Pokec 2. medzinárodné majstrovstvá v bojoch o pevnosti - Diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Deleted User - 4

Hosť
ano, uz som prispevok zmazal. ospravedlnujem sa

V pohode.

Opýtam sa teda ešte, ako to je s tým hlavným vodcom a či dostanú vodcovia generála po prihlásení. Ak máte ešte niekto otázky, píšte, zajtra si to pozriem, a na všetko sa opýtam.
 

DeletedUser11243

Hosť
Dajú sa ešte doregistrovať hráči ? Poznám pár čo to nestihli a radi by sa tiež pridali . :)
Poprosím taktiež tu tabuľku s inventármi , aké si ľudia zvolili. Ďakujem

A taktiež poprosím vodcov ,ktorí sa v tejto téme ešte nevyjadrili , aby tak učinili . Potrebujem vedieť , kto z vás to myslí naozaj vážne .
Poprípade mi možte aj napísať telegram na Freemonte/Pase/Dele .
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10978

Hosť
Kedy by malo byť rozdelenie tímov do skupín ? A koľko hráčov od nás sa celkovo zaregistrovalo? Len tak pre info
 

DeletedUser11084

Hosť
Linteo ... ešte tak sa opýtam ak vyvesíš tabuľku s tým kto aký inventár si vybral môžeš s tým ešte hýbať resp. proste ho zmeniť s 3 na 1 atď. lebo myslím že ako roy písal na to nadviažem , 60 vojaci...atď aby to ozaj i tak bolo ..
 
Z vodcov treba jednoznačne vybrat 10 čo budu mat hodnost na každom boji neni možne davat kapitana , to vieme lebo dostane jeden chce druhy a tak dalej je na turnaji aj par jedincov čo ked nedostanu kapa proste nepojdu na boj a tomuto by sme sa mali vyhnut


A zamna majkiky čo nehral neviem kolko rokov a olever ani neviem kto je tam nema čo robit a je nas 10..
 
Naposledy upravené :

DeletedUser4488

Hosť
Vím že má registrace je už asi pozdě (dnes), na cz. westu zřejmě neprojdu výběrem, tak to chci zkusit tady.
 

DeletedUser10978

Hosť
Tak mohli by sa aj ostatný vyjadriť,nie stále tá istá polka len píše..Komunikatívnosť je tu veľmi dôležitá.
 

DeletedUser10911

Hosť
Ospravedlnujem sa ze som sa sem nevyjadroval ale pre pracovne povinosti som nestihal. Tolko k turnaju bavili sme sa na pase ludia co tam chcu ist ze by sa mohlo aj pomahat s remeslami lebo vacsina hracov bude chciet ist kovaca co je asi najlahsie na zaciatok na bajonet ale bolo by dobre keby niekto mal aj sedlara na nabojove alebo uz aj ten kovac by bol dobry aspon na utok zapadniar. Tu ale bude potrebna spolupraca a ochota ludi aby niekomu kto bude povereny co najskor spravit remeslo pomost so surkami. Ja som ochotny zbierat a rozmyslam ze zo zaciatku kym sa bojovat nebude dam obchodovanie a pokusim sa vyklikat recepty na nabojovy co moze byt problem. Dalej by som navrhol aby bol aspon jeden vojak na vodko aby daval duelantom bonus do vodka. Moj nazor na rozdelenie hp a dmg je ze hp 70% a dmg 30%. V poslednej dobe sa kazdy hna do dmg ale ja tam chcem ist vojaka a bud by som siel toho vodko pre bonus co som spominal alebo by som siel klasika tanka. vybral som si inv 1.

A len tolko k lufkovi :D ukaz sa ty co vies lebo zatial som ta cinu nevidel ani na pase len reci ako vzdy :D a od pasa uz preslo zopar rokov odkedy sa tam diali veci. A len pre tvoje info hrám aktívne paso kazdy den som tam. :D
 

DeletedUser7159

Hosť
Vojak, ktorý dá body do vodcovstva je zbytočný vojak, sorry ale je to úplne nepraktické, testovali sme, že vodcovský bonus v žiadnom prípade nezvyšuje poškodenie a duelantom, ktoí idú cez vodcovstvo by už pridal len minimálne bonusy... ak by som si mal vybrať medzi takýmto vojakom alebo vojakom s 20k HP, tak ani moment neváham.
 

DeletedUser10911

Hosť
Bol to navrh takto ja som to skusal na nemeckom weste a zdvihlo to rany o 150 na kolo pre duelantov okolo mna
 

DeletedUser10978

Hosť
Ja si myslím,že je blbosť ísť do vodka celkovo.Vojaci by mali ostať pri hp
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser7159

Hosť
Bol to navrh takto ja som to skusal na nemeckom weste a zdvihlo to rany o 150 na kolo pre duelantov okolo mna

skúšali sme to so zbraňou, ktorá dáva konštantné poškodenie 250-250 a bez posilnení na zbraň, takže poškodenie na určitého hráča by malo byť v každom kole to isté (tak to aj bolo), no keď som dostal od vojaka vodcovský bonus z +4 na +7 (tiež som vojak), tak poškodenie sa mi nijako nezmenilo.. ak chceš, môžeme to otestovať, lebo neviem si to vysvetliť ako by to mohlo zdvihnúť poškodenie čo i len o jeden bod.
 
Hore