Boje o pevnosti - úprava vzorca

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

DeletedUser

Hosť
Po pár týždňoch testovania novej úpravy vzorca musím uznať, že zmena priniesla svoje pozitíva aj negatíva.

Zvýšenie účinnosti skrývania, vytrvalosti a v menšej miere vodcovstva je pozitívne a vďaka tomu sa o čosi znížilo HP. Jediné, čo nie je veľmi dobré, je spomínana vytrvalosť v kombinácii s vysokým HP, na čo som upozorňoval ešte pred update-om.
Proste je to tak. V útoku sa HP má dobre. :D

A čo sa týka vzorcov, tie by sa mali upraviť v takom zmysle, aby čo najmenšie hp s najväčšími schopnosťami malo bonus cca 100 ku zásahu či odolnosti, oproti hráčom, ktorý majú schopnosti okolo 50 až 200 a hp 6000+. Malo by sa to vyvažíť vzhľadom ku schopnostiam a malo by to byť hlavne zaujimavé pre hráčov. V takejto podobe je napríklad vzorec na odlnosť, viac ako len smiešný. Pohyb poškodenia a odolnosti od 0 po 15 je ozaj že zanedbateľný.

Ak hrám na hp, určite by som bol rád, ak by som dosiahol aspoň 20-30 poškodenia, prípadne odolnosti na úkor trochy zdravia, oproti niekomu, kto má o polovicu menšie HP a teda by mal bonus cca okolo 60-70 a extrém hráč zameraný na minimum hp a maximum schopností aspoň okolo 100, kludne aj do 150. :)

To boli pre mňa najviditeľnejšie nedostatky poslednej zmeny bojov. :Oo
 

DeletedUser

Hosť
Veru Markus, musím súhlasiť, odolnosť mám v útoku 2,8 a v obrane 2,2 ... zdá sa mi to veru zanedbateľné v zhľadom na to že to človek vôbec nepostrehne :D ale skúšal som si vyrátať koľko by som mal odolnsoť v príapade že všetko narvem do skrývania a a to vychádzalo okolo 20-30
 

DeletedUser

Hosť
neviem čo fajčia ale dal by som si :D Aspoň ale obmedzia tanky v útoku a o to predsa celý čas šlo, nie?
 

Deleted User - 4

Hosť
From community feedback, we are trialling a new change on World Alamogordo:
Stamina will be replaced as a fort skill by fine motor skills. It will be no more or less powerful than before, just the skill used is changed.
Like last time, there will be a quest available to release all skill points in stamina. Thanks in advance to everyone who helps out testing!
Note: some items will change from stamina to fine motor skills. So far, this list includes the tombola reward sets for forts.

---
Ja tam nevidím nič, že by sa tam spomínalo, že vás niekto obmedzí v pridávaní bodov do zdravia.. Každý si predsa môže pridať toľko bodov do zdravia, koľko chce..
Je tam len, že vytrvalosť bude zamenená za zručnosť v prstoch, a že bude dostupná zadarmo zase úloha na reset schopnosti a niektoré predmety zmenia vytrvalosť na zručnosť v prstoch..
 

DeletedUser

Hosť
jako to ti pripadana nic?a ta uloha urcite restetne len schopnosti a nie vlastnosti takze reskil tanky platia za svoje :grrr:
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser4121

Hosť
tak hraci co hrali doteraz cez zrucnost, nie len ze mali presnost na duely, teraz budu mat vyhody aj v boji.. kaslat na to, kolko to bude stat. priorotou bude, co to narobi v bojoch. hp ubudne a to bude len v prospech podla mna
 

DeletedUser7159

Hosť
Nie, nie je to vôbec dobré toto, zaviesť zručnosť v prstoch do bojov nie je zlý nápad, ale úplne odstrániť z bojov vytrvalosť je absolútny bullshit, aký mohli vymyslieť.

Rozumiem, že teraz bol v boji je útok trošku zvýhodnený, ale dalo by sa to aj lepšie sformovať ako toto.
 

DeletedUser

Hosť
tak ako chceli poslat tanky doprdele odolnostou a zvysenim DMG co sa im nepodarilo tak to skusaju znova,ale ako dat hladacom 3 kluca super bonus v boji je total blud,vytrvalost inde ako v boji nevyuzijete takze ju mozu uplne zrusit
 
Hore