Diskusia o bojoch o pevnosti

DeletedUser6744

Hosť
"2. CAMP bola taka prehladna akcia, ze bolo jasne o co ide hned od zaciatku, to ze ste si tam pustili hracov nie je nasa chyba. Podobna vec sa stala uz na inych svetoch, takze ste sa z toho mali poucit, bohuzial sa nestalo. My sme dali vysloveny zakaz hracom tam ist."

Možno si už niekto uvedomíte že kopu hráčov čo je/bolo v Campe sa vrátilo do hry alebo z miest ktoré neboli zainteresované do bojov. Ale ako vidím každý vidí to čo chce vidieť. A poďalšie oháňate sa tu my sme dali zákaz aby išli do Campu a podobne. Uvedomujete si že vy tých hráčov nevlastníte? Že majú svoj rozum. Nikto ich nenúti. Zamysleli ste sa že už ich prestalo baviť ako útočí BTB na légiu a légia na BTB a podobne? (nemyslím po bojovej stránke).
Môžem povedať že The Camp neprebral toľko hráčov aby to niekoho položilo. Z légie tam nebolo moc hráčov. A ako som povedal väčšinu Campu tvorí/tvorila partia hráčov ktorí boli neutrálny alebo už ani WEST nehrali.
The Camp založilo ali...
Áno založilo ale my sa predsa nebudeme niekomu doprosovať. Keď človek nedokáže odpísať ani po týždni tak prečo s takými ľuďmi spolupracovať?
Myslím že Vám nejaké fakty uhrádzajú alebo ich ani vidieť nechcete.
 

DeletedUser5977

Hosť
Légia mala na vrch na Buffale i nemala, tiež bola nútená sa spájať. California, ale nie je o tom. Na buffale nikdy neprišlo ku situácii, že by légia mala 95% +. Prvý 3/4 rok mal légia ťažkí mínus potom rok mala plus. Nedávno mala mínus veľký zase teraz je v pluse. Skôr by som povedak, že sú obdobia keď má navrch a sú obdobia keď nemá navrch.

Ak jedna aliancia vlastní všetko musí dôjsť ku prerodzeleniu. Tu evidentne vidno, ako aliancia nechce pochopiť a ustúpiť a áno BtB je na ťahu. Ak už hovoríte o légii, istého času mala 70% pevností na buffale a vtedy odišlo mesto lost legends ku súperovi, ktorý boli pospájaný, aby sme ich posilnili. A stále debatujem s hráčmi od lost legends a nemám problém.

Queen správne poznamenal, že Camp projekt bol veľmi prehľadný.

Robíte to aby ste nás donútili...? Aby ste donútili spájať...? No nedonútiš, california musí padnúť, aby rada hráčov čo ju ovláda pochopila, že pľujú na mňa, a keď už hovoria ako ovládam iných, tak nikdy buffalo nebolo v takejto situácii. Aby légia mala 95% všetkého, keď už mala 2/3 vtedy sme my sami navrhli, že od nás pôjdu mesto preč a silné mesto. Lebo sme moc vyhrávali a hráčov to nebavilo. A doteraz má buffalo skvelú fazónu.

A ak už BtB hovorí spojte sa, hnusne klame, pretože bolo obdobie spájanie, a vtedy prišiel si ty Pavexim s geniálnym nápaddom, máte veľa hráčov dávať dva boje denne v čase, keď sa spájalo a riešil sa kvalitný súper BtB, a vtedy ste dali pár krát 2 boje denne a zničilki ste snahu súpera sa postaviť na nohy a mať kvalitnéh protivníka.

Vieš na buffale napísal súper nechajte nás dva týždne, aby sme sa pozbierali. Povedali sme áno. Ja som na cali písal, aby ste skrotili sa a dali nám čas sa pozbierať. A namiesto toho ste dávali dva boje denne. Ale opäť je to ten Michal čo to zničil. Ale sa spamätajte. My sme mali pokusy, mať kvalitných hráčov. Ale možnosti ktoré sme si vytvárali ste nám zobrali. Takže Queeen najprv pouč tvoju alianciu o tom, že keď sa chce súper pozbierať treba mu vytvoriť priestor. Preto musíte padnúť, lebo teraz hovoríte ako Michal pokazil. Áno michal je omylný a urobil chyby ako každý, ale vy ste v čase ťažkej nadvlády nás zastavili a nechceli aby sme sa pozbierali na nohy a teraz to píšete, lebo ste pochopili, že to bol zlý ťah vtedy..???

