Migrácia Dela- El Paso alebo naopak?

  • Zakladateľ témy DeletedUser11262
  • Vytvorené

ako by sme chceli migrovať?

  • dela -> paso

    Hlasy: 14 18,4%
  • paso -> dela

    Hlasy: 62 81,6%

  • Celkový počet hlasujúcich
    76

DeletedUser7159

Hosť
mali by sme to riešit viac z praktického než z estetického hľadiska..noa co ze je novsi svet..je potrvrdene ze novy svet mozno oziví hru..ale nie na dlho....novy svet / stary svet...v com je rozdiel?..v nicom..akurat v nazve ... hráči robia svet,nie datum zalozenia

Zdá sa ti, že cieľom toho, čo som napísal bola nejaká estetickosť? A čo je teda podľa teba praktické? Vytvárať nové svety pre hráčov s tým zámerom, že po čase týchto hráčov presunieme na starší svet? Alebo radšej nevytvárať nové svety, keďže nedokážu dlho udržať aktivitu? Je toto praktické? Nebolo by potom "praktické" spojiť všetko do jedného, aby sme vytvorili jeden svet s veľkou aktivitou? Prepáč, ja si pod pojmom praktické riešenie nepredstavujem len dočasné riešenie.

A rozdiel medzi starým a novým svetom len v názve? Nie je práve pre The-West nezbytné vytvárať nové svety? Zamyslel si sa vôbec, koľko by z hrateľnosti TW ubudlo, keby tu nové svety už nie sú?

A taktiež mi nepríde veľmi praktické opustiť svet, v ktorom sa ešte ani zďaleka nestihli vybudovať pevnosti a migrovať na svet, kam je už všetko vybudované dávno. Ten svet je už za svojim zenitom. (tu máš hneď prvý rozdiel, keď si ho chcel :D)

No ked bude jeden svet o 5 dni novsi ale nikto tam nebude hrat tak rozbijeme stary aktivny svet len aby sme sa drzali toho ze treba migrovat na novy? Podla mna netreba rozbijat svet kde je dost aktivnych hracov a vsetko co hraci chcu tam funguje ale je to len moj nazor, dolezite bude ako sa k tomu vyjadri Linteo, tymto sa mu chcem aj vopred ospravedlnit aby si nemyslel ze z neho chceme robit blazna, len sme jednoducho casom prisli na to ze mozno by to bolo lepsie naopak, uvidime co este ukaze hlasovanie a ako sa k tomu postavia dalsi hraci.

Prosím, nechcem riešiť nezmysly a fantazmagórie, ako že sa každých 5 dní bude otvárať nový svet. Skôr by ma zaujímalo, akým spôsobom by si chcel v budúcnosti riešiť Fremont. Lebo hrám na Fremonte a je pre mňa neprijateľná myšlienka že v budúcnosti budem migrovať na Delaware.

Podľa môjho skromného názoru je lepšie D -> E -> F -> G než D <- E, D <- F...
Ale možno sa mýlim, možno scenár bude nakoniec iný ako si myslím.... ale ak sa rozhodne vedenie v prospech tohto nápadu, tak som zvedavý ako sa časom budú mať veci.

PS: inak vážne ste presvedčení o tom, že ak otvoria migráciu na El Paso, tak sa z "jedného aktívneho sveta a jedného neaktívneho stanú dva neaktívne svety?". Myslím si, že nič také nehrozí, nikdy sa nič také nestalo. Skôr sa mi zdá, že potopenú loď El Paso už nemá nikto, ani hráči, ktorí tam hrávajú.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10801

Hosť
Vyriešiť to do buducna nevieš...popravde to možno nevedia ani tí "hore" a preto vznikajú migrácie... Samozrejme som za to aby sa nevytvárali stále nové svety ale pomáhali vylepšovať tie staré,aby ked prídu noví hráči,nemali fóbiu z toho ze zacinaju od 0 a je tam niekto kto hráva 4 roky...chcú si byt rovní...
Otvorenim noveho sveta nepríde vela novych hracov...to prídu tam tí starí,ktorí hraju na dalších 4-och svetoch.
Ja nové svety vidím ako niečo dočasné...dajme tomu možnosť,kde nový hráč sa vie s levelovými rovesníkmi budovať a až nadobudne istú úroveň, s ktorou je spokojný, mohol by sa pridať do sveta kde to viac kvitne. Čiže na DELAWARE ... niektorí ludia nechcu presun,už len z dovodu že na svojom svete su TOP..ale pri vstupe do nášho možu byť len slabší priemer.Je to výzva a stratiť,určite nestratíme.... Sú dve alternatívy na zlepšenie hráčskej situácie...a to : 1.) Spojit všetky svety do jedneho SVETA ... 2.) Presun Paso->Dela ... alebo také riešenie..Premenujte Delaware na Paso a možte kľudne spávať
...a máme novši svet
 

DeletedUser7159

Hosť
Vyriešiť to do buducna nevieš...popravde to možno nevedia ani tí "hore" a preto vznikajú migrácie...

Súhlasím. Takéto dočasné oživovanie svetov migráciami určite nie je dokonalé riešenie. Nepochybne sa zhodneme že zlatá éra browser klikačiek je už nejaký čas za nami.

Ja nové svety vidím ako niečo dočasné...dajme tomu možnosť,kde nový hráč sa vie s levelovými rovesníkmi budovať a až nadobudne istú úroveň, s ktorou je spokojný, mohol by sa pridať do sveta kde to viac kvitne. Čiže na DELAWARE

Tak ja to vidím zas úplne naopak - staré svety vidím ako niečo dočasné. :)
Keby to malo byť takto, tak si dvakrát rozmyslím, či začať hrať na Fremonte. TW som nehral takmer tri roky, ale práve kvôli novému svetu - novej výzve som sa rozhodol skúsiť to znovu. Asi budem ten iný prípad. Nemal som motiváciu začať hrať na svete, kde je už všetko vybudované a hráči majú vysoké úrovne a veľa atribútov.

