Pokec 2. medzinárodné majstrovstvá v bojoch o pevnosti - Diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Nie som vodca ale keďže som v poslednej dobe sám skúšal full vodcovstvo s vojakom môžem povedať že v hre ak máte jednoranku na úrovni 5 a dosť schopiek + sa viete hýbať a máte poriadne vylepšené súpravy dá sa aj duelantov full vodkárov prestrieľať ale na turnaj kde nie sú ani schopky veľa ani tuning neviem aký a jednoranka na úrovni 5 už vôbec nie to zmysel nemá ani keby sa ten vodkár postaví za tank na veži je to absolútna hlúposť..vojak inak ako cez HP na taký typ turnaja je zbytočnosť
 

DeletedUser7159

Hosť
Určite, nie je to boj, myslel som model v menšom merítku... no práveže mne sa zdá, že keď na boji chýbajú dmgeri tak je to veľký rozdiel, úplne o ničom... netrúfam si tipnúť, koľko dmgerov by malo byť na turnaji ani pomer dmgerov k tankom, no mám skúsenosť s tým, že niekedy je to kľúčové... no už ako rozhodnete. :)

Nie som vodca ale keďže som v poslednej dobe sám skúšal full vodcovstvo s vojakom môžem povedať že v hre ak máte jednoranku na úrovni 5 a dosť schopiek + sa viete hýbať a máte poriadne vylepšené súpravy dá sa aj duelantov full vodkárov prestrieľať ale na turnaj kde nie sú ani schopky veľa ani tuning neviem aký a jednoranka na úrovni 5 už vôbec nie to zmysel nemá ani keby sa ten vodkár postaví za tank na veži je to absolútna hlúposť..vojak inak ako cez HP na taký typ turnaja je zbytočnosť
Áno, dá sa to, ale ak by sme to mali rozoberať, tak ešte aj pracovník s full vodcovstvom je užitočnejší ako vojak s full vodcovstvom, bonus pre útok je neporovnateľný :), triafa ako drak. Poznám aj dobrodruha, ktorý so šťastím prestrieľal duelantov (a pritom nemal žiaden bonus postavy).
 

DeletedUser10911

Hosť
tak ked odideme od teorie ze by siel nejakyvojak na vodko tak teda vsetci vojaci pojdu hp ako tankov cize supravy 1 u pre nich najlepsie tak by mohli teoreticky darovat jednorazovky dmgerom nech oni vylepsia ale aku predstavu mate pomer kracov ze kolko chcete vojakov pracovnik dobro a duelant?
 
Ak sa vodcovia trochu zamyslíte nad tým aké podmienky sú na tom turnaji že je to úplne iné ako pred 2 rokmi tak aj duelanti full vodkári sú zbytočný tak max 5 aj to im treba vyskladať jednoranky bude 150 jednoraniek tak to je akurát 5 vodkárov s jednorankou na 3-ke lebo opakujem nebudú tam naše vlastné vylepšené prenesené veci ani zbrane tak čo je viac vodkár s nevylepšenou jednorankou abo garret zbraňami čo spraví o 100-200 vyšší priemer na ranu ak vôbec ale nepobere žiadne strely alebo duelant čo aj niečo znesie a sa môže slobodne hýbať bez stisnutého zadku že ho vyhodí dopredu a ho rovno zabije? :D HP abo VODKO kritik má stále tam sa pozrite kto vyhral turnaj a ktoré tými boli najlepšie či HP abo dmgerami nabitý a to keď už tam boli vodkári duelanti kus inač vyzerali...
 
no moj navrh som pisal uz prv. Ako ukuchtit tu spravnu zmes bude asi klucove ale aj obtiazne. Vojak co nic neuhne a aj netrafi je tiez nanic. nejdeme na turnaj len branit ako Chelsea.
pokial chceme niekoho na dmg tak musi byt hlavne online. lebo ako off je to mrhanie puskou. minuly turnaj nastrielali duelanti s HP viac ako ti s vodcovstvom. preto si myslim ze pri takom mnoztve bojovnikov na boji je to zanedbatelne ze si na dmg. dolezite bude byt online a striedat na hrotoch. Klucove aj bolo ze aj duelant bol schopny na kolo zobrat hrot. 30% duelantov na DMg je uplna utopia a blbost. Viac ma inklinuje predstava sa dat viac na postavu stavbarov ktori maju aktivny bonus pocas celeho boja a s premkom ho maju brutalny. Ako som pisal sledujem na dela zopar robosov na bojoch a teraz lutujem ze som dobrodruh
 