Áno bol to zlý a nemáte potrebu sa deliť, lebo by ste prišli o moc. ALe pravda je taká, že sa musíte podeliť a prerozdeliť, tak ako to skončilo na každom svete, kde takáto situácia nastala.
 

DeletedUser2852

Hosť
Rozdiel medzi LB na Buffale a BTB na Califórnii je v tom, že LB sa nikdy nebála toho, že stratí svoju aktuálnu silu a dokázala pustiť silné mesto, aby sa súper pozviechal. V čase keď sa LB darilo, tak nás dokonca odmietla prijať do aliancie, aby sa situácia nevyhrotila.

Treba si teda položiť otázku, že či chce jedna aliancia neustále vlastniť 95 percent pevnosti, alebo chce mať kvalitného súpera = kvalitné boje denno denne.
 

DeletedUser10090

Hosť
Queeen javíš sa v celku ako rozumný človek, ale nie so všetkým celkom súhlasím, ale to je spôsobená tým, že do určitých vecí dostatočne nevidíš (čo ani nemôžeš).

K bodu 2 - dobré rozhodnutie, my sme zjavne nečakali, že určití ľudia budú mať len plno rečí. Bohužiaľ už si zvykám, že ten od koho to čakáš najmenej, najviac ti podkope nohy...

V začiatkoch Buffala nemala Légia navrch ani náhodou. Viem to, pretože presne v tom čase som bola s mestom súčasťou légie. Légia sa formovala a tvrdo drela, až tak tvrdo, že sa mi ta tvrdosť nepáčila a ďalší rok som prehlasovala, že s michalom a légiou nemienim mať už nikdy nič spoločné. Je zaujímavé, že Michalova tvrdosť teraz nedosahuje vôbec takých rozmerov ako vtedy na Buffale a ľudia pindajú oveľa viac. Vtedy to všetci ustáli a makali na sebe a čuduj sa svete Légia sa tak vymakala, že zrazu všetkým padali sánky. Nech sa snažili ostatné aliancie ako chceli, tak na Légiu nemali. Došlo to až do stavu, kedy sa Udatné zbrane spojili s nami (Západnými jazdcami) a vznikli Udatní jazdci, ale ani to nepomohlo. Vtedy Légia vlastnila väčšie percento pevnosti a to bol presne ten bod, kedy to stopli. Prestali útočiť. A viete čo sa stalo? Hráči vyšli z cviku a zrazu Légia už nebola vo forme. A začala prehrávať. Opäť, už druhá raz na Buffale. Vtedy sme pre dobro Buffala prešli k radikálnemu kroku a spojili Udatných jazdcov s Légiou. Aj keď bola Légia známa tým, že každému mestu dáva šancu iba 1 krát, dala nám ju opäť a myslím si, že to je dostatočný dôkaz toho, že sa s Michalom dá jednať. Ja a michal sme boli v podstate veľkí nepriatelia. Ale spojili sme sa a dopadlo to viac ako dobre. Opäť sa Légia pozviechala a Diamonds rovnako. Stoja proti sebe takmer rovnocenné aliancie a to je dobré tak to má byť.

A ešte jedná vec, vždy sme hráčov viedli k úcte k spoluhráčom ale aj úcte k súperom. Doslova a do písmena sme zakázali nadávky aj v hviezdičkovej forme, pretože jeden začne a chytia sa ďalší a potom zastaviť to je veľký problém. A presne preto Queeen odmietame mať určité typy v aliancii. Kôli viacnásobným zlým skusenostiam. Jednoducho sú ľudia, ktorí majú na weste sústavnú a neúnavnú funkciu rozvracať, intrigovať, osočovať, podkopávať, nadávať, znechucovať hru a potom, že sa v aliancii háda. Tak už vieš, prečo sa aliancia čistila. Jednoducho sú problémoví hráči ako gogo boom, silver, kuro...a mohla by som menovať ďalej...a keďže sú mestá, ktoré to doteraz nepochopili a chcú ich mať u seba a neústupia, tak je jasné, že je situácia taká, aká je.

