Migrácia Dela- El Paso alebo naopak?

  • Zakladateľ témy DeletedUser11262
  • Vytvorené

ako by sme chceli migrovať?

  • dela -> paso

    Hlasy: 14 18,4%
  • paso -> dela

    Hlasy: 62 81,6%

  • Celkový počet hlasujúcich
    76

DeletedUser11262

Hosť
Ahojte

minule sme uspeli s nápadom migrácie do el pasa a inno ho povolilo a spustilo, avšak po komunikácii s hráčmi na dele to nevyzerá až tak ružovo a oni k nám ísť dobrovoľne nechcú. Tým pádom by aktivita bola rovnaká ako doteraz a problém, ktorý máme by sa tým nevyriešil, keďže odkedy je spustená prišiel 1 nový človek z 3 svetov! Vidím z toho len 2 východiská, aby sa aktivita sveta udržala - nasilu presunúť delu na paso (čo sa mi zdá moc drastické), alebo povoliť migráciu Z El pasa na delaware. Vyjadriť sa musíš aj ty #Linteo, ale myslím si, že proces ešte nie je nezvratný ak sa podložia dobré argumenty, tak by to hádam aj šlo.

Vytvorím hlasovanie, kde jednoducho napíšte svoj názor či dela-paso alebo paso-dela
Neberte to na lahku váhu, lebo ak otvoria migráciu z dely na paso, tak to bude nezvratné a na Pase bude nuda ako doteraz :)
 
Vcera sme sa o tom s havem bavili no a podla mna by to bol lepsi napad aby Paso migrovalo na Dela, myslienka migracie na Paso vznikla ako reakcia na to ze na Pase niesu poriadne duely ani boje, ale na dela duely su, je tam aj dost hracov s 450 duelovymi urovnami cize duelanti z Pasa by si prisli na svoje, boje su tam tiez a ak by sa este posilnili o hracov z Pasa tak by to bolo este lepsie, dalsia vec je ze vela ludi ma prave na Dela hlavne ucty, hraje tam dost starych povodnych hracov ktorí nechcu migrovat na Paso, cize ako pise have, problem by to nevyriesilo.. a ak sa pozrieme do rebricka tak na Dela je stale o 200 hracov viac nez na Pase, ja viem nie je to ziadny ukazovatel aktivity ale pripada to cloveku ako keby sme zivym svetom isli zachranovat ten menej zivy, vzdy to predsa bolo naopak alebo nie? Dalsia vec ktoru si uvedomujem je, ze Paso je novsi svet a zatial sme tu migraciu z novsieho na starsi nemali, ale vraj to uz na CZ weste slo tak by to mozno slo aj tu. Dufam ze to nebude vyzerat len ako špekulovanie a vymyslanie, len sa snazime to spravit co najefektivnejsie, je lepsie to spravit neskor a poriadne, ako to zbuchat na rychlo a potom sa skrabat za hlavu a hovorit si: hmm nebol to dobry napad.. treba nad tym aspon pouvazovat :)
 
Súhlasím s chlapcami ;) Prečo by sa mal starší a aktívnejší svet prispôsobovať síce novšiemu ale menej aktívnemu svetu. Veď to nedáva ani logiku. Preto volím račej migráciu z Pasa na Dela.
 
Súhlasím s vami chalani, len čo bola reč o migrácii z dela na paso tak už hráči vedeli že z dela na paso skoro nikto nechce ísť. Tak táto možnosť by bola z môjho pohľadu lepšia preto som aj zahlasoval z pasa na dela...

Neviem ako to je z počtami aktívnych hráčov na dela a pase ale stačí zazrieť na salóny a hneď sa zistí kde to je živšie. Áno tiež som počul niečo o tom že na cz pustili novší svet do staršieho takže s týmto by INNO nemalo mať problém ale to neviem posúdiť za nich.

Ďalej si myslím že hráči z pasa (hlavne duelanti a bojovníci) by prešli na dela skôr ako hráči z dela na paso, kedže by si na dela prišli na svoje aj duelanti aj bojovníci aspoň by sa posilnili boje ako písal Mallory.

A keďže hráči z dela na paso veľmi nechcú migrovať tak by to bol z môjho pohľadu zbytočný krok, zbytočne by šiel aktívnejšie svet do toho menej aktívneho.
 

DeletedUser10801

Hosť
Som za ...PASO ---> DELA .. to dá rozum... neaktívnejší svet aby sa pripojil na aktívny... ak hráči aktívneho nebudú chciet ist na paso....tak v čom sa to zmení?
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser11173

Hosť
Som za migráciu z paso na dela, tiež si myslím že je logickejšie ísť z menej aktívneho sveta na aktívnejší než naopak.
 