DeletedUser10978

Hosť
Však práve tomik,podla mňa je lepšie duelant s hp ako s full vodkom.
 
tak jak vravíš stavbár po update v novom bonusovom šate je dovolím si tvrdiť z toho čo som videl na bojoch lepší ako tank na hrote a na svojej veži stavbe bez debaty ale zase musí mať poriadnu súpravu a schopky aby mal dosť HP a bonusy ešte vyššie...a vojak s hombrem a full hp nemusí nič mixovať súprava sama o sebe dáva pekné bonusy aby si aj uhol aj trafil chodíš na boje tak vidíš taký Rudbing má full hombre a full HP a je stále medzi top v úhyboch/obdržaných a strieľajú po ňom kus iný duelanti s neviem akými bonusmi a vodkom takých na turnaji mať nebudeš o to ľahšie...no ale to už je na vás vodcoch čo vyskladáte...
 

DeletedUser10989

Hosť
Pracovníci s pizarrom, hombre zbraňami a premkom sú cesta. Aj keď len 8,7k HP, tak dá sa mať okolo 130 šancu na úhyb v tráve, čo nieje práve málo a ešte cca 150 odolnosti pomôže dosť znížiť rany. Ak nebudú mať veľa vodkárov, alebo veľké štastie, tak každý pracovník dokáže prežiť 70-80 výstrelov od protivníka za boj, ak bude len v tráve.

Nakoľko chcem ísť za pracovníka, tak som si vybral 3. možnosť(pizarro), lebo s full hombrem by som síce mal 12k HP, ale nižšie staty, čo by sa mohlo vypomstiť na kritikoch aj na tom, či ma trafí tank-vojak, alebo mu uhnem(každý úhyb sa počíta).
 

DeletedUser10978

Hosť
Podla mňa cesta cez pracovníkov je múdra cesta,nepotrebujeme veľa dobrodruhov ktorý veľa prepustia alebo duelantov...Ja by som bol skôr za veľa vojakov a pracovníkov,tie bonusy má pracovník naozaj veľmi vysoké.
 
no ano pracovnik je dobra postava to je pravda aj trafi 30s50 ale ked neni na dmg tak da rany za 300+- a zas duelant na dmg bez jednoranky bude strielat 750+- čiže asi je ozaj najlepšia cesta to hp vratane duelantov roboši su fajn len nedaju viac ako 10-12k hp tak by som ich do takych čisel netlačil tak okolo 30 by aj stačilo skor viac duelant na hp a aj dobro treba
 

DeletedUser4121

Hosť
ja uz som to pisal..ako bolo spomenute. je nepredstavitelne, aby tam bol pomer tank vs dmg 70:30. duelantov max kusov 20.
dalej by bolo dobre uvedomit si, ak sa nemylim a nebola nejaka zmena, ze ak cez odolnost, tak drzat HP v prijatelnych hodnotach, cize radsej menej ako viac.

ku stavbarom... ano, tie hodnoty su fantasticke. ale nezanedbavajme dolezitost dobrodruhov v kazdom boji.
jasne, ze by bolo dobre, namiesat spravny pomer postav. v mojich ociach je to 20ks dmg, 20ks dobro s hp a aspon 50% vojak tank. 60 kusov vojak tank s 20k HP = 1,2M HP.
 

DeletedUser7159

Hosť
pokial chceme niekoho na dmg tak musi byt hlavne online. lebo ako off je to mrhanie puskou.

Výstižne napísané. Preto si myslím, že ak sme mali mať nejaký počet duelantov dmgerov, tak nech sa toho chopia tí najskúsenejší borci, ktorí majú boje už v malíčku a vedia čo treba robiť a samozrejme, ak si budú istí, že môže byť online na každom boji. Na normálnych bojoch je lákavé nastrieľať vysoké poškodenie, ale toto je o niečom inom, myslím si že práve rola dmgera bude na turnaji to najzložitejšie. Tankovať ako vojak s 20k HP zvládne aj hráč, ktorý hrá pár mesiacov a nemá s bojmi moc veľké skúsenosti.
 

DeletedUser2444

Hosť
presne to je úloha vodcov, aby vybrali 150 najlepších, ktorým najviac dôverujú, našťastie to nemáme ťažké, keďže sa neprihlásilo 300 ani 400 hráčov, ale len 160, takže tým cca 10 ostane čierny peter v rukách
 
Hore