A čo sa všetci vyvršujú furt na michalovi? Je azda jediný, ktorý vedie Légiu? Áno vždy to bol on, ktorý robil pre Légiu najviac a aj tú špinavú robotku, ktorá sa nechcela nikdy nikomu robiť (podľa seba viem, že je to veľmi nevďačná robota), ale keď je nejaký problém, tak sa dá jednať s kompletným vedením a nevyhovárať sa na jedného človeka. Hovorí sa všade o ňom už ako bulvárne plátky o celebritách. Bohužiaľ podaktorí to nevedia predýchať a potom sa vrátime k tomu, že sú ľudia, ktorí majú na weste sústavnú a neúnavnú funkciu rozvracať, intrigovať, osočovať, podkopávať, nadávať, znechucovať hru ... a ešte sa aj náramne na tom zabávať, akí sú úžasní...

Ano mas pravdu, ze nemam vsetky informacia, to maju len ti, ktori boli vo vasej aliancii boli zainteresovani v tych vasich hadkach. Ale pokial viem, tak ste mali viac riesit veci s rozvahou a nie horucimi hlavami a nadavkami. Vo vacsine miest si myslim, ze su zakladatelia rozumni a da sa s nimi dohodnut.

Co sa tyka Buffala, nehral som tam nonstop, ale s prestavkami a vzdy ked som tam bol, tak Legia vyhravala a opozicia sa musela spajat, bola jednoducho donutena aj ked sa stale hadali, lebo inak by kazdy zvlast nic nedosiahli. Ale urobili to.

Ako vy mate kostru na Buffale, tak ju mame aj my a nemame dovod sa rozdelovat a ani v tom nevidime vyznam. Keby sme boli silnejsi ako zvysok sveta, tak nic nepoviem, ale zvysok sveta ked bude tahat za spolocny koniec, tak nas prevalcujete. Sme silnejsi ako hociktora ina aliancia mozno aj ako 2 niektore spolu, ale ako 3 a viac aliancii, ked zacne spolupracovat, alebo sa spojite, tak sme slabsi.

Jedna vec je spojenie sa a druha vec je spolupraca, ked sa neviete spojit, tak sa vzdy da nejak dohodnut na spolupraci v utokoch a obranach. Myslim, ze su tu take aliancie, ale treba najst volu. Na Buffale su 2 strany, ktore proti sebe bojuju. Na Californii, ked sa zacneme este aj my delit (co nebudeme), tak ich bude este viac ako ich je teraz a uz aj teraz je ich vela, preto sa treba spajat a nie rozdelovat.

A to o inakosti inych hracov sa len zhodneme, ako aj v tom, ze ma byt slusnost v aliancii.
 

DeletedUser4121

Hosť
ako pekne si dokazete veci vysvetlit tu..
miesto toho by sa mali diat veci v hre.

michal vcera ste mohli kludne ist branit velku, miesto toho ste boj bojkotovali. za uplne nezmyselnym dovodom, resp pricinou.

btb vlastni 95% pevnosti..cize vam nemaju co vyvolat = mate priestor a cas.
a je na vas, ako s tym casom chcete vynalozit. ale cakanim na zazrak si asi moc nepomozete. a ver mi, ze ten zazrak v podobe rozdelenia btb nepride. nemusi prist. na tahu nie je btb, ale zvysok sveta
 

DeletedUser10090

Hosť
"2. CAMP bola taka prehladna akcia, ze bolo jasne o co ide hned od zaciatku, to ze ste si tam pustili hracov nie je nasa chyba. Podobna vec sa stala uz na inych svetoch, takze ste sa z toho mali poucit, bohuzial sa nestalo. My sme dali vysloveny zakaz hracom tam ist."