Premenujte Delaware na Paso a možte kľudne spávať
...a máme novši svet
Ale o to predsa vôbec nejde.
 

DeletedUser11237

Hosť
spravme nový svet, kde migrujeme všetci a bude pokoj ... xd
 
Vyjadrim svoj nazor. Na Delaware som sa narodil a tu aj skapem. Nikde migrovat nebudem a budem bojovat do poslednej kvapky HP na Delaware.Pre slovensku uz uplne staci jeden svet. To tvrdim od zaciatku.
Takze ja hlasujem za to aby z Pasa sli na Delaware. Bolo by dobre keby aj z freemontu sli sema konecne sa zlepsili boje.
Este k tym bojom. je avizovany turnaj a ako vidim tak by bolo asi najlepsie sa spojit s cechmi lebo my 150 bojovnikov uz nedame. mozno tak 80 dobrych.
 

DeletedUser5583

Hosť
podľa mňa vytvorenie El Pasa a Freemontu bolo zbytočne ... na Slovensku nie je toľko aktivnych členov aby sa "uživili" všetky svety.
Texas - ako tak funguje, Buffalo - skapal pes, California - skapal pes, Delaware - ako tak funguje ...
 

DeletedUser10989

Hosť
Aj keď som zahlasoval, že som proti migrácii z pasa na dela, tak sa tam presuniem, ak to tak spravia, lebo by som sa rád účastnil bojov, kde budú aspoň malé pevnosti naplnené(na dela mám malý level na to aby som mohol reálne niečo dokázať na bojoch). V podstate mi je jedno ktorým smerom sa budú hráči presúvať, hlavne ak to pomôže oživiť hru aspoň na nejakom svete.

El paso je už mŕtve, ale treba si priznať, že celý west umiera, keďže hráči končia kvôli nedostatku času, banom, nezhodám, prestane ich hra baviť..atď

Delaware je svet, ktorý by bol na tom podobne ako El paso... lenže na Dela už bola spustená migrácia zo starších svetov, v čom spočíva aj to, že je ten svet ešte aktívny.

Migrácia je (asi) len dočasným riešením ako oživiť hru, lebo hráčov stále viacej ubúda ako ich pribúda(aspoň teda podľa môjho názoru, ak sa mýlim budem len rád), a raz to dopadne možno tak, že sa všetci hráči presunú na 1 svet, lebo tu už pomaly ostane len hŕstka aktívnych.

Toť vše odomňa. Ak som napísal nepravdy, tak ma prosím opravte, ale takto túto situáciu vnímam ja.
 
Princíp migrácie je ten, aby sa presunuli hráči z neaktívnych svetov na aktívne. Ak sa to urobí naopak, stráca to svoj význam a preto si myslím, že je rozumnejšie spustiť migráciu na jeden aktívny svet a nie na nový svet (v prípade, že nový svet je neaktívny).

Takže za mňa migrácia z Pasa na Delaware.

A áno, je to dočasné riešenie a aj tam to zrejme postupne upadne, ale pravdepodobne to bude neskôr, ako keby sa teraz roztrieštil aktívny svet na 2 poloaktívne (ak by na Paso vôbec niekto z Dela migroval), z čoho by nemali nič ani hráči na Dela, ani hráči na Pase.

Freemont je momentálne ešte predčasné riešiť, nakoľko je to ešte nový svet a čo bude o rok, to sa ešte uvidí a bude lepšie to riešiť potom, podľa aktuálnej situácie. To isté aj prípadný nový svet, ktorý už na sk ani nemusí byť, ak Inno uváži, že to pre nich nie je ekonomicky výhodné, tak ako napr. na dánskej, alebo švédskej verzii, kde bol nový svet naposledy pred piatimi rokmi, alebo nórskej verzii, ktorá pre neaktivitu zanikla úplne.
 

DeletedUser10801

Hosť
Treba to brať tak ako to je...El Paso je zhasínajuca hviezda.... je otazkou roka-dvoch kedy na tom bude ako nebohá California... trh bol prázdny...ostalo nas tam mozno 60 ...z toho 40 chodilo len na tomboly... chat prazdny... nikto nikde..online 10 ludi... taký istý osud čaká Paso... pretože hráči z Dela zo sveta odist nechcu...
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10911

Hosť
Vcera som sa isiel kuknut na dela po dlhom čase nato ako to tam bezi a ked som klikol na trh a kukol som si napriklad sety ako dolin butch detektiv collin bol som v soku ze to vobec je na trhu lebo ako som si zvykol na pase nie je skoro nic ak ta sem tam nieco je tak sa to hned kupi paso bolo zo zaciatku dobry svet ved v prvom pol roku sme kludne isli stredne pevnosti z rudom som sa vkuse hadal a bojoval o pevnost vedla colorada tam prislo na boj aj cez 200 ludi ale casom to upadalo teraz je tam mrtvo a duelanti s vyyssou duelovou urovnou nemame co robit a nudime sa tam uplne nie som typ hrača čo bude na lvli 150 stavat kostol a expit chcem zabavu a ta spociva u mna v bojoch a dueloch keby preslo gro hrarov z pasa na dela som nazoru ze naplnit strednu pevnost by nemal byt problem
no jednu vec by som na delke zmenil :D (urcite myslite co myslim :D)
 

DeletedUser6745

Hosť
Poviem k tomu len toľko, že ja sa plne stotožňujem s názorom hráča Rickhardes teda DELA ---> PASO
 
Hore