Zbytečné zvyšování cen bojů o pevnost

DeletedUser4136

Hosť
Nemáme kapacity hráčov na štýl boja jazierka, ktorí sa niekedy hral. Ak chcete si užiť hru ,,trolením,, treba ísť do Anglicka alebo Nemecka pači sa a tam nech sa niekto podradzuje Esperovi. Ja z tych hračov nie som hoc som sa snažil o spolupracu, no skôr či neskôr by to buchlo ako dynamit keďže môžete mať nazor, ale jeho.

Ak chcete nakopnuť west počtami, tak z Esperovych penazi čo tu natlačil ste mohli radšej zaplatiť reklamy na fb insta na mesiac za par eur a hneď by tu bolo viacej hračov.
Keď budu počty, tak mi nevadí ,,trolenie,, lebo je to súčasť taktiky bojov.
 
Preposlal som všetky vaše nápady na zlepšenie bojov, ktoré tu boli, stále preposielam (a budem preposielať) všetku spätnú väzbu od vás, ktorú mi napíšete, písal som, telefonoval som a už tretí týždeň vysvetlujem, ako to, čo sa tu deje, veľmi škodí celej našej hernej komunite, čo jasne dokazuje aj tvoj obrázok a porovnanie apríla/mája s júnom, pokles hráčov v Iowe a počty zúčastnených na bojoch. Každý si to môže pozrieť v hre, alebo vo westforts, čísla hovoria samé za seba. Môžeš mi veriť, že môj názor je zhodný s väčšinou, ale žiaľ, aj napriek mojej snahe, aj také (nezmyselné) vyvolávanie bojov je zo strany tvorcov hry vnímané ako možná "taktika" v rámci boja o pevnosti, za ktorú nebude udelený žiadny postih... Bolo mi povedané, že aj vy máte možnosti, ako sa voči tomu brániť, napr. máte možnosť boje vyvolať skôr, alebo na také fake boje nechodiť, môžete im nechať tie malé pevnosti bez boja, aby museli vyvolávať boje o stredné a veľké, ktoré stoja viac, môžete využiť aktuálne nastavenia na serveri tiež "takticky", že budete vyvolávať boje medzi alianciami - môžete jednoduchou rotáciou vlastníctva 2-3 pevností zabezpečiť to, že si nikto okrem vás boje nevyvolá (keďže vy si vyvoláte dva boje o pevnosti, cenu zdvihnete a vám sa peniaze vrátia za tretí boj vrátia (štvrtý boj stojí v miliónoch, čo nezaplatia). Mám vám odkázať, že aj vy môžete na svoju obranu taktiež využiť akúkoľvek "taktiku", ktorá vás napadne a je v rámci pravidiel.
Mrzí ma, že vám nemám (nateraz) viac ako pomôcť..
Čiže R.I.P. The-West.sk a Iowa či inné svety, kvôli spamerom bojov ?
Inno sa len bude prihliadať ako kapú hráči na sk. serveroch, a tým pádom aj zánik inak fajn hry. Ak o to ide Innu, tak myslím, že každý z nás sa prispôsobý.
 
Tiež dobrá taktika kopnúť o šiestej 3 boje, aby každý ďalší stál 5 mega. Takže v normálnom čase sa boj nedá kopnúť. Čo ty na to Linteo? Taktika? Určite nedám do mestkej kasy 5 mega kvôli "inno taktikom".
 

DeletedUser11605

Hosť
Je to bohužiaľ choré čo robia tieto úbohé indivídua resp "mentálni atléti " už svet HOUSTON padol kôli jednému a tomu istému hráčovi taktiež čaká taký istý osud i svet IOWU ... je to vážne škoda... Linteo písal si o nejakej taktike z ich strany škoda ,že nemám screen z dneskajšieho chatu ako hráč od jazierka napísal ,že naschvál trolí boje ... toto je taktika ? trolenie bojov ? V v konečnom dôsledku je to asi INNU jedno ,že skupina hráčov ide zničiť svet ... dôkaz sú i screeny v ktorých to píše daný hráč,že chce zničiť daný svet a i tak INNO s tým nič nerobí toto bol posledný boj ktorý mohol byť hrateľný čo sa týka bojov i všetkého ... Nič v zlom ,ale dúfam,že najnovší svet pôjde hrať čo najmenej hráčov a nech milý Jomo2x/Esper konečne môže vládnuť nejakému svetu i keď s minimum hráčov konečne sa mu to podarí a jeho EGO už bude v poriadku ,ale to ,že zničili predtým 2 svety to nikomu nebude vadiť.. A pevne verím tomu,že sa nájde u nás skupinka hráčov ktorí zničia daný nový svet ... ON tak mohol spraviť z iowou prečo by sme nemohli spraviť ostatní z novým svetom ? :) a na záver sa tu samotný hráč Esper vyjadrí,že s tým nemá nič spoločné lebo je dlhšie neaktívny a on boje nekope ! Ďakujeme ti JoJo :)
 
Naposledy upravené moderátorom:
tak pozor! jediný oficiálny mentálny atlét je tu revyD!

už sa na vás teším v stredu, ani neviete ako mi chýbate ♥♥♥
 
Hore