Možno si už niekto uvedomíte že kopu hráčov čo je/bolo v Campe sa vrátilo do hry alebo z miest ktoré neboli zainteresované do bojov. Ale ako vidím každý vidí to čo chce vidieť. A poďalšie oháňate sa tu my sme dali zákaz aby išli do Campu a podobne. Uvedomujete si že vy tých hráčov nevlastníte? Že majú svoj rozum. Nikto ich nenúti. Zamysleli ste sa že už ich prestalo baviť ako útočí BTB na légiu a légia na BTB a podobne? (nemyslím po bojovej stránke).
Môžem povedať že The Camp neprebral toľko hráčov aby to niekoho položilo. Z légie tam nebolo moc hráčov. A ako som povedal väčšinu Campu tvorí/tvorila partia hráčov ktorí boli neutrálny alebo už ani WEST nehrali.
The Camp založilo ali...
Áno založilo ale my sa predsa nebudeme niekomu doprosovať. Keď človek nedokáže odpísať ani po týždni tak prečo s takými ľuďmi spolupracovať?
Myslím že Vám nejaké fakty uhrádzajú alebo ich ani vidieť nechcete.

Mas pravdu my tych hracov nevlastnime, ale ako vedenie sa mame pravo vyjadrit k tomu a povedat im nie. Ked ste chceli nejaku taku akciu urobit a nic neohrozit a zachovat sa slusne, tak stacilo napisat vedeniu, co chcete urobit a dohodnut sa na nejakom dni, ze hraci k vam pridu a potom na dalsi den sa vratia a akcia by bola vybavena z 2 dni. A co ste robili vy? potajomky ste oslovovali hracov a tahali ich od nas prec. Vynikajuce ferove jednanie ste predviedli a to ako to dlho trvalo ani nehovorim. Takze o vznesenosti akcie ani nerozpravaj.
 

DeletedUser2852

Hosť
Queeen nikdy sme neriešili nič nadávkami. V zásade sme proti nadávkam a nustále to hráčom pripomíname. Mohlo sa stať, že niekomu niečo ušlo, ale to predpokladám, že skôr v súkromnom rozhovore. Ja som však nebola svedkom ničoho podobného. Bola by som prvá, ktorá by mala voči takému jednaniu námietky. Problém vidím skôr v neúprimnosti. Jednoducho vodcovia niektorých miest nedokážu jednať na rovinu, nedokážu povedať pravé dôvody odchodu alebo správne pomenovať to čo im vadí, aby sa s tým dalo niečo robiť. A v zásade sa snažia všetko riešiť len s Michalom (a on tiež nemá non stop čas a čas len na West) alebo ešte lepšie s nikým. Existujú skupinové telegramy, tak nie je problém riešiť veci s kompletným vedením. Samozrejme muselo by to byť úprimné a hlavne otvorené, aby sa veci pohli tým správnym smerom. Ako sa hovorí ► Nemému dieťaťu ani vlastná mať nerozumie...

Mas pravdu my tych hracov nevlastnime, ale ako vedenie sa mame pravo vyjadrit k tomu a povedat im nie. Ked ste chceli nejaku taku akciu urobit a nic neohrozit a zachovat sa slusne, tak stacilo napisat vedeniu, co chcete urobit a dohodnut sa na nejakom dni, ze hraci k vam pridu a potom na dalsi den sa vratia a akcia by bola vybavena z 2 dni. A co ste robili vy? potajomky ste oslovovali hracov a tahali ich od nas prec. Vynikajuce ferove jednanie ste predviedli a to ako to dlho trvalo ani nehovorim. Takze o vznesenosti akcie ani nerozpravaj.

Veľmi správne si to popísal. Maximálne s tebou súhlasím. Akcia, ktorá sa začala robiť potajomky a som rovnakého názoru (nie len ja), že táto akcia sa kľudne za 2 dni mohla vybaviť a neboli potrebné žiadne tréningy. Veď šlo o výber aktívnych hráčov, tak na čo tréningy? Doteraz nič čisté za tým veľkolepým projektom nevidím. Konečne som sa dozvedela, že čo si myslí o tomto súper a som v celku milo prekvapená, že to isté čo my.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5977

Hosť
eFJaySVK, pošlem brániť 70 hráčov na 15 kôl, veľmi motivujúce, každý hovorí čo mám ja urobiť, ale ešte nikto nepovedal, ok začnem od seba. My sme začali, už 2 x stretli sme sa s neochotou BtB, pretože nechceli dovoliť, aby mali kvalitného súpera. Tak teraz je na rade BtB. Čo sa týka opozície Queen, nemáš pravdu. Aj légia sa spájala. A tak ako má kostru aliancie légia, majú aj diamonds, predtým Fearless Warriors a pozor, my sme v rámci kvality bojov na Buffale pustili mesto ku Diamonds. A vermi nebolo mi ľahko, ale boli sme na ťahu, boli sme moc silný a povedali sme si my musíme konať.

