Používaš zastaranú verziu prehliadača. Preto sa nemusí správne zobrazovať toto či iné webové stránky. Prosím, aktualizuj svoj prehliadač, alebo použi alternatívny prehliadač .
Tak mne sa určite TW Tým páči síce na fórum nechodím-takže to neviem hodnotiť, Ale som celkom spokojný, celkovo čo sa týka ticketov a tak je to vyborné
Ste dobrí
team je ťažko hodnostiť ked človek tu málo čo vidí ich činnosť že :/ ale vzhľadom k tomu že ked som písal nejakú pripomienku alebo problém na hernú podporu tak odpovedali vcelku rýchlo a linteo sa snaží to tu držať pri živote tak dávam jedničku
s vedenim TW som uz mal moznost sa stretnut formou sprav samozrejme ako kazdy iny hrac a musim povedat ze spokojny niesom vobec dokonca v mojom pripade doslo aj ku poruseni pravidiel ale nie z mojej strany ale zo strany TW bohuzial som to ako obycajny hrac nevedel ovplyvnit
Tickety sa vyriešia celkom rýchlo ale čo sa týka ľudí z teamu na fóre je tu vidno stále tých istých 2-3 a v teame je ich omnoho viac. Mám pocit, že by nový ľudia, ktorí by chceli ísť do teamu neuškodili a mohli by to tu viac "rozprúdiť"
Osobne som spokojný s TW tímom. V hre vždy vyriešili, keď som niečo potreboval. (Vždy Linteo) ..príspevky tu fakt dáva zväčša len Linteo, ale aj tak Hodnotím za 1
skúsenosť z west teamom ....mám len dobre skúsenosti či už s predošleho hrania alebo terajšieho.Posledná skúsenosť s nugetmy ma v tom len utvrdila ked som dokonca dostal aj nugety zo svojho starého zrušeného účtu za čo dávam poklonu samotnému najvyššiemu tu na sk
Dal jsem 1, ale to je známka pro lintea za to, jak se umírající forum snaží rozhýbat a za to, že tu je prakticky pro hráče nonstop a trpělivě jim odpovídá.
Ostatní členy nebudu komentovat, asi by to bylo na banán