podla mna celkom dobrý napad na kolese by mohla biť nejaka vzacna truhla ktora bude ako hlavna cena a asi dalsie 2 menej vzacne a ostatne obycajne veci podla mna by to bolo x-krat lepšie ako prihlasovaaci bonus.. a pokial viem tak vecina hier ma tiež prihlasovaci bonus .. koleso štastia na takychto hrach vidno len zriedkavo.. a pritiahlo by to určite viac hračov ako nejaky bonus za prihlasenie .. alebo by to molho bit tak že každy den maš možnosť raz zatočiť s kolesom z obyčajnymi alebo menej vzacnimi predmetmy a co ja viem raz do tyzdna by sa tam hola objaviť aj nejaka vzacnejšia vec ... odomňa má tento nápad palec hore :)
 

DeletedUser9383

Hosť
ten lístok by ste dostavali ze 2x do tyzdna tak to by uz nebolo ani stratove a suhlasim s Hebibty :xmas10 a ady ma pravdu bolo by to zaujimavejsie keby bolo koleso stastia a mozno by to mohlo byt tak ze napr. pondelok by ste dostali listok by ste si nieco vytocili a v piato to iste! a dajme tomu ze keby ste splnili tie denne ulohy tak by ste dostali takzvany vzacny listok a ten listok keby ste mali tak by ste uz hrali o tie truhly a vzacnejsie veci ako spominal ady!

Dakujem vam ze ste ma podrzali

S pozdravom braqko70 ;)
 

DeletedUser

Hosť
popracuj na konecnej verzii, sprav plan a dobre ho prezentuj a daj anketu ze co si o tom ludia myslia. drzim palce
 

DeletedUser

Hosť
ahaaaa :D

no to si musi precitat svoj navrh este raz, pozriet co mu tu ludia radili a potom to nejak dat dokopy aby sa to vacsine (a hlavne Innu) pacilo. Nech si to doma pripravi ako tak a potom mi moze poslat sukromnu spravu ak chce, alebo sem pre vsetkych ze co s tym este :)
 

DeletedUser

Hosť
Jasné... už tu len importovať možnosť posielať pozvánky na Fejsbúk a Inno môže rovno predať west Zynge. Prečo by mal west vyzerať ako ostatné hry? Myslím si, že mnoho ľudí hrá west aj z dôvodu, že nevyzerá ako nejaký famraville. Hrajú ho preto, lebo je iný, je jedinečný, originálny a neopičí sa po iných hrách.

Btw. Nemyslím si že na divokom západe poznali koleso šťastia. Jediné čím sa tam točilo bol bubienok od zásobníka pri ruskej rulete :) (v tej dobe sa to asi nazývalo inak)
 

DeletedUser

Hosť
nemyslim si že koleso štastia by ubralo na originalite ...
 
Hore