Ja sa spolupráci nebránim. Ale prepiera sa tu niečo zbytočne. Každý z Vás povedal len to čo iný musí urobiť, ak dokážete niekto z vás povedať čo vy musíte sami urobiť, budete pripravený na zmenu, skôr nie. Pokiaľ si nikto neprizná, že je potrebná zmena a musí ku nej prispieť, tak ak sa uzmena udeje veľmi rýchlo to padne. Ku tomu rozhodnutie musíte dospieť. Ja osobne som ochotný nadviazať na spoluprácu s medveďmi a Efom. Ale nie Camp. Áno tvrdohlavosť, v zásade proti hráčom campu nemám nič, ale proti projektu áno, pretože daný človek veľakrát deklaroval čo urobí a neurobil. A že ma niektorí nemajú radi...? Hold daň za to že človek niečo robí a keď už hovoríte aký som, tak kto nič nerobí, nič nepokazí a rada z vás čo má poznámky, zatiaľ len kecá skutky som nevidel. Nemenujem, a nie sú to všetci to nie.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10090

Hosť
Légia mala na vrch na Buffale i nemala, tiež bola nútená sa spájať. California, ale nie je o tom. Na buffale nikdy neprišlo ku situácii, že by légia mala 95% +. Prvý 3/4 rok mal légia ťažkí mínus potom rok mala plus. Nedávno mala mínus veľký zase teraz je v pluse. Skôr by som povedak, že sú obdobia keď má navrch a sú obdobia keď nemá navrch.

Ak jedna aliancia vlastní všetko musí dôjsť ku prerodzeleniu. Tu evidentne vidno, ako aliancia nechce pochopiť a ustúpiť a áno BtB je na ťahu. Ak už hovoríte o légii, istého času mala 70% pevností na buffale a vtedy odišlo mesto lost legends ku súperovi, ktorý boli pospájaný, aby sme ich posilnili. A stále debatujem s hráčmi od lost legends a nemám problém.

Queen správne poznamenal, že Camp projekt bol veľmi prehľadný.

Robíte to aby ste nás donútili...? Aby ste donútili spájať...? No nedonútiš, california musí padnúť, aby rada hráčov čo ju ovláda pochopila, že pľujú na mňa, a keď už hovoria ako ovládam iných, tak nikdy buffalo nebolo v takejto situácii. Aby légia mala 95% všetkého, keď už mala 2/3 vtedy sme my sami navrhli, že od nás pôjdu mesto preč a silné mesto. Lebo sme moc vyhrávali a hráčov to nebavilo. A doteraz má buffalo skvelú fazónu.

A ak už BtB hovorí spojte sa, hnusne klame, pretože bolo obdobie spájanie, a vtedy prišiel si ty Pavexim s geniálnym nápaddom, máte veľa hráčov dávať dva boje denne v čase, keď sa spájalo a riešil sa kvalitný súper BtB, a vtedy ste dali pár krát 2 boje denne a zničilki ste snahu súpera sa postaviť na nohy a mať kvalitnéh protivníka.

Vieš na buffale napísal súper nechajte nás dva týždne, aby sme sa pozbierali. Povedali sme áno. Ja som na cali písal, aby ste skrotili sa a dali nám čas sa pozbierať. A namiesto toho ste dávali dva boje denne. Ale opäť je to ten Michal čo to zničil. Ale sa spamätajte. My sme mali pokusy, mať kvalitných hráčov. Ale možnosti ktoré sme si vytvárali ste nám zobrali. Takže Queeen najprv pouč tvoju alianciu o tom, že keď sa chce súper pozbierať treba mu vytvoriť priestor. Preto musíte padnúť, lebo teraz hovoríte ako Michal pokazil. Áno michal je omylný a urobil chyby ako každý, ale vy ste v čase ťažkej nadvlády nás zastavili a nechceli aby sme sa pozbierali na nohy a teraz to píšete, lebo ste pochopili, že to bol zlý ťah vtedy..???