Ja som za to aby šaniho deportovali na Paso a dobrých, slušných hráčov ktorý dlhodobo nezabíjajú hru svojou prítomnosťou ako dotyčná osoba pošlite z Pasa k nám na Dela :piskamsi:
 

DeletedUser7159

Hosť
Nehnevajte sa, ale som skôr za migráciu z Delaware na El Paso.

Nepopieram korektnosť vašich argumentov, máte pravdu, ale nejde tu ani o tak o to, či by sa mal menej aktívny svet prispôsobovať aktívnejšiemu. Je to zdanlivo logické, ale nie je to fundamentálne. Myslím si, že ide skôr o to, aby sa zo staršieho sveta migrovalo vždy a vždy len na mladší.

Možno je pravda, že keby umožnili migráciu z El Pasa na Delaware, tak by to bol - v rámci aktívnosti - lepší variant.. Bolo by to síce krásne, ale krátke. Skúste sa zamyslieť: už ani na Fremonte to nežije ako pred pol rokom a za nejaký čas budú hráči chcieť aby sa niečo robilo aj s tým. No a čo potom? Myslíte si, že potom budete chcieť, aby sa migrovalo z Delaware na Fremont? To asi ťažko. Alebo naopak, myslíte si že bude schopnejšie riešenie, ak by sa potom migrovalo zas z Fremontu na Delaware? No ak chcete odpísať The-West, tak to je riešenie, ale pri takejto logike už nemá žiadny zmysel otvárať nové svety... ak po čase skončia hráči z nového sveta na svete starom... potom by bolo ľahšie a pohodlnejšie registrovať sa rovno na starom svete, nie?

Myslím si, že by sa časom ukázalo, že je to krok dozadu.
 

DeletedUser10801

Hosť
mali by sme to riešit viac z praktického než z estetického hľadiska..noa co ze je novsi svet..je potvrdene ze novy svet mozno oziví hru..ale nie na dlho....novy svet / stary svet...v com je rozdiel?..v nicom..akurat v nazve ... hráči robia svet,nie datum zalozenia.....

nepozeram na to ako jeden co by sa musel ZNOVA stahovat na iny svet...ale ako hrac ktorý si myslí ze to je asi jedina možnost ako neodpísať dva svety naraz
 
Naposledy upravené moderátorom:
No ked bude jeden svet o 5 dni novsi ale nikto tam nebude hrat tak rozbijeme stary aktivny svet len aby sme sa drzali toho ze treba migrovat na novy? Podla mna netreba rozbijat svet kde je dost aktivnych hracov a vsetko co hraci chcu tam funguje ale je to len moj nazor, dolezite bude ako sa k tomu vyjadri Linteo, tymto sa mu chcem aj vopred ospravedlnit aby si nemyslel ze z neho chceme robit blazna, len sme jednoducho casom prisli na to ze mozno by to bolo lepsie naopak, uvidime co este ukaze hlasovanie a ako sa k tomu postavia dalsi hraci.
 
Myslím si, že ide skôr o to, aby sa zo staršieho sveta migrovalo vždy a vždy len na mladší.
No neviem či je niekde napísané že sa musí len zo starého do nového, ako písal hore Mallory na cz povolili migráciu z nového na starý. Takže to si myslím že je jedno.

Bolo by to síce krásne, ale krátke.
Určite by to bolo dlhšie ako keby šlo dela na paso, hráči čo sme na dela aktívny sa v salóne ohľadom migrácie na paso bavili podstatne dlhú dobu a vyzeralo to vždy tak že možno 1 z 50 hráčov by šlo na paso, skratka na paso sa veľa hráčov z dela nechystá takže veľmi by sa to paso neoživilo... Myslím si že... nie nemyslím, viem že z pasa na dela by šlo určite viac hráčov ako z dela na paso už len podľa toho čo sa bavíme na salóne na dela.

Ďalej si spomenul fremont, áno fremont je už od spustenia tak nejak mŕtvym svetom takže podľa môjho názoru by hráči z fremontu taktiež nemali problém prejsť na dela, skôr by to možno aj privítali kedže na fremonte to je tak ako je.

Odpísanie svetov...myslíš si že je lepšie poslať delaware kde sú už 3 ďalšie svety (arizona, buffalo, california) na paso kde je menej aktívnych hráčov? Myslím si že skôr migráciou z dela na paso sa odpíšu tie svety kedže by sa z 1 aktívneho a 1 neaktívneho spravili 2 neaktívne svety kedže niektorý hráči by prešli kvôli lacným nákupom ale potom by to iste ľutovali lebo by nemali kde tie veci využiť, či už duely alebo boje... Boli by im nanič ale to len tak na okraj...

