TW je hra, ktorú hrám už 4 roky a stále sa mi páči, navyše moja jediná onlinovka, ktorú hrám. Hra si prešla niekoľkými updatmi, či už väčšími, alebo menšími, lepšími, alebo horšími, no stále má to svoje čaro, ktoré ma oslovilo pred 4 rokmi. Najviac sa mi páči, že v hre je hneď niekoľko možností, ktorým sa hráč môže venovať. Takže ak ho jedna z týchto možností prestane baviť, stále môže vyskúšať tie ostatné. Úlohy sú fajn, duely tiež a čerešničkou na torte sú boje o pevnosti. Tiež sa mi vždy páčilo, že je to hra, pri ktorej treba trochu aj premýšľať a plánovať. Potom ešte to čaro spolupráce s ostanými hráčmi, ktorá je v niektorých prípadoch nutná je tiež dobrým spestrením (teda aspoň pre mňa), osobne mi to vyhovuje oveľa viac, ako hry, kde si hráč stavia mesto a vojsko sám (viem, že aj tam sa dá spolupracovať, no už je to o čosi iné). A v neposlednom rade grafika, ktorá je poďľa mňa celkom pekná.
Dal som 2 a preto spomeniem aj nejaké nedostatky, na ktorých by sa mohlo ešte trošku popracovať. Tak napr. Privítal by som nejaké oživenie po dosiahnutí úrovne 120, aby to nebolo také fádne. Potešilo by ma, keby vývojári trošku viac dali na feedback hráčov, čo sa však v poslednej dobe podľa mňa už trochu zlepšilo. Nové akcie by som radšej videl s westernovou tématikou, aby to trošku viac ladilo s hrou. A na koniec ešte nuggety. Nuggety sú v poriadku, sám ich kupujem, no zdá sa mi, že rozdiely medzi hráčov, ktorý používa nuggety a hráčom, ktorý nuggety nepoužíva je momentálne väčší, ako tomu bolo v začiatkoch hry. Plne chápem, že nuggety sú potrebné, no všetko treba s mierou a niekedy je menej viac.
Čo mi najviac chýba sú hráči, ktorých bolo kedysi na jednom svete viac, ako teraz na všetkých svetoch dokopy...
//ešte som zabudol dodať, že stále je to pre mňa momentálne najlepšia hra na trhu s najlepšími hernými možnosťami