Áno bol to zlý a nemáte potrebu sa deliť, lebo by ste prišli o moc. ALe pravda je taká, že sa musíte podeliť a prerozdeliť, tak ako to skončilo na každom svete, kde takáto situácia nastala.

Priestor na pozviechanie ste mali, ale miesto toho, aby ste sa postavili na nohy, tak ste stratili dalsie mesto, z ktoreho ktoreho vznikol camp. A dalsi hraci od vas odchadzali. A stale ste sa len hadali a aj sa hadate.

Potom bola myslienka, ze to teda ukoncime a skusime vas donutit, aby ste sa spojili a to tym, ze budeme mat vsetko a snad sa spamatat. Nie som si isty, ci som ja neprisiel ja dokonca s tou myslienkou vas tak dotlacit. A aj keby prisiel Pavexim ako pises. Tak je to jedno kto, ale preslo to hlasovanim, nepamatam si poctom hlasov mozno 5:0 mozno 3:2. Takze obvinovat zase jedneho clena vedenia je zase nepresne. Myslim, ze to preslo vsetkymi hlasmi, takze mozes obvinovat kazdeho z nas, ak sa Ti ulavi.

A len zopakujem, ze nas ciel je teda 100%, aby ste sa spamatali a zacali spolupracovat. Pretoze potom budete moct kopnut boje len nam a na to aby ste nas porazili, tak musite spolupracovat. Ak sa aj rozhodnete za toho stavu, ze nas absolutne kazdy bude ignorovat, ze nebudu boje, tak vytiahnete akurat tak "dvojsecnu sekeru", lebo ked pri 100% pevnostiach nebudeme bojovat, tak ani vy nebudete bojovat. A myslim, ze nasa moralka je vyssia, takz tym ohrozite skor viac vas ako nas. Takze zase sme len u toho, aby ste sa spojili.

Niektori to uz pochopili a snazia sa spolupracovat, alebo minimalne nejak dohodnut, a ak vznikne protipol oproti BTB, tak moze kludne vzniknut aj bez legie. Takze by ste skor mali hladat cestu sa dohovorit, aby ste neboli ako 5 koleso na voze.

A zase len zopakujem, ze vacsina ak nie vsetci su tu spokojni a rozdelovat sa nebudeme, zvysok je silnejsi ako my, takze ani nema vyznam sa prerozdelovat alebo oslabovat. Takze riesnim je najst u vas spolocnu rec a dohodnut sa.
 

DeletedUser10090

Hosť
eFJaySVK, pošlem brániť 70 hráčov na 15 kôl, veľmi motivujúce, každý hovorí čo mám ja urobiť, ale ešte nikto nepovedal, ok začnem od seba. My sme začali, už 2 x stretli sme sa s neochotou BtB, pretože nechceli dovoliť, aby mali kvalitného súpera. Tak teraz je na rade BtB. Čo sa týka opozície Queen, nemáš pravdu. Aj légia sa spájala. A tak ako má kostru aliancie légia, majú aj diamonds, predtým Fearless Warriors a pozor, my sme v rámci kvality bojov na Buffale pustili mesto ku Diamonds. A vermi nebolo mi ľahko, ale boli sme na ťahu, boli sme moc silný a povedali sme si my musíme konať.

Ja sa spolupráci nebránim. Ale prepiera sa tu niečo zbytočne. Každý z Vás povedal len to čo iný musí urobiť, ak dokážete niekto z vás povedať čo vy musíte sami urobiť, budete pripravený na zmenu, skôr nie. Pokiaľ si nikto neprizná, že je potrebná zmena a musí ku nej prispieť, tak ak sa uzmena udeje veľmi rýchlo to padne. Ku tomu rozhodnutie musíte dospieť. Ja osobne som ochotný nadviazať na spoluprácu s medveďmi a Efom. Ale nie Camp. Áno tvrdohlavosť, v zásade proti hráčom campu nemám nič, ale proti projektu áno, pretože daný človek veľakrát deklaroval čo urobí a neurobil. A že ma niektorí nemajú radi...? Hold daň za to že človek niečo robí a keď už hovoríte aký som, tak kto nič nerobí, nič nepokazí a rada z vás čo má poznámky, zatiaľ len kecá skutky som nevidel. Nemenujem, a nie sú to všetci to nie.