Registrovať sa na starom svete... no načo, väčšina hráčov má postavu na každom svete (vravím väčšina nie všetci) takže vedia ako to kde žije... hráči čo hrajú na pase majú vyšší LvL. lebo paso je ich hlavný svet oproti tomu čo majú na dela. Stačilo by im tú postavu na dela zrušiť a prísť z vyšším LvL. na dela... takže toľko k tomuto

Ako píše Lonesome
mali by sme to riešit viac z praktického než z estetického hľadiska..
... z môjho pohľadu... nemusí to nejak extra vyzerať ale stačí aby to bolo správne... lebo čo z toho že to vyzerá pekne keď to nemá význam?

hráči robia svet,nie datum zalozenia
súhlasím s tým... nie je dôležité aký dátum je zapísaný na svete, dôležité je to koľko aktívnych hráčov a hráčov čo má chuť hrať túto hru je na svete, a svetom kde je viac aktívnejších hráčov je určite delaware...

Toľko z mojej strany, Rickhardes tvoj názor neberiem len som napísal ten svoj...

Ešte jeden návrh pre teba Linteo, najlepšie by bolo (keby si mohol) aby si dal hlasovanie priamo do svetov Delaware a El Paso... Kedže tu na forku nie je ani hŕstka hráčov čo je na svetoch. Keby bolo hlasovanie priamo na svetoch tak by zahlasovali všetci aktívny hráči a vyjadrili by svoj názor na migráciu či chcú Delaware ---> El Paso alebo El Paso ---> Delaware.

Prajem príjemný zvyšok dňa,
s pozdravom LukeSvK0.
 
No neviem či je niekde napísané že sa musí len zo starého do nového, ako písal hore Mallory na cz povolili migráciu z nového na starý. Takže to si myslím že je jedno.


Určite by to bolo dlhšie ako keby šlo dela na paso, hráči čo sme na dela aktívny sa v salóne ohľadom migrácie na paso bavili podstatne dlhú dobu a vyzeralo to vždy tak že možno 1 z 50 hráčov by šlo na paso, skratka na paso sa veľa hráčov z dela nechystá takže veľmi by sa to paso neoživilo... Myslím si že... nie nemyslím, viem že z pasa na dela by šlo určite viac hráčov ako z dela na paso už len podľa toho čo sa bavíme na salóne na dela.

Ďalej si spomenul fremont, áno fremont je už od spustenia tak nejak mŕtvym svetom takže podľa môjho názoru by hráči z fremontu taktiež nemali problém prejsť na dela, skôr by to možno aj privítali kedže na fremonte to je tak ako je.

Odpísanie svetov...myslíš si že je lepšie poslať delaware kde sú už 3 ďalšie svety (arizona, buffalo, california) na paso kde je menej aktívnych hráčov? Myslím si že skôr migráciou z dela na paso sa odpíšu tie svety kedže by sa z 1 aktívneho a 1 neaktívneho spravili 2 neaktívne svety kedže niektorý hráči by prešli kvôli lacným nákupom ale potom by to iste ľutovali lebo by nemali kde tie veci využiť, či už duely alebo boje... Boli by im nanič ale to len tak na okraj...

Registrovať sa na starom svete... no načo, väčšina hráčov má postavu na každom svete (vravím väčšina nie všetci) takže vedia ako to kde žije... hráči čo hrajú na pase majú vyšší LvL. lebo paso je ich hlavný svet oproti tomu čo majú na dela. Stačilo by im tú postavu na dela zrušiť a prísť z vyšším LvL. na dela... takže toľko k tomuto

Ako píše Lonesome
... z môjho pohľadu... nemusí to nejak extra vyzerať ale stačí aby to bolo správne... lebo čo z toho že to vyzerá pekne keď to nemá význam?


súhlasím s tým... nie je dôležité aký dátum je zapísaný na svete, dôležité je to koľko aktívnych hráčov a hráčov čo má chuť hrať túto hru je na svete, a svetom kde je viac aktívnejších hráčov je určite delaware...

Toľko z mojej strany, Rickhardes tvoj názor neberiem len som napísal ten svoj...

Ešte jeden návrh pre teba Linteo, najlepšie by bolo (keby si mohol) aby si dal hlasovanie priamo do svetov Delaware a El Paso... Kedže tu na forku nie je ani hŕstka hráčov čo je na svetoch. Keby bolo hlasovanie priamo na svetoch tak by zahlasovali všetci aktívny hráči a vyjadrili by svoj názor na migráciu či chcú Delaware ---> El Paso alebo El Paso ---> Delaware.

Prajem príjemný zvyšok dňa,
s pozdravom LukeSvK0.
no ja som za pasa nech idu semna dala
 
Hore