Naozaj my nie sme ti, ktori maju konat, hlavne ak super sa vie len hadat. Bolo by pre nas uplne zbytocne, aby sme nejake mesto pustili prec, lebo akurat by tak mohli vzniknut 3 rovnako silne aliancie resp. spojenectva. Na co by to bolo dobre? na nic. Zase by sa 2 aliancie hadali, ze ta 3. aliancia viac pomaha jednej z tych dvoch a boli by aj dalsie komplikacie. Preto treba vytvorit 2 bloky, ktore budu stat proti sebe. My sme zaklad jedneho bloku a urcite budeme niekoho este potrebovat, lebo ak sa spojite vsetci do 2. bloku, tak nas prevalcujete. A v tomto pripade fakt nevidim ani len najmensi dovod, aby sme niekoho pustili. A naozaj neviem kolko krat sa mam este opakovat.
 

DeletedUser5977

Hosť
Ak nastane situácia, že nejde pohnúť ďalej, uvediem príklad:

BtB hovorí spojte sa, my nemáme potrebu spájať sa
Camp sa chce spájať, ale légia moc nechce a mám pocit, že ani Nuts ani Medvede, ale neviem potvrdiť len domnienka
BtB hovorí vy a vy a vlastne nikto nechce s nikým sa spájať.

Nastáva patová situácia, keď nikto nechce ustúpiť a tu je jedno riešenie. Kompletné prerozdelenie, ak to nikto nepochopí tak má smolu, toto je riešenie a BtB nás tlačí do spojenia mega aliancie, lebo vie, že takto si udrží svoju pozíciu. Takže ak chce prispieť ku skvalitneniu hry, slová nestačia musí urobiť krok.
 

DeletedUser5977

Hosť
Queen mýliš sa ak niekto musí tak musí každý nie je to o tom, že ty ukážeš ty musíš, ale ja nemusím. Áno musí každý a práve ten čo hraj prím a nemá súpera si musí uvedomiť, že musí urobiť ťah. Je veľký omyl, že je to na nás. Je to na vás vy potrebujete súpera, sám si poznamenal, že nemáme morálku. A chcete aby sme sa pozbierali..? Tak sa spamätaj, už sme začali pár krát a namiesto ok, dajte sa dokopy ste vždy dávali dva boje v ten čas. Takže nevymýšľaj. Ja nemám dôvod neísť dopredu, ale ako chceš dať súperovi priestor, keď je permanente pod útokom...? Takže najprv si to spočítaj Postav sa na nohy, ale vždy ťa strčím keď budeš stavať, ale postav sa, ale ja ťa strčím, ale postav sa.

To čo hovoríš je hlúposť, ak chceš aby súper sa postavil a súper má ochotu podaj mu ruku nech sa postaví, nech sa dá dokopy a potom môžeš výálčiť so súperom. Ale podanie ruky nie je pozbierať zbytky a spojte sa, to si musíš uvedomiť, týmy zbytkami myslím aj légiu ako takú.


A opäť sme tam kde sme stále, všetci sa spojte my nemáme dôvod sa deliť. Preto ti hovorím, že ak toto nepochopíš a neukážeš iným, že máš ochotu, lebo zatiaľ máš ochotu len hovoriť čo musia iný. Ale ja viem čo my musíme, ja viem, že musíme spolupracovať, ale ty nevieš, že musíš urobiť krok a pokiaľ ho neurobíš nepohneš sa ďalej. Ak niekto obviňuje légiu na buffale, tak légia tento krok urobila a vtedy dokázala skloniť hlavu a povedala si ok, musíme začať my a bolo. Ani tem hrozne arogantný michal nebol proti.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser4121

Hosť
michal:

nehrame spolu prvy svet. vycitat by sme si mohli urcite kadeco.
vcera som ti napisal preto, lebo sme chceli prist pomoct. ked by si tam dopratal co i len 60 ludi a napises mi, ze ano, branime v plnej sile, od nas by tam tych 15-20 mozno prislo. srat na to, ze by pevnost padla, ale ludia by videli, ze tu nadej na nieco je. ale ked napises, ze pevnost pustate, rozdate zradcov..ludia neprisli.

co sa tyka campu - vsetci sme vedeli, ako to dopadne. resp sme boli o tom presvedceny. a to ich ,,skusanie,, ci ako to nazvat, nonsens. ako pise marianka, nepochopitelne doteraz :) na jeho adresu som poslal vela nie peknych slov. ale svet potrebuje nejaky impulz aby ozil. a ten som cakal vcera od vas..ze ste to jednoducho nevzdali.

momentalne ,,varime,, opoziciu a kazda prisada sa zide. osobne spory s romanom hadzem do uzadia, oslovil som sonesu a limaka a oslovil som aj inviho. prevladaju urcite osobne spory, ale verim, ze sa na niecom dokazeme dohodnut. ak nechcete ostat uplne out, mali by ste sa zucastnit aj vy..to nie je vyhrazanie sa..len konstatovanie
 

DeletedUser5977

Hosť
Ale ja som už skončil, osobne by som rád spolupracoval s medveďmi a nuts a možno časom aj na úrovni jednej aliancie, osobne nechcem spolupracovať s projektom CAMP, ale s hráčmi campu nemám problém. Čo sa týka BtB, s Paveximom sa síce dobiedzame, ale v zásade považujem hráčov za kvalitných nemám dôvod ako takých na nich niečo hovoriť, akurát sa mi nepáčia spôsob hry a obhajovanie, keď si spomínam na to, že sme sa stavali na nohy a vtedy vedenia BtB povedal, že proste chce dva boje denne a skosili nás na zem, a to sa stalo 2 x. Takže presvedčte ma, že sa máme spájať, keď sme sa o to pokúsili a nedovolili ste to vy sami.
 

DeletedUser10324

Hosť
eFJaySVK, pošlem brániť 70 hráčov na 15 kôl, veľmi motivujúce, každý hovorí čo mám ja urobiť, ale ešte nikto nepovedal, ok začnem od seba. My sme začali, už 2 x stretli sme sa s neochotou BtB, pretože nechceli dovoliť, aby mali kvalitného súpera. Tak teraz je na rade BtB.

Ja osobne som ochotný nadviazať na spoluprácu s medveďmi a Efom. Ale nie Camp. Áno tvrdohlavosť, v zásade proti hráčom campu nemám nič, ale proti projektu áno, pretože daný človek veľakrát deklaroval čo urobí a neurobil.

Michal, mne to pride akoze len fnukas. Uvedom si co pises za hluposti. Ty tu cakas nejake delenie od aliancie v ktorej je 6 miest. A ako som uz kdesi pisal, bojovo nadpriemerne su max 4. To chces aby sme mali ali v ktorej budu 4 mesta???? Potom budeme pre teba superom a vycarime ti usmev na tvari???? Pises skym by si ty siel do ali a skym nie. Toto nieje tvoj piesocek. Hrame tu vsetci. Mozno vela miest nechce ist do ali s legiou prave koli tebe.
Riesenim pre tento svet nieje rozdelenie aliancie v ktorej je 6 mies, to by znamenalo jedine, jej zanik. Riesenim je dalsia aliancia ktora bude bojaschopna, a na cali je spusta super bojovnikov aj mimo BtB. Trebalo by sa len pozriet preco nie su ostatne aliancie schopne spolu komunikovat, mozno je chyba jedine v ich vedeni. Ludia chcu bojovat, ci su v BTB, u medvedov, v campe alebo v kristusviekde. A takyto ludia ako ty im to kazia hlupymi zakazmi a vlastnou sebalubostou.
Stale pises ze chceme vlatnit vsetko, ze sme chamtaci a podobne dristy. Mna si nazval niekde mamonarom a bohvie cim /mimochodom ja ti poviem do tvare co si o tebe myslim a nevypisujem to kadekde/. Hlboko sa zase mylis. Ak si myslis ze vas to nakopne ak sa vam vrati par pevnosti, tak urcite nebude problem pustit vam ich. Len preboha prestan uz stou dementnostou ze sa ma delit aliancia kde je 6 miest.
